Gainer

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gainer  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Gainer
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xxx_bodybilder_xxx

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2016 9:05 am    Předmět: Gainer Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký gainer byste mi doporučili. Je mi 17 a cvičím 3x týdně.

Občas se mi stává, že když jedu chest press tak mě začne strašně bolet zadní část hlavy u vyšších vah, nevíte čím to je nebo jak se tomu vyvarovat? Díky za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dave1913

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2016 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Gainer je zbytečný. Kup si protein a k tomu glukopur, banán a rýži.
Frybis

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2016 11:15 am    Předmět: Re: Gainer Odpovědět s citátem

xxx_bodybilder_xxx napsal:

Občas se mi stává, že když jedu chest press tak mě začne strašně bolet zadní část hlavy u vyšších vah, nevíte čím to je nebo jak se tomu vyvarovat? Díky za odpověď

Google a zadej si "chest press head pain". Tam mi vyšlo že buď špatně dýcháš, na což se u vyšších vah zapomíná, nebo špatně držíš hlavu. U nás ve fitku je třeba chest press tak blbej stroj, že tam sedneš, a nemůžeš si zapřít hlavu.. takže v tomto případě je lepší jít na rozpažování s jednoručkama na lavici, kde si hlavu opřeš.. navíc zapojuješ víc svalů, stabilizačních, než na stroji, takže řešení pro tvoji bolest hlavy - vykašli se na chest press
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2016 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak tu pisou ostatni, gainer je k nicemu...

Ale pokud chces mermomoci za neco utracet, tak si kup Hero od Extrifitu, co je ted na Ronnie.cz v akci. Vyresis tim kreatin, glutamin, bcaa i protein a cukry, bezprostredne po treninku. V pomeru cena/vykon nic lepsiho nekoupis.

Jinak mam vyzkousene jeste tyhle potreninkace a vsechny byly super: Mutant ReHab, MyProtein Hurricane XS, OneStop (pripadne OneStop Extreme) a Growth Matrix od Reflexu, ktery pouzivam ted.
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2016 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co je to chest press?
Moocha

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2016 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta bolest hlavy bude ze špatné techniky. Je dost možný, že používáš moc horního trapézu, nebo se moc opíráš o hlavu. Sám jsem tím kdysi trpěl.
Frybis

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2016 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
co je to chest press?

https://lmgtfy.com/?q=chest+press
swal

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2016 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

osobne som mal len

Serious Mass
Reflex Instant Mass Heavyweight

tieto maju velmi malo cukru. Ten Reflex je lacnejsi a kupil by som ho znovu.

(dufam ze sa to tu nezmeni na klasicku debatu o tom ako je gainer picovina - niektori ludia proste nemozu zrat kazde 2 hodiny koli robote alebo nemaju mixer k dispozicii - v takychto pripade je gainer dobra vec)
burnthemall

PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2016 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám druhou šestikilovku Ultimate Nutrition Muscle Juice 2544 a neměnil bych, největší luxus co jsem kdy pil.
Po tréninku ideální, nedávej žádné pevné jídlo (ani banán - zbytečná vláknina, ani vločky - moc nízké GI, jdou pomalu do krve).
Ať si říká kdo chce co chce.

Rychle na stránku:

Přejdi na: