Toasty

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Toasty  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Toasty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mendrovec

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 8:08 am    Předmět: Toasty Odpovědět s citátem

Ahoj, resim samy kokotiny ale musim se zeptat , toasty z kauflandu bily penam. Na obale je napsano na 100g 48s a z toho jen 3 cukry ale nikde jsem se nedocetl jak je mohu upravovat a hlavne jakej maji GI. Jsou v pohode ? jite je nekdo ? dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 8:36 am    Předmět: Re: Toasty Odpovědět s citátem

Mendrovec napsal:
Ahoj, resim samy kokotiny ale musim se zeptat , toasty z kauflandu bily penam. Na obale je napsano na 100g 48s a z toho jen 3 cukry ale nikde jsem se nedocetl jak je mohu upravovat a hlavne jakej maji GI. Jsou v pohode ? jite je nekdo ? dik

mas pravdu
resis kokotiny
Mendrovec

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 9:01 am    Předmět: Re: Toasty Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Mendrovec napsal:

mas pravdu
resis kokotiny

a jsou v poho ? pro muj klid na dusi potrebuju odpoved
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 9:03 am    Předmět: Re: Toasty Odpovědět s citátem

Mendrovec napsal:
Peter Ustinov napsal:
Mendrovec napsal:

mas pravdu
resis kokotiny

a jsou v poho ? pro muj klid na dusi potrebuju odpoved

ano, jsou uplne v poho
JPS1

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Totálně v poho. Ale záleží co od nich čekáš. Se slaninou a dvojitým sýrem jsou v poho ještě víc
ShDW

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

i do žemlovky by šly :D
Mendrovec

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Problem je ,ze mi 4 platky toustu pridaj asi 250 kcal a asi asi 50-60 sachru ted nevim presne. Takze bych asi trosku pribral. Ale mam 2x denne ovesne vlocky s bilym jogurtem a proteinem. Nahradi mi ten toust plnohodnotne oves vlocky ?
Endo

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 10:42 am    Předmět: Re: Toasty Odpovědět s citátem

Mendrovec napsal:

Nechápem akú odpoveď čakáš. Proste obyčajné pšeničné toasty... Určite sú aj lepšie alternatívy.

Zloženie:
Pšeničná múka 59 %, Pitná voda, Droždie, Cukor, Rastlinný olej slnečnicový, Jedlá soľ, Pšeničný lepok, Pšeničný kvas, Pšeničná lámanka, Morská soľ, Emulgátory (E 471, E 481, E 472e), Konzervačná látka kyselina sorbová, Regulátor kyslosti E 575, Múku upravujúca látka kyselina L-askorbová
JPS1

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Heuréka! Takže jde o přibrání. ne o kvalitu toustů. Takže zpět k celodennímu příjmu jako vždy. Počítáš to na kusy/plátky a výsledky nikde?
počítám, že jedeš nějakou dietu a říkáš tomu žranice. Už jen protože počítáš kalorie.

Naposledy upravil JPS1 dne čt září 15, 2016 11:26 am, celkově upraveno 1 krát
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mendrovec napsal:
Problem je ,ze mi 4 platky toustu pridaj asi 250 kcal a asi asi 50-60 sachru ted nevim presne. Takze bych asi trosku pribral. Ale mam 2x denne ovesne vlocky s bilym jogurtem a proteinem. Nahradi mi ten toust plnohodnotne oves vlocky ?

Telo nepozna, jestli molekula cukru pochazi z vlocek nebo z toustu. Vlocky budou bohatsi na mikroziviny, vlakninu, nekomu vsak nemusi delat dobre na traveni. Pokud si toust potres arrasidovym maslem, nebo pridas vejce ci syr, dostanes kvalitni jidlo, ktere ti plne nahradi vlocky s jogurtem a mozna si i vic pochutnas. Neexistuje jen vlocky, protein, kure a ryze. Tenhle mytus uz je snad pryc.
Mendrovec

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS1 napsal:
Heuréka! Takže jde o přibrání. ne o kvalitu toustů. Takže zpět k celodennímu příjmu jako vždy. Počítáš to na kusy/plátky a výsledky nikde?
počítám, že jedeš nějakou dietu a říkáš tomu žranice. Už jen protože počítáš kalorie.

Vubec nevim co timhle prispevkem myslis. Ano jsem v diete a vsechno si pocitam, a kdyz jsem na 2500 kcal a pomalu hubnu tak kdyz pridam ty tousty coz je nejakejch 250 kcal +- tak opravdu nezhubnu jeste vic.

to vlkisekk . Dik , zkusim tedy nahradit jedno jidlo s vlockama tema toustama se sunkou ,syrem a zeleninou.
JPS1

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no,
problém bude v zadání topicu. Jsou toasty v pohodě?
Nabíráš? Hubneš? Máš cukrovku?? Jak se toasty připravují???
WTF?
Mendrovec

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS1 napsal:
no,
problém bude v zadání topicu. Jsou toasty v pohodě?
Nabíráš? Hubneš? Máš cukrovku?? Jak se toasty připravují???
WTF?

Nazev topicu jsou toasty , ne jsou toasty v pohode. a kdyby jsis precetl vetu pred tim napsal jsem "nikde jsem se nedocetl jak je mohou upravovat a hlavne jakej maji GI" to byla moje otazka. To nahanis prispevky tim ,ze se snazis delat z lidi idioty ?
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toasty kupij ale v kaufu super sandwich celozrnny penam. Trosku drazsiale kvalita je trosku jinde.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2016 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda tousty upravuji ehm...v toustovači. A jaké mají GI, po 5 sekundách googlení, cca. 85. 

Rychle na stránku:

Přejdi na: