|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BraVes
|
Zaslal: čt říjen 20, 2016 10:19 pm Předmět: Dotaz na produkt - BioTech STEROL COMPLEX |
|
|
Užíval jste to někdo, nebo pravidelně užíváte? Má to nějaký smysl, nebo jen vyhozené peníze? Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olafekk

|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 7:08 am Předmět: |
|
|
pokud ovšem: "pro ty kulturisty a sportovce, kteří chtějí dosáhnout masivní rozměr svalů, neuvěřitelnou sílu, výbornou kondici a špičkový výkon"  instantní superman. _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
BraVes
|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 8:49 am Předmět: |
|
|
:D Superman v pilulce. Tak jasně, u těchto suplementů je to často o superlativech, nečekám od toho kouzlo, ale vzhledem k obsahu látek, který z mojí stravy nezískám, respektive ne všechny, by to mohla být synergie ke stávajícímu.
Hledám i nějaký produkt právě proto, že cítím stagnaci. Kreatin brát nechci, jednak kvůli ledvinám a taky mi z něho o dost víc padaly vlasy, než je obvyklé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 9:04 am Předmět: |
|
|
| BraVes napsal: | :D Superman v pilulce. Tak jasně, u těchto suplementů je to často o superlativech, nečekám od toho kouzlo, ale vzhledem k obsahu látek, který z mojí stravy nezískám, respektive ne všechny, by to mohla být synergie ke stávajícímu.
Hledám i nějaký produkt právě proto, že cítím stagnaci. Kreatin brát nechci, jednak kvůli ledvinám a taky mi z něho o dost víc padaly vlasy, než je obvyklé. |
BraVesi, z creatinu ti zcela určitě nepadali vlasy, ale o tom tahle diskuze není..
Tenhle produkt, každopádně, určitě nezlomí tvojí stagnaci a nestane se synergií k tvému aktuálnímu jídelníčku ať už je jakýkoliv, troufám si tvrdit, že ti nepomůže absolutně v ničem.
Závěrem bych poradil aby si odpověď na prolomení stagnace hledal buď ve změně tréningu nebo ve změně jídelníčku.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 10:35 am Předmět: |
|
|
a já bych to obrátil zrovna třeba na ten kreatin. Myslím, že žádné vedlejší účiny nejsou známy, nebo ano? _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 11:45 am Předmět: |
|
|
Nejsou, dokonce ani při dlouhodobé suplementaci vysokými dávkami. Není se třeba obávat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 1:56 pm Předmět: |
|
|
| tobias92 napsal: | | Nejsou, dokonce ani při dlouhodobé suplementaci vysokými dávkami. Není se třeba obávat. |
Byl bych s tim tvrzenim trochu opatrnejsi, absence dukazu nerovna se dukazu absence.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 2:30 pm Předmět: |
|
|
zrovna pri kreatine asi ano, ten je najstudovanejsi doplnok, uz peknych par desiatok rokov _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 3:36 pm Předmět: |
|
|
Seriózních studií je nespočet, stačí hledat. Creatin je skutečně nejprobádanější suplement všech dob. Většina mýtů kolem vedlejších účinků pochází z doby cca 10 let zpátky a je dávno překonaná. Není se čeho bát.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|