Cheat day

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cheat day  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Cheat day
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zmrzka24

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2016 10:17 am    Předmět: Cheat day Odpovědět s citátem

Máte ve své dietě/životním stylu cheat day? Jak často ho zařazujete a co si dáte? :) Chtěla bych si ho udělat už mi chybí ty prasečí jídla :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2016 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš než cheat day bych dal každou neděli cheat meal.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2016 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže ho chceš zařadit jen z toho důvodu, že se chceš prasit blbostmi, nebo to bereš v rámci nějakého refeed dne nebo jen jako zpestření?

Já to mám např. tak, že přes týden jedu na 95 % striktní stravu a o víkendu nemám absolutně problém si dát něco "méně zdravého" jako menší balíček brambůrků nebo zákusek. V návaznosti na to pak třeba upravím množství jednoho jídla toho dne, aby to pak vycházelo na živiny +- stejně. Pokud se cítím splasklý po náročných tréninkách, tak prostě nic neupravuji a tím pádem přijmu to cheat meal jako živiny navíc a absolutně bez výčitek na pohodu.
Endo

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2016 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to mám tak, že idem 363 dní v roku vrámci možnosti čisto a tak, aby ma to bavilo a neťahalo k prežieračkam. A potom 2 dni na Vianoce si popri rodinnej pohode doprajem.
Canadian

PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2016 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dám si 3-6 hodiny na kole nebo na bežký oba dny o vikendu, 2 x 10km do práce-zpět a neřeším. Naopak, dost často musím řešit dostat něco do sobe aby jsem vůbec dojel. Kamarady si dají druhé nebo třetí pívo na přestávce na vyjíždce. Já si dám druhý nebo třetí zákousek a na jízdu domu přemyšlím jako dobrutu zapeču doma.

Rychle na stránku:

Přejdi na: