N1 Nakopávač

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - N1 Nakopávač  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> N1 Nakopávač
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martina
Ronnie.cz

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2016 1:23 pm    Předmět: N1 Nakopávač Odpovědět s citátem

Vždy, když na trh přijde nový pre-workout neboli předtréninkový "nakopávač" všichni jsou plni očekávání, jak moc bude "dávat" a zda překoná své stávající konkurenty.

Podobně tomu bylo i u nového N1 pre-workoutu od značky Nutrend , který uvedl tento produkt nedávno.

https://obchod.ronnie.cz/s-6190-n1-pre-workout.html

ROZESÍLÁNÍ VZORKŮ UKONČENO!

Ti z vás, kteří ho již vyzkoušeli, si už asi názor udělali a budeme rádi, když se o dojmy z nového N1 také podělí. Ale pro ty, kteří ještě s tímto nakopávačem nemají zkušenost, máme opět vzorkovací akci! Co to znamená?

Znamená to, že se vzorky s N1 se u nás roztrhl pytel (a to doslova), takže je pro vás máme k rozeslání!

Chceš-li tedy N1 vyzkoušet, stačí mi napsat do soukromé zprávy jméno a plnou dodací adresu (ulice a číslo, město včetně PSČ).

Vzorkovací akce má jednu podmínku, a to, že až vzorky vyzkoušíte, napíšete nám svůj názor na nový N1 pre-workout. Jak vám fungoval, jak vám chutnal, jaké příchutě, cokoli vás napadne. Můžete psát tady na fórum nebo třeba k sobě na Facebook, to je na Vás - každopádně objektivní reakci, co na nový N1 říkáte. A pošlete mi pak jen odkaz.

Jinak až vzorky dojdou, napíši sem, že jsme na 0 a rozesílání stopneme.

Díky všem za zpětnou vazbu!

Martina
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2016 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzorky dnes došli, tak som nemeškal a vyskúšal pred drepmi.

Príchuť bola grapefruit.

Chuť: Skvelá, fakt mi to chutilo, ale nakopávač mal divný korenený "ocásek". Chutilo to ako mixnuté s chilli. Neviem, či to tak malo byť, nevadilo mi to, ale bolo to trochu zvláštne, piť grep a na konci cítiť chilli.

Rozpustnosť: Bez problémov, v deci vody len rozmiešať slamkou a úplne v pohode.

Účinok: Je fakt, že som pomerne odolný na rôzne predtréningovky, nečakal som nič moc. Ale zabralo, ale nijak viac, než iné preworkouty, čo som už mal. Taká klasika - svrbenie uší a chvíľku zvýšená chuť na tréning. Kamoš, čo mal druhú vzorku odo mňa sa oškraboval a všetko ho svrbelo a aj ho to riadne nakoplo. Asi je menej odolný

Celkovo: Hodnotil by som to tak 4 body z 5. Chutilo to lepšie ako predošlé, čo som mal, rozpustnosť to tiež malo lepšiu, nakopávalo to plusmínus rovnako, ako iné preworkouty. Ja som hodne odolný na preworkouty, preto si ich obyčajne ani nekupujem. Pre ľudí, ktorým ešte kofeín zaberá by som to kľudne odporučil ako dobrý nakopávač.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Rainier

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2016 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Předem díky za vzorky. Protože jsem slíbil feedback üčinnosti, zde je:

Byl jsem proti N1 relativně zaujatý, protože poslední zkušenost s nakopávačem od Nutrendu byl s Explosinem, který bych si koupil maximálně tak místo prášků na spaní... Mezi legálními suplementy je to jeden z lepších, nejvíc mi asi šlape Napalm.

Asi to nejméně podstatné u nakopávače je chuť, měl jsem grep a oukej, chutnalo to jako grep. Kdyby to chutnalo jako chcanky a mělo to super účinky, tak je mi to jedno.

Nejvíc jsem pocítil svědění, asi hodně beta alaninu, nakopnutí přišlo trochu později, spíš pozvolně, než šokově, takže po zahřátí jsem byl už příjemně namotivovaný. Po asi 30ti minutách mrtvol účinek opadl, takže pomohl druhý vzorek, myslim, že rybíz, chuťově taky ok a účinek stejný, možná trochu intenzivnější díky tomu, že to byla druhá dávka. Mrtvoly jsem doje ještě asi 20 minut a pak už jen pushpressy a nakonec šmrdlání a pumpovačka ramen a koz, to už jsem začal bejt docela vyždímanej po těch mrtvolách a ani N1 nepmohl.

Za mě 3/10, příště bych tam asi poslal 2 dávky rovnou, odcvičil masakr a pak něco došrmdlal s upadajícími účinky. Poslední vzorek jsem věnoval kamarádovi, kterej ale dobírá americkou verzi Mezomorpha, takže to pro něj asi bude čajiček, kdyby něco překvapujícího, tak napíšu.
Frybis

PříspěvekZaslal: st listopad 09, 2016 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za vzorky, a hodnotím :

+ hodně beta alaninu
+ chuť červeného pomeranče

- chuť rybízu a grepu

Jeden den jsem dal jednu dávku - moc nepošimralo, trochu zahřálo, ale celkově spíš slabší průměr..

Druhej den jsem dal dvě dávky současně - tady už to za to stálo, nakopnutí dobrý, zahřálo to pořádně, stále to ale moc nešimralo, ale práci to odvedlo dobře

Zhodnocení - když to srovnám tak, že velká pixla má 30 dávek a stojí 750kč (ofic. stránky Nutrendu), s takovým Beast Virusem od Czech Virusu, kde je taky 30 dávek a taky za 750kč..

Tak jedna dávka N1 je celkem shit oproti jedné dávce Beast Virusu.

Hlavní rozdíl vidím v L-Citrullinu, ten způsobí nejvíc šimrání a snížení tlaku. V dávce N1 je ho 2.25g, kdežto v Beast Virusu je ho 6g, takřka trojnásobek..

Nakopávačů jsem snědl už opravdu dost, teď už se dívám jen na obsah citrulinu vůči ceně a dávce.

Na druhou stranu i ta jedna dávka trochu zabrala, což se o Explosinu třeba říct nedá, takže celkově to hodnotím jako PRŮMĚR
TONIIIK

PříspěvekZaslal: čt listopad 10, 2016 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v první řadě moc děkuju za vzorky.
nakopávače normálně nepoužívám, vystačím si s kafem a bcaa. naposledy jsem zkoušel před půl rokem agrezz, po kterým mi bylo spíš nepříjemně

chuť snesitelná, ale u těhle produktů se toho asi moc udělat nedá, je to to poslední co u suplementů řešim.

chodim cvičit brzy ráno, takže jsem tam poslal jedno balení ve 4:30. v 5 jsem začínal cvičit a byl jsem celkově nakoplejší, měl jsem chuť se hejbat (což po ránu většinou celkem postrádam)

jel jsem nohy, břicho a kardio
u nohou byla docela chut na vetsi vahy, zkusil jsem si maxko na dřep
určitě mi stačil menší odpočinek mezi sériema, nic jinýho jsem nespozoroval

kardio se mi pak nechtělo končiot, kdybych nemusel do práce, blbnu tak klidně další půlhodinu

když to shrnu, celkově mě to hodně probudilo a nakoplo, celou dobu jsem cítíl lehčí mravenčení, lepší nampumpování jsem nepozoroval
Endo

PříspěvekZaslal: pá listopad 11, 2016 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taktiež ďakujem za vzorky.
Nakopávače veľmi neužívam. Nie preto, že by sa občas nezišli. Len nejako postrádam účinky týchto vecí, či už našich alebo US verzií. Preto som ani do tohto nevkladal veľkú dôveru.

Žiaľ, naplnilo sa, čo som čakal resp. nečakal. Takže v skratke: NO EFFECT.
Jediné čo som cítil, bol pocit ťažkosti na žalúdku, ktorý sa dostavil zhruba 30min. po užití.

Takže tak...
Hevylicious

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2016 10:26 am    Předmět: N1 Odpovědět s citátem

Děkuji za zaslání vzorků.

Dostali se mi do rukou všechny tři příchutě. A aby bylo mé hodnocení subjektivnější, tak jsem jeden vzorek použil já (nováček), druhý přítelkyně (taktéž) a třetí můj kamarád, ostřílený kulturista.

Já jsem měl k recenzi příchuť červený pomeranč.
Srovnávám pouze s MyPre od MP.
Nutriční hodnoty míří u obou přípravku trochu jiným směrem. MP je spíše pouze stimulant a snaží se tělo udržovat životaschopné, kdežto N1 je opravdu nakopávač. Člověk se po něm cítí opravdu mnohem silnější. Cítil jsem napumpování, které u MP nebylo. Jednoznačně jsem poznal nástup (rozpuštěno ve vodě, požito 30 min před výkonem) bylo mi teplo (u MP více) tep jsem měl o přibližně 3-5 tepů nižší než u MP. Výkonnost byla dobrá, ale žádný zázrak se nekonal, spíš to bylo o té motivatci a placebu :)

Chuť: jednoznačně 10/10, můj první dojem bylo "Jéé, to chutná jak Fanta, ale více pomerančová"

Rozpustnost byla příkladná. U MP je třeba relativně výbušněji zamíchat dávku, kdežto tady se nasypalo, dvakrát kmitlo a bylo hotovo. 10/10

Rty byli od výtažku z pepře cítit, ale nic nepříjemného.

Konečné hodnocení od začátečníka 7/10. Jakožto pro studenta pro mě malinko hapruje cena, ta se mi za dávku zdá lehce přestřelená.

Kamarád - grapefruit
Co jsem to namíchal, a začal to pít, chuť byla nic moc, chutnalo to strašně uměle, skoro jako šumivá tableta. I přes relativně vysoký hodnoty energických látek na obale, ve který jsem doufal, že budou šlapat, mě celkem zklamalo. Čekal jsem asi 20 minut na nástup, ten se bohužel moc nedostavil, přišel jsem si stejně. Možná trochu víc vzhůru, než obvykle. Přijde mi to jako následník Nutrendovýho Explosinu, kterej mě v minulosti taky zklamal.
Co se týče cena/dávka, 100% napalm. Ze všech nakopávačů bych tomu dal asi tak slabý 3/10
Ale - samozřejmě musí se brát v potaz to, že už mám něco zažitý co se týče nakopávačů, takže jelikož je moje tělo zvyklý na celkem vysoký dávky, tak možná neni divu, že to na mě moc nepůsobí, jelikož je to pro mě moc slabý.

Přítelkyně - Černý rybíz

Chuť příjemná (1/2 dávky) žádná chemická pachuť, chutnalo to jako rybízový džus.
Cítila jsem svrbění kůže při kardiu. Příjemně ovlivnilo mojí náladu a chuť cvičit.
Bežný trénink jsem odjela s rezervou a v pohodě.

Chuť 8/10
Rozpustnost 10/10
Efekt 7/10
Celkově tedy 7/10.
Žádné vedlejší účinky (nemotala se hlava, malátnost..) Ovšem žádné extrémní nabuzení se také nekonalo. Jde spíše o zpříjemnění tréninku, ale nic co by mi pomohlo překonat své limity.

Naposledy upravil Hevylicious dne po listopad 14, 2016 11:09 am, celkově upraveno 7 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
db

PříspěvekZaslal: so listopad 12, 2016 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za možnost vyzkoušení N1 PRE-WORKOUT od Nutrendu.
Vzorky mě zastihli v období sportovní apatie. Tak po týdnu bez pořádného tréninku jsem se za podpory N1 zase pustil do cvičení. Pro objektivitu testování jsem N1 nekombinoval s žádným jiným doplňkem stravy před tréninkem. Přestože je na sáčku uvedeno „Upozornění: díky vysoké koncentraci účinných látek jsou po namíchání v nápoji patrny nerozpuštěné částice. Je to přirozenou vlastností výrobku a není na závadu.“ tak stačí obsah sáčku vysypat do vody a promíchnout lžící. Jen na dně se objevují malé bílé částečky, které nepůsobí nijak podezřele a při pití jsem je ani nezaznamenal. V doporučených 300ml je však pro mě nápoj nechutně přeslazený, při 700ml to bylo v pohodě. Ale prakticky vůbec nesladím, tak je to možná jen můj problém. Chuť produktu je velice vydařená. Grep byl chuťově obzvláště na výši, autentická chuť i barva, příjemné aroma, prostě fantazie. Černý rybíz má po rozpuštění sytou fialovou barvu. Chuťově mi přišel ze všech nejpřeslazenější. Očekával jsem naopak lehký nádech kyselosti v pozadí chuti, jak to u rybízu bývá, ale jinak byl taky dcela dobrej. Aroma bylo snad až moc výrazné. Červený pomeranč nezklame, je osvěžující, chutný s lákavou vůní.

Co se týká účinnosti N1, tak na mě to funguje. Přestože jsem trénoval v 15°C neměl jsem problém se zahřát a udržovat správnou teplotu při cvičení. Měl jsem více energie a chtěl jsem se hýbat. Žádné svědění jsem nezaznamenal. Jen poslední trénink mi bylo nějak blbě už před tím, než jsem N1 použil, pak mi začalo bušit srdce, měl jsem pořád sucho v puse a divnej tlak, ale předpokládám, že to N1 nezapříčinilo. Přestože byly tréninky s N1 po líném období, odcvičil jsem s váhami, se kterými jsem chtěl a přišlo mi to nějaké lehčí. Ovšem nakopávače jsem už dlouho nepoužil a nepiju ani kafe, tak jsem možná citlivější. Po vyzkoušení mě láká si alespoň na těžké tréninky nějaký PRE-WORKOUT pořídit.
geroub

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2016 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za zaslání vzorků. Za mě chuťově všechny skvělé. Rozpustnost taky v pohodě. Bohužel kromě svědění celého těla jsem moc nic jiného nepocítil možná by přišla změna, kdybych dal vyšší dávku. Přece jen při mojí váze 115 kg byla dávka asi malá. :-)
visual

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2016 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taktez dekuji za vzorek.
Nakopavace vubec nepouzivam, kavu piju max. 2x za tyden.
Jedine co pouzivam je 1-2x tydne jednoducha kofein tableta 200mg.

Co se ucinku tyka, pocitil jsem zvysenou chut do treninku, zadne dalsi/jine nakopnuti se nekonalo...
Chutove dobre, rozpustnost vporadku.

Pravdepodobne vzhledem k vaze by bylo potreba dvou davek.
mrph

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2016 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predem diky za vzorky, ted k hodnoceni. Nema smysl hodnotit veci jako chut a rozpustnost (byt oboji je dobry) hlavni je pro me efekt u tehle doplnku. Chodim cvicit rano nalacno.
Prvni den jsem dal N1 se 6 g BCAA, krome lehkyho mravenceni a mozna vetsi sily v poslednich seriich jsem jinej efekt nezaznamenal.
Druhej den jsem dal to samy + 2 tablety Grenade Black Ops, trochu jsem se bal ty vetsi davky kofeinu, ale nic nestalo a efekt o byl neco mensi nez prvni den.
Treti den jsem dal to stejny jako druhej den a efekt prakticky nulovej.

Takze za me rozhodne ne, nejspis jsem na tyhle veci imunni protoze ani nekolik gramu argininu, citrulinu a beta-alaninu (nechaval jsem si michat vlastni predtreninkac od 4f a tech gramu tam bylo fakt hodne :D ) se mnou nic neudela : (
balbi

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2016 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za zaslání vzorků. První dávku jsem vyzkoušel v kombinaci s no carbs energeťákem a jediné co jsem cítil, bylo svědění obličeje, ale bohužel žádný efekt "nabuzení" se nekonal. Další dva vzorky jsem zkusil samostatně, bez podpory čehokoliv jiného a tam jsem necítil už ani to svědění, vůbec nic. Nakopávače prakticky nepoužívám, tudíž bych čekal více. Chuť a rozpustnost byla naprosto v pořádku, nicméně u nakopávače jsou tyto aspekty absolutně nepodstatné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petey

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2016 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzorky dorazili, odskusal ich. Chut je super, napr. s takym scitecom sa to ani neda porovnat. Efekt bol ale len mierne nabudenie, mozno statisticka odchylka, ale ziadna velka pumpa alebo nastrelenie
Olejnas

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2016 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protoze beru Wreckage a to v trosku vyssich davkach, nez je zdravo, prenechal jsem vzorky kamaradce, co vazi 60 kilo a nic podobneho nebere. Z jejiho pohledu bomba, energie, chut, vsechno super, takze vic nez nejaky hardcore cvicenci si umim tohle predstavit pro baby. Po mojich nakopavacich ji bylo akorat zle...
srnec

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2016 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za zaslání vzorků. Pro mě nedůležité parametry, jako je chuť a rozpustnost hodnotím poizitivně. Co se týká účinků, cítil jsem pouze drobné mravenčení z beta-alaninu, jinak bohužel nic. Celkově je pro mě tedy N1 spíše zklamání, ale někomu jinému může sednout lépe.
N1 Pre-Workout | Nutrend
Profesionální produkt pro stimulaci těla před fyzickou aktivitou.
30 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - N1 Nakopávač Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: