Peptidy, co si o tom myslet...

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Peptidy, co si o tom myslet...  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Peptidy, co si o tom myslet...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SmallOne

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2016 9:51 am    Předmět: Peptidy, co si o tom myslet... Odpovědět s citátem

Dobrý den, již delší dobu přemýšlím o peptidech, na tomto webu *** jsem sehnal informace, ale jelikož neumím moc anglicky, nevím, zda těmto českým informacím mohu věřit.
Rozhodně bych nerad porušil pravidla fora, ale o omezeních debat o peptidech jsem tam nic nenašel, pokud ano, pak Vás prosím o informace do soukromé zprávy. Děkuji Vám Honza
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Enn

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2016 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepsi je jejich upozorneni na strance:

citace:
Veškeré produkty, které na e-shopu nabízíme, jsou výhradně určeny pro laboratorní účely výzkumu. Veškeré dostupné informace o produktech na této webové stránce jsou pouze pro vzdělávací účely. Nákupem produktů na tomto e-shopu zákazník bere na vědomí, že existují rizika spojená s konzumací, distribucí či jiným užitím těchto látek,než ke kterému jsou určeny. Nabízené produkty nejsou určeny k použití jako lék, potravina ani kosmetika či k jiné nevhodné aplikaci.

Na strance pisou, ze jsou zde od roku 2013, ale domena byla zaregistrovana minuly rok a firma zalozena v 2014.

Jejich odkazy na FB, LinkedIn, Twitter a G+ nefunguji.

Dle obchodniho rejstriku je firma v likvidaci :) Mimochodem na strankach uvadeji jinou adresu sidla nez v obchodnim rejstriku.

Po vygoogleni nekterych vyrobku je zrejme, ze jde o regulerni AS.

Nevim o tom, ze by distribuce AS byla legalni v CR a jsem zvedavy kdy zavrou obchod (resp. uz ho asi zavreli).

Na to, abys poznal, ze tenhle obchod nebude uplne to nejlepsi neni treba umet anglicky. Staci si to projit a jejich amaternost a neduveryhodnost bije do oci.

Secteno a podrzeno - nehledej neco, co ti slibuje nesplnitelne a misto toho poradne cvic a jez.
tobias92

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2016 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodně žádný z produktů prodávaný na tom eshopu nemá nic společného s AAS, neplést pojmy.

Většina zboží je v česku k prodeji legální, snad jediné to IGF bude nějak legislativně ošetřené, zbytek je v současné době košér. Jaká bude kvalita jejich výrobků nedovedu posoudit, ale v současné době ještě nelze dohledat žádné recenze, takže bych počkal, až to pár lidí na sobě vyzkouší a objeví se nějaké reálné zkušenosti, prozatím bych volil jiné ověřené dodavatele.

Jinak funkčnost látek jako takových super, pokud se ví, k čemu a jak se mají užívat. Rozhodně nesrovnávat s AAS.
Enn

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2016 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tobias92 napsal:
Rozhodně žádný z produktů prodávaný na tom eshopu nemá nic společného s AAS, neplést pojmy.

Většina zboží je v česku k prodeji legální, snad jediné to IGF bude nějak legislativně ošetřené, zbytek je v současné době košér. Jaká bude kvalita jejich výrobků nedovedu posoudit, ale v současné době ještě nelze dohledat žádné recenze, takže bych počkal, až to pár lidí na sobě vyzkouší a objeví se nějaké reálné zkušenosti, prozatím bych volil jiné ověřené dodavatele.

Jinak funkčnost látek jako takových super, pokud se ví, k čemu a jak se mají užívat. Rozhodně nesrovnávat s AAS.

To nemyslis vazne, ze? Hned prvni produkt, na ktery jsem kliknul "GHRP 6 10MG" je zarazen v seznamu zakazanych latek viz http://www.antidoping.cz/dokumenty_kodex.php a konkretne zde: http://www.antidoping.cz/documents/svetovy_antidopingovy_kodex_2016_zakazane_latky_a_metody.pdf

Jsem si jisty, ze ostatni "produkty" na tom budou uplne stejne. Muzes mi prosimte popsat jaky je teda rozdil mezi timto a AS a jak se pozna, ze to nejde o AS?
SmallOne

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2016 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no z toho co jsem o tom nacetl tak se jedná o peptidy - retezce aminokyselin, zatímco steroidy jsou látky se steroidním jádrem (cyklopentanoperhydrofenantrenem) a stimuluji androgenní receptor, zatímco peptidy stimuluji sekreci růstového hormonu z hypofyzy ***

PS: Enn bral jsem Tvou analýzu toho webu jako znalce, ale teď si se úplně zdiskreditoval, takže pokud mohu o názor požádat někoho jiného, budu Vám vděčný.

PPS: prostudoval jsem dokumenty na antidoping a zjistil jsem že se jedná o občanské sdružení, takže jeho stanovy nemají žádnou právní váhu a jsou závazné jen pro členy tohoto či přidružených spolků
tobias92

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2016 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl jsi vše, co bylo třeba.

Dopingová listina nemá skutečně nic společného s legalitou dané látky. Ono koneckonců se uvažovalo tuším i o umístění kofeinu na tuto listinu, pokud si dobře pamatuju, byl by pak šálek kávy steroidem? Odpověz si sám.

Ano, GHRP/GHRH peptidy stimulují VLASTNÍ produkci růstového hormonu, nemají tedy z principu hormonální charakter jako třeba TST, HGH apod. Ono stejnou službu odvede i takový arginin (i když ne zdaleka tak účinně).

Pokud bych to bagatelizoval, jsou to takové super BCAA, které ovšem při dlouhodobém užívání umí být ekvivalentem k 4-5 UI HGH, což je super. Pro někoho kdo je na svém naturálním maximu a chce se posunout bez AAS je to rozumná volba. Pro běžného cvičence nemají význam z hlediska budování formy, ale například jako podpora při léčbě různých zranění je využije i zcela necvičíci.
tobias92

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2016 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak zkoušel jsem Ipamorelin a nyní užívám GHRP2 + Mod GRF 1-29. Zkušenost zatím vesměs kladná. Většina možných vedlejších účinků (zvýšený kortisol a prolaktin) odezní prakticky ihned po vysazení, při dodržení sautrační dávky je toto zvýšení navíc v rámci fyziologických hranic. Pokud to někoho zajímá, klidně to vyzkoušejte, důležitější než celkové denní množství je však počet denních aplikací (klidně jedna po 100 mcg 3-4x denně) a délka užívání (nejméně 10-12 týdnů). Nemůže se stát nic horšího než to, že na vás nebudou působit a vyhodíte opravdu hodně peněz.
Enn

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2016 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, nestudoval jsem vsechny "produkty" na webu a charakterizoval jsem je obecne jako AS. Budiz, pojdme jim tedy rikat PED. Nic to nemeni na tom, ze jejich uzivani je legalni (minimalne v US kde nelze mit injekcni medication bez predpisu, nejsem si jisty jak je to s timhle v CR).

Tobias92: Nedivil bych se kdyz bys mel neco spolecneho s tim webem. At uz jsem rekl cokoliv, tak ten web a cela spolecnost je neskutecne amaterska, lziva a v likvidaci. Pro me za me si tam objednejte a pouzivejte co chcete (mimochodem jak vite, ze dostavate to, co chcete?).
tobias92

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2016 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja s Tebou úplně souhlasím. Proto beru u konkurence ze Slovenska (dohleda si každý sám). Nic společného s nimi skutečně nemam, a souhlasím, celá ta firma je one man show a jeste k tomu nedotažená.
SmallOne

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2016 1:52 pm    Předmět: díky Odpovědět s citátem

kluci, moc děkuji

na názor jsem se ptal především proto, že k té slovenské stránce právě nemám důvěru - na mé dotazy dosud neodpověděli ( 14 dní) a *** reagovali do druhého a dokonce mi dali kontakt na laboratoř u které testují své prodkuty a co především, nechtějí platbu předem na účet jako slováci, ale umožňují až platbu při převzetí zásilky

no objednal jsem **** - rozhodně to vyjde levněji než u konkurence a látky nechám otestovat a dám Vám vědět

PS nejsem sypač, chci to pro babičku, která má osteopenii nereagující na běžnou léčbu, lékař, kterého jsem konzultoval mi řekl (samozřejmě neoficiálně) že růstový hormon by jí určitě pomohl, ale že ho rozhodně nemůže předepsat, když jsem zjistil ceny této látky zdá se mi užitgí peptidů jako jediná možnost.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2016 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Téma uzavírám, zde zmíněné látky mohou reálně výrazně poškodit lidské zdraví (bez ohledu na to, co o nich prodejci nebo jimi "sponzorovaní" lidé tvrdí). Navíc prodej některých je bezesporu proti českým zákonům (že prodejci tvrdí opak, věc jejich a časem i jejich obhájců u soudů). Jinak za sebe užívání těchto látek rozhodně nedoporučuji. Ale samozřejmě každého volba, kdo chce kam...

...btw. pro zakladatele topicu, pokud to dáš babičce, jak zmiňuješ, a ublížíš jí tím, můžeš jít pak bručet. O Tvém svědomí do konce Tvého života nemluvě.

...btw. druhé, výše zmíněný kofein - jeho vztah k listinám antidopingového výboru je jen a pouze takový, že je v monitorovacím programu, což není samozřejmě listina zakázaných látek:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Peptidy, co si o tom myslet...
Rychle na stránku:

Přejdi na: