Alternativy svačiny před trénikem (vaše tipy)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alternativy svačiny před trénikem (vaše tipy)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Alternativy svačiny před trénikem (vaše tipy)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Voita

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2018 4:18 pm    Předmět: Alternativy svačiny před trénikem (vaše tipy) Odpovědět s citátem

Ahoj, nějakou dobu mi vrtá hlavou, co, a jak dlouho před tréninkem pojíst. Konkrétně mi jde o čas po obědě. Chodím obědvat pravidelně v 11:00, hotovej v 11:30. A teď: Trénovat chodím po třetí hodině, řeším to většinou kouskem celozrnného chleba a 100g šunky, kuřecí prsní nebo kvalitní vepřová/mozzarela + zelenina, to vše ve 14:00hod.

Chci se dostat k tomu, zda to stačí na 90kg váhy a jestli jestli to je správně načasované. Případně jestli se podělíte o své svačinové návrhy ! :) Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frybis

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2018 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám to teď přes léto naprosto stejně. V 11 dám opravdu velký komplexní oběd, 14-15 do sebe hodím jen nakopávač+kreatin a po 15 posilka. Mám radši opravdu vytráveno, šunka s pečivem sice není nic, co by člověka nafouklo, ale tak nějak mi to přijde zbytečný před posilkou, to radši zvětši ten oběd v 11.
Humanic145

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2018 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já osobně volím jako lehkou sváču před tréninkem 50g protein + 50g 85% čokolády... přidávám do toho ještě jáhlovou instantni kaši v závislosti kolik sacharidů ten den mám.
Spazik

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2018 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se nejlíp cvičí skoro na lačno, tzn. poslední větší jídlo tak 2+h před tréninkem.
Voita

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2018 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, díky za reakce. Zkusím i teda něco jiného, šlo mi taky o to, jestli kus pečiva před tréninkem (dneska mám třeba jednu kaiserku), není vyloženě blbost, nějaké zpomalení apod.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2018 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Humanic145 napsal:
já osobně volím jako lehkou sváču před tréninkem 50g protein + 50g 85% čokolády... přidávám do toho ještě jáhlovou instantni kaši v závislosti kolik sacharidů ten den mám.

To se mi líbí. Dobrý přístup)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alternativy svačiny před trénikem (vaše tipy)
Rychle na stránku:

Přejdi na: