|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vokeš
|
Zaslal: út květen 01, 2018 2:33 pm Předmět: Více jídla odpoledne |
|
|
Zdar, mám dotaz. Vstávám řekněme v 8 dopoledne, dám snídani. Další jídlo mám cca v 9 - 9:30 a to si dávám jen nějaké ovoce a něco lehkého (skyr nebo tak něco) protože pak jdu cvičit a potřebuju mít prázdný žaludek. 10:30 jdu cvičit a cvičím cca 2 hodiny, po tréninku protein a hodinu po proteinu jídlo. A pak je problém, že chodím celkem brzo spát (9-10 hodin) a potřebuju toho ještě dost sníst, tak mě zajímá, jestli nějak vadí když většinu jídel do sebe hodím prostě odpoledne třeba s jen s hodinovým odstupem ( ne velká jídla, např. 4 vejce , pečivo a sýr, protein atd.), zda se to stráví, nebo to je moc ... díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chadzi

|
Zaslal: út květen 01, 2018 2:51 pm Předmět: |
|
|
Raději zvětši porce a nech větší odstup mezi jídlama pro trávení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokeš
|
Zaslal: út květen 01, 2018 2:53 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Raději zvětši porce a nech větší odstup mezi jídlama pro trávení. |
Ok a kolik cca bílkovin je tělo schopné příjmout ? Ať vím, jestli třeba 40-50g bílkovin bude v pohodě s odstupem 2-3 hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
KrystofK
|
Zaslal: út květen 01, 2018 6:49 pm Předmět: |
|
|
A proč spíš jak pes 10-11 hodin denně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út květen 01, 2018 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Vokeš napsal: | | Chadzi napsal: | | Raději zvětši porce a nech větší odstup mezi jídlama pro trávení. |
Ok a kolik cca bílkovin je tělo schopné příjmout ? Ať vím, jestli třeba 40-50g bílkovin bude v pohodě s odstupem 2-3 hodiny |
Čím víc, tím delší doba trávení. Já osobně jím každé 2-3h 20-50g bílkovin (záleží na jídle) a trávení mám ukázkové. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 01, 2018 9:45 pm Předmět: |
|
|
Já vám nechci kazit odbornou diskuzi, ale nějak nevím, co se tu přesně řeší. Protože v prvním postu se píše, že normálně snídá, po trenálu dá PTN a pak jídlo. S ohledem na to, že jsem asi hovno jasnovidec, tak vůbec netuším, co v uvedeném do sebe dostal. Nicméně si nemyslím, že mu na odp a večer zbývají do sebe dostat nějaká obrovská množství.
Mimo jiné proto, že kolik je jeho plánovaný příjem B/S/T, a proč je právě takový, jsem se taky nikde nedočetl.
EDIT ... pokud vyjdu z toho, na co ses už ptal a co jsi psal ... https://forum.ronnie.cz/post1254446.html?highlight=#1254446 , tak to mi fakt nepřijde jako něco extrémního a stačí na to normálně jíst, ve tvém případě odp nějaká kvalitní svačina, pak večeře a je hotovo. U tebe to fakt není žádná věda .... a asi ještě hodně let ani nebude. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út květen 01, 2018 11:09 pm Předmět: |
|
|
Otázka je jednoduchá, na tu se nemusíš sáhodlouze rozepisovat a rozumovat. Nepotřebuješ nic vědět. Jednoduchá otázka, jednoduchá odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st květen 02, 2018 8:23 pm Předmět: |
|
|
Občas je fajn, když otázka dává i smysl ... často podle toho vypadá i ta odpověď. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|