|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Triple-X9
|
Zaslal: st květen 04, 2016 2:27 pm Předmět: prosím o radu |
|
|
Zdravím Vás všechny, jsem tu nový. Posilování se věnuji přerušovaně 19 let, ale až poslední rok jsem se do toho obul. Výsledky mám viditelné, ale mám menší problém, vážím 90 kg a mám problém se stravou. Ráno nemám na jídlo ani pomyšlení, prostě to do sebe musím tlačit a večer bych sežral lednici. Váha se drží stabilně i svaly rostou sice pomalu, ale jistě ale já potřebuji shodit zbytky tuku na břiše což mi jde strašně pomalu. Potřebuji poradit co se dá dělat. Je mi jasné, že se na mě vrhnete s všemi možnými argumenty o jídle atd. ale já bych spíš potřeboval poradit a ne aby mě někdo buzeroval. Jsem otevřen a rád změním co se změnit dá, ale prosím konstruktivně. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vico
|
Zaslal: st květen 04, 2016 2:31 pm Předmět: |
|
|
Ja taky nikdy nemohl hned snidat. Pomohlo me kdyz jsem zacal po probuzeni davat hydro a pak tak do hodky pevna snidane. Po cca 14 dnech jsem se uz pak probouzel hladovej :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
pilarius
|
Zaslal: st květen 04, 2016 3:03 pm Předmět: |
|
|
Zkus pár dní večer tu lednici neluxovat a uvidíš, že ti chuť na jídlo vydrží až do rána.  Já "noční jídlo" řeším proteinama v odtučněném mléce - zažene to chuť cokoliv luxovat a ráno je krásně vytráveno a je chuť zase něco sníst.
S tukama na břiše taky bojuju. Hubnu a posiluju teď něco přes rok a půl a břicho je prostě u mě až ta poslední partie, na které se projevují veškeré změny. Tohle je v genech. Vydrž. Dokud tvůj kalorický výdej převyšuje tvůj kalorický příjem, tak prostě hubneš - a jednou přijde na řadu i to břicho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Onlywatch
|
Zaslal: st květen 04, 2016 7:24 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | břicho je prostě u mě až ta poslední partie, na které se projevují veškeré změny. Tohle je v genech. |
To je snad jedno jestli je to v genech, realně jde o to, že tukové buňky na břiše jsou mnohem citlivější na inzulín, stejně jako velbloud je má citlivější na zádech kde se mu tvoří tukové hrby.
Břicho vysekáš sice deficitem kcal a pohybem, ale mnohem učinější je snížením sacharidů, já bych v tom vědu nedělal v roce 2016.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 04, 2016 7:31 pm Předmět: |
|
|
jak je ti Xkrat psano, neluxuj lednicku pred spanim, pokud mas vazne hlad, dej si trva dva netucne tvarohy bez niceho...podle me skoncis uz u prvniho
kazdopadne pak uz nebude hlad na nic jineho _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
chippie

|
Zaslal: čt květen 05, 2016 5:03 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | jak je ti Xkrat psano, neluxuj lednicku pred spanim, pokud mas vazne hlad, dej si trva dva netucne tvarohy bez niceho...podle me skoncis uz u prvniho
kazdopadne pak uz nebude hlad na nic jineho |
Souhlas. Nízkotučný tvaroh funguje. Na nich se ukáže, jestli je to hlad nebo jen chuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
ervinko
|
Zaslal: čt květen 05, 2016 2:08 pm Předmět: |
|
|
Ja už neraňajkujem cca 3 roky, nakoľko idem leangains, viac tu: leangains.sk a možno ti to pomôže zbaviť sa aj špekov (mne pomohlo, aj preto sa toho držím).
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt květen 05, 2016 4:20 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
To je snad jedno jestli je to v genech, realně jde o to, že tukové buňky na břiše jsou mnohem citlivější na inzulín, stejně jako velbloud je má citlivější na zádech kde se mu tvoří tukové hrby.
Břicho vysekáš sice deficitem kcal a pohybem, ale mnohem učinější je snížením sacharidů, já bych v tom vědu nedělal v roce 2016. |
Kdyby to bylo jak říkáš, proč se tedy někomu nejvíce tuku ukládá do jiných oblastí než oblast břicha?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|