Krabičky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Krabičky  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Krabičky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
chippie

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2016 5:50 am    Předmět: Krabičky Odpovědět s citátem

Zdravím. Hodně často používám na jídlo krabičky. Zajímalo by mě jaké druhy používáte vy. Mám jednu tupperware. Dobře těsní, ale má hodně nepraktický tvar. Mohli byste mi nějakou doporučit?

Další věc se týká "škodlivosti" každodenního pojídání oběda z plastu. Má to na zdraví nějaký vliv nebo to nemá smysl řešit? Dají se totiž sehnat i skleněné misky. Jednu mám a přijde mi hodně těžká a navíc ani moc dobře netěsní.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2016 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bude to asi overkill, ale pouzivam toto: http://fitmarkbags.com/fitness-bags/latest-gym-and-fitness-bags/the-box-lg , prakticke, dobry tvar, tesnia zatial super aj po pol roku pouzivania
Spazik

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2016 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď měli v Lidlu dózy na potraviny, made in switzerland, za 129,-/2-3ks podle velikosti.
Škodlivost plastu? Taky moc nevěřím plastu (zejména při tepelné úpravě), ale dneska se tomu prostě skoro nedá vyhnout Asi stejné jako kdyby si se chtěl vyhnout zplodinám z aut.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: