|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jacobs23
|
Zaslal: so únor 04, 2017 9:10 pm Předmět: Jídelníček v redukci |
|
|
Zdravím všechny,
začal jsem od ledna držet redukční jídelníček a chtěl bych vás poprosit o rady, jestli nedělám něco vyloženě špatně. Cvičím cca rok, teď v redukci 4x týdně posilka s vícero opakováními cca 10-15 a 3x týdně hodina denně na rotopedu. Před posilkou i kolem si dávám bcaa a potom protein. Piju pouze vodu cca 3 litry denně.
Jídelníček:
snídaně 9:00: většinou vejce na x způsobů nebo vločky
oběd 12:00: různé druhy masa + zelenina
svačina 15:00: ovoce ( jablko + banán)
večeře 18:00: to samé jako oběd
Kolem 21:00 se pak vracím z práce, dám si bcaa a cvičím, nebo jezdím na rotopedu a potom si dám protein.
Je mi 27, 180 cm a 85kg. Jde mi o to shodit tuk na břiše.
Za jakoukoli radu a věcnou přípomínku budu jedině rád
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frybis
|
Zaslal: so únor 04, 2017 10:08 pm Předmět: Re: Jídelníček v redukci |
|
|
| Jacobs23 napsal: | | posilka s vícero opakováními cca 10-15 |
k čemu to je? kde to psali?
sniž počty opakování, a zvyš váhy
vyšší váhy = větší stimul = větší zátěž pro tělo = víc energie musí tělo vydat atd. atd.
menší váhy = víc opakování = menší stimul a úsilí, logicky že
Samozřejmě rozcvičovací série nebo něco na prokrvení do selhání, to je ok, ale ne jako klasická pracovní série.
|
|
| nahoru |
|
 |
KrystofK
|
Zaslal: ne únor 05, 2017 1:17 am Předmět: Re: Jídelníček v redukci |
|
|
| citace: | | posilka s vícero opakováními cca 10-15 |
| citace: | | k čemu to je? kde to psali? |
Teď se tomu říká crossfit
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Erik95

|
Zaslal: ne únor 05, 2017 11:58 am Předmět: |
|
|
Zvyšoval si počet opakovaní pri prechode do redukčnej diéty ? Tak či tak, nevidím dôvod pre tak vysoký počet opakovaní. Určite by som pre zachovanie sily a teda aj svaloviny, volil základné cviky a ťažšie hmotnosti , a vyššie opakovania rob tak na koniec tréningu ak sa chceš "dopumpovať" a podobne. Tak isto buď drž rovnakú stravu, alebo počítaj makronutrie, lebo jesť buď vajíčka ktorých počet neuvádzaš, alebo vločky ktorých objem neuvádzaš sú nutrične rozdielna potravina. Taktiež by som po tréningu volil normálne jedlo a protein si daj radšej o tej 18tej ako ho dávať ako jedinú potréningovú výživu ktorú máš. A to odkiaľ zhodíš tuk už neoplivní nikto, takže tuk na bruchu nemusí byť, a pravdepodobne ani nebude prvý tuk ktorý zhodíš ....
|
|
| nahoru |
|
 |
KrystofK
|
Zaslal: ne únor 05, 2017 1:25 pm Předmět: Re: Jídelníček v redukci |
|
|
| citace: | Teď se tomu říká crossfit |
| citace: | aleeeeee!
nechci se hadat, ale na kolika hodinach ( a s jakym trenerem jsi byl?)
|
aleeeee!
Přesně kvůli těmhle reakcím jsem to napsal , neboj já mám mezi nima kamarády i známé, i trenéry a jestli sleduješ můj log tak cvičím v crossfitgymu ! Ale můj názor na ně nezměníš, nebudu hnusný ale provokativní poznámku semtam si neodpustím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Ondráček
|
Zaslal: ne únor 05, 2017 5:51 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší schéma, které se mi do redukce osvědčilo je klasických 10 sérií po 3 opakováních. Pauzy mezi sériemi okolo minuty, je možno postupně ztěžovat tréninky i tím, že se pauzy budou ještě zkracovat.
Cviky vybrat vícekloubní a s volnou váhou. Intenzitu drž okolo 75% maxima a každý sval procvič minimálně 2x týdně.
Tento trénink ti pomůže udržet svalovou hmotu, což je to co se v posilce dělá. Hubne se až pomocí jídla nebo kardia.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne únor 05, 2017 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Petr Ondráček napsal: | Nejlepší schéma, které se mi do redukce osvědčilo je klasických 10 sérií po 3 opakováních. Pauzy mezi sériemi okolo minuty, je možno postupně ztěžovat tréninky i tím, že se pauzy budou ještě zkracovat.
Cviky vybrat vícekloubní a s volnou váhou. Intenzitu drž okolo 75% maxima a každý sval procvič minimálně 2x týdně.
Tento trénink ti pomůže udržet svalovou hmotu, což je to co se v posilce dělá. Hubne se až pomocí jídla nebo kardia. |
mluvis mi z duse
pokud timhle schematem pojede drep, pak bench a koncit na shybech
nebude mu to trvat vic nez 45min a procvici cele telo relativne velkyma vahama
znacka ideal
staci najit tri podobne cviky na cviceni 3x tydne
ale jak rikas, postava se meni hlavne v kuchyni, tohle je jenom na udrzeni svaloveho tonusu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|