Dotaz na produkt - BioTech STEROL COMPLEX

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dotaz na produkt - BioTech STEROL COMPLEX  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Dotaz na produkt - BioTech STEROL COMPLEX
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BraVes

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2016 10:19 pm    Předmět: Dotaz na produkt - BioTech STEROL COMPLEX Odpovědět s citátem

Užíval jste to někdo, nebo pravidelně užíváte? Má to nějaký smysl, nebo jen vyhozené peníze? Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olafekk

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2016 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Úvodem se přiznám, že jsem uvedený produkt neužíval, neužívám a nikdy ani užívat nebudu, ale garantuji ti, že jsou to vyhozené peníze
JPS1

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2016 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud ovšem: "pro ty kulturisty a sportovce, kteří chtějí dosáhnout masivní rozměr svalů, neuvěřitelnou sílu, výbornou kondici a špičkový výkon" instantní superman.
BraVes

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2016 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D Superman v pilulce. Tak jasně, u těchto suplementů je to často o superlativech, nečekám od toho kouzlo, ale vzhledem k obsahu látek, který z mojí stravy nezískám, respektive ne všechny, by to mohla být synergie ke stávajícímu.

Hledám i nějaký produkt právě proto, že cítím stagnaci. Kreatin brát nechci, jednak kvůli ledvinám a taky mi z něho o dost víc padaly vlasy, než je obvyklé.
Olafekk

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2016 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BraVes napsal:
:D Superman v pilulce. Tak jasně, u těchto suplementů je to často o superlativech, nečekám od toho kouzlo, ale vzhledem k obsahu látek, který z mojí stravy nezískám, respektive ne všechny, by to mohla být synergie ke stávajícímu.

Hledám i nějaký produkt právě proto, že cítím stagnaci. Kreatin brát nechci, jednak kvůli ledvinám a taky mi z něho o dost víc padaly vlasy, než je obvyklé.

BraVesi, z creatinu ti zcela určitě nepadali vlasy, ale o tom tahle diskuze není..

Tenhle produkt, každopádně, určitě nezlomí tvojí stagnaci a nestane se synergií k tvému aktuálnímu jídelníčku ať už je jakýkoliv, troufám si tvrdit, že ti nepomůže absolutně v ničem.

Závěrem bych poradil aby si odpověď na prolomení stagnace hledal buď ve změně tréningu nebo ve změně jídelníčku.
JPS1

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2016 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a já bych to obrátil zrovna třeba na ten kreatin. Myslím, že žádné vedlejší účiny nejsou známy, nebo ano?
tobias92

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2016 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsou, dokonce ani při dlouhodobé suplementaci vysokými dávkami. Není se třeba obávat.
Fangorn

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2016 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tobias92 napsal:
Nejsou, dokonce ani při dlouhodobé suplementaci vysokými dávkami. Není se třeba obávat.

Byl bych s tim tvrzenim trochu opatrnejsi, absence dukazu nerovna se dukazu absence.
Petey

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2016 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zrovna pri kreatine asi ano, ten je najstudovanejsi doplnok, uz peknych par desiatok rokov
tobias92

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2016 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seriózních studií je nespočet, stačí hledat. Creatin je skutečně nejprobádanější suplement všech dob. Většina mýtů kolem vedlejších účinků pochází z doby cca 10 let zpátky a je dávno překonaná. Není se čeho bát.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dotaz na produkt - BioTech STEROL COMPLEX
Rychle na stránku:

Přejdi na: