|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
donatello98
|
Zaslal: ne říjen 30, 2016 1:43 pm Předmět: Jídelníček |
|
|
8:30 Snídaně: Bkomplex, Chrom
palačinka (150g ovesných vloček, 100ml mléka, 1x vejce, 5g ořechů, 100g bílého jogurtu, 3g tvrdého másla na pánev a 10g medu na dochucení)
C: 817 KCAl 111 S 34 B 26 T
11:30 Svačina:
100g banánu, 100g bílého jogurtu, 20g proteinu a 60g ovesných vloček
C: 431 KCAL 63 S 27 B 9 T
13:00 Fitko: 10g BCAA
14:00 Po fitku: Vitamin C, 5g kreatinu
40g proteinu, 5g kaseinu a 45g maltodextrinu
C: 338 KCAL 46 S 33 B 2 T
15:00 Oběd:
150g rýže, 150g hovězího zadního, zelenina a lžička oleje na pánev
C: 765 KCAL 115 S 42 B 14 T
18:00 Svačina:
100g kuřecích prs, 300g brambor, 5g oříšků, zeleina a lžička oleje na pánev
C: 408 KCAL 63 S 28 B 4 T
20:30 Večeře:
100g těstovin, 4x vejce na tvrdo, 50g tvarohu a zelenina
C: 686 KCAL 72 S 44 B 23 T
23:00 Před spaním: Omega 3, Vápník + HZ
30g kaseinu a 15g vlašáků
C: 213 KCAL 3 S 27 B 14 T
Celkem za den bez zeleniny: 3 657 KCAL 473 S 234 B (178 plnohodnotných) 93 T
Čau chlapi, zajímal by mě Váš názor na můj jídelníček v tréninkové dny PO UT ČT PÁ. Výška 187 cm, váha 85,5 kg a cíl nabírat kvalitně alespoň 1 kg měsíčně. Co byste kdyžtak přidali nebo zlepšili, jedu čistě díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maziarit
|
Zaslal: st listopad 02, 2016 1:33 pm Předmět: |
|
|
Proč se vyhejbáš tukům proboha, to tě baví se přežírat hromadou sacharidových jídel ?
Jako nabereš na tom, ale 1kg svalů měsíčně asi ne, spíš tak 4 kg tuků měsíčně...
Jestli chceš nabírat kvalitně, tak přidej bilkoviny a uber sacharidy na ukor tuků...
Nemáš tam máslo, slaninu, vepřové, pořadné plato vajec... pokud si myslíš že z tuků se nabírá tuk a ze sacharidů je to ok, tak si silně na omylu..
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: st listopad 02, 2016 2:00 pm Předmět: |
|
|
V jidelnicku problem urcite nebude spis pridat jeste kalorie a mozna zmenit trenink.
|
|
| nahoru |
|
 |
donatello98
|
Zaslal: st listopad 02, 2016 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Maziarit napsal: | Proč se vyhejbáš tukům proboha, to tě baví se přežírat hromadou sacharidových jídel ?
Jako nabereš na tom, ale 1kg svalů měsíčně asi ne, spíš tak 4 kg tuků měsíčně...
Jestli chceš nabírat kvalitně, tak přidej bilkoviny a uber sacharidy na ukor tuků...
Nemáš tam máslo, slaninu, vepřové, pořadné plato vajec... pokud si myslíš že z tuků se nabírá tuk a ze sacharidů je to ok, tak si silně na omylu.. |
Takovou radu jsem zrovna nehledal ale budiž, taky názor. Je úplně jedno, jestli člověk přijme vic sacharidů nebo tuků, záleží na výsledném součtu kalorií a na tom, co mu víc vyhovuje.Mmnožství sacharidů je přiměřené a vyhovuje mi, cítím se po celý den skvěle, energie nechybí ani po cvičení apod. Bílkovin mám už takhle víc než dost co se týká naturálních makroživin, tak uvidime.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st listopad 02, 2016 2:31 pm Předmět: |
|
|
Opravdu takhle dokážeš jíst každý den, pořád stejně, i s tím vážením a odměřováním? Protože jídelníček za jeden den nic neznamená, pokud tak nejíš konzistentně a dlouhodobě.
Jak trénuješ?
Další věc je, že nabírat kvalitně kilo měsíčně zvládne možná nějaký úplný začátečník první půl rok, ale jinak s tím nepočítej. Můžeš nabrat dvanáct kilo za rok, to jo, ale jestli cvičíš aspoň pár let, deset z toho budou tuky.
|
|
| nahoru |
|
 |
donatello98
|
Zaslal: st listopad 02, 2016 2:41 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Opravdu takhle dokážeš jíst každý den, pořád stejně, i s tím vážením a odměřováním? Protože jídelníček za jeden den nic neznamená, pokud tak nejíš konzistentně a dlouhodobě.
Jak trénuješ?
Další věc je, že nabírat kvalitně kilo měsíčně zvládne možná nějaký úplný začátečník první půl rok, ale jinak s tím nepočítej. Můžeš nabrat dvanáct kilo za rok, to jo, ale jestli cvičíš aspoň pár let, deset z toho budou tuky. |
Jim takhle již druhý měsíc, netréninkové dny mám jiný jídelníček, cottage, eidam, vejce, bulgur a další. Jako student na to mám čas a baví mě to tak proč ne :) Největší problém bych viděl spíš v tréninku..
Pondělí čtvrtek: Dřep těžce 12 10 4x6 předkopávání lehce 3x12 bench těžce 12 10 4x6 tlaky na šikmé těžce 4x8 rozpažky lehce 3x12 fr. tlaky těžce 12 10 4x6 kickback lehce 3x12 lýtka těžce 4x12-15 - trénink se stretchingem se vejde do 90 minut.
Úterý pátek: Přítahy velký činky těžce 12 10 4x6 veslování tězce 4x8 stahování kladky lehce 3x12 tlaky na ramena těžce 12 10 4x6 rozpažky lehce 3x12 biceps velká činka těžce 12 10 4x6 zakopávání těžce 3x12 břicho.
V sobotu hiit na rotopedu 20 min
Váha se každý týden pohupuje, obvod pasu jde každým týdnem dolů, síla roste a v zrcadle to vypadá lip, ale bojim se abych takhle nejel rok a nepřibral ani kilo, proto jsem chtěl alespon každý měsíc něco přibrat, abych věděl, že to dělám dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st listopad 02, 2016 3:24 pm Předmět: |
|
|
| donatello98 napsal: | | Magumi napsal: | Opravdu takhle dokážeš jíst každý den, pořád stejně, i s tím vážením a odměřováním? Protože jídelníček za jeden den nic neznamená, pokud tak nejíš konzistentně a dlouhodobě.
Jak trénuješ?
Další věc je, že nabírat kvalitně kilo měsíčně zvládne možná nějaký úplný začátečník první půl rok, ale jinak s tím nepočítej. Můžeš nabrat dvanáct kilo za rok, to jo, ale jestli cvičíš aspoň pár let, deset z toho budou tuky. |
Jim takhle již druhý měsíc, netréninkové dny mám jiný jídelníček, cottage, eidam, vejce, bulgur a další. Jako student na to mám čas a baví mě to tak proč ne :) Největší problém bych viděl spíš v tréninku..
Pondělí čtvrtek: Dřep těžce 12 10 4x6 předkopávání lehce 3x12 bench těžce 12 10 4x6 tlaky na šikmé těžce 4x8 rozpažky lehce 3x12 fr. tlaky těžce 12 10 4x6 kickback lehce 3x12 lýtka těžce 4x12-15 - trénink se stretchingem se vejde do 90 minut.
Úterý pátek: Přítahy velký činky těžce 12 10 4x6 veslování tězce 4x8 stahování kladky lehce 3x12 tlaky na ramena těžce 12 10 4x6 rozpažky lehce 3x12 biceps velká činka těžce 12 10 4x6 zakopávání těžce 3x12 břicho.
V sobotu hiit na rotopedu 20 min
Váha se každý týden pohupuje, obvod pasu jde každým týdnem dolů, síla roste a v zrcadle to vypadá lip, ale bojim se abych takhle nejel rok a nepřibral ani kilo, proto jsem chtěl alespon každý měsíc něco přibrat, abych věděl, že to dělám dobře. |
Jestli ti jde síla nahoru ve středním rozsahu opakování (6-12), tak rosteš, to je ten hlavní indikátor, kila jsou vedlejší. Když budeš jíst víc, budeš taky rychleji nabírat, ale pak ty tuky zase budeš muset shodit. Do určité fáze tréninkového života je to dobrá cesta, ale čím blíž jsi svému genetickému limitu, tím pomaleji budeš nabírat, a pak je na zvážení, jestli ty výkyvy v nabírání/hubnutí nedělat menší. Časově to pak vyjde v podstatě nastejno, a když budeš nabírat pomaleji, budeš mít delší období, kdy budeš vypadat dobře. :)
Přítahy činky jsou dobré, ale i tak bych raději zařadil nějaké pozvedy.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st listopad 02, 2016 3:27 pm Předmět: |
|
|
zjednodusene: pokud sila roste = nabiras svaly a to chces, pokud je vaha stejna ikydz nabiras svaly, tak ti klesa tuk = to taky chces, takze ikdyz nepriberes ani kg, tak to muze znamenat solidni pokrok
btw v tom treninku nevidim krome pritahu velke cinky, zadny solidni cvik na zada
edit: lol pozde ale prece :D
Naposledy upravil sk dne st listopad 02, 2016 3:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Maziarit
|
Zaslal: st listopad 02, 2016 3:28 pm Předmět: |
|
|
| donatello98 napsal: | | Maziarit napsal: | Proč se vyhejbáš tukům proboha, to tě baví se přežírat hromadou sacharidových jídel ?
Nemáš tam máslo, slaninu, vepřové, pořadné plato vajec... pokud si myslíš že z tuků se nabírá tuk a ze sacharidů je to ok, tak si silně na omylu.. |
Takovou radu jsem zrovna nehledal ale budiž, taky názor. Je úplně jedno, jestli člověk přijme vic sacharidů nebo tuků, záleží na výsledném součtu kalorií a na tom, co mu víc vyhovuje.Mmnožství sacharidů je přiměřené a vyhovuje mi, cítím se po celý den skvěle, energie nechybí ani po cvičení apod. Bílkovin mám už takhle víc než dost co se týká naturálních makroživin, tak uvidime. |
To teda jedno není, kalorie jsou kravina, důležitý je poměr makro živin, jsi mimoň a najdi si nějaké studie kde se testoval vliv poměru živin se stejnou kalorickou hodnotou..
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st listopad 02, 2016 3:34 pm Předmět: |
|
|
| Maziarit napsal: | | donatello98 napsal: | | Maziarit napsal: | Proč se vyhejbáš tukům proboha, to tě baví se přežírat hromadou sacharidových jídel ?
Takovou radu jsem zrovna nehledal ale budiž, taky názor. Je úplně jedno, jestli člověk přijme vic sacharidů nebo tuků, záleží na výsledném součtu kalorií a na tom, co mu víc vyhovuje.Mmnožství sacharidů je přiměřené a vyhovuje mi, cítím se po celý den skvěle, energie nechybí ani po cvičení apod. Bílkovin mám už takhle víc než dost co se týká naturálních makroživin, tak uvidime. |
To teda jedno není, kalorie jsou kravina, důležitý je poměr makro živin, jsi mimoň a najdi si nějaké studie kde se testoval vliv poměru živin se stejnou kalorickou hodnotou.. |
Jeden gram tuku na kilo hmotnosti stačí. Jsou lidi, kteří preferují víc tuků a míň sacharidů, ale to je individuální.
|
|
| nahoru |
|
 |
donatello98
|
Zaslal: st listopad 02, 2016 4:41 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | zjednodusene: pokud sila roste = nabiras svaly a to chces, pokud je vaha stejna ikydz nabiras svaly, tak ti klesa tuk = to taky chces, takze ikdyz nepriberes ani kg, tak to muze znamenat solidni pokrok
btw v tom treninku nevidim krome pritahu velke cinky, zadny solidni cvik na zada
edit: lol pozde ale prece :D |
Ten trénink zatim dost pokulhává, určitě využiju rad nějakého trenéra.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|