Nestabilna hmotnost

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nestabilna hmotnost  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nestabilna hmotnost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
19losos94

PříspěvekZaslal: ne duben 16, 2017 7:05 am    Předmět: Nestabilna hmotnost Odpovědět s citátem

Zdravim vas. Mam jednu otazku. Budem rad ak mi na nu niekto odpovie alebo aspon odkaze na nejaky zdroj, kde sa to docitam. Ide o rannu hmotnost. Idem totiz viac-menej stale rovnake mnozstvo kcal, aj pomer B,S,T. No a vaha skace asi ako sa jej chce. 😀 Su tam bezne rozdiely aj o 0.5-1kg. Aby toho nebolo malo, tak napr. vcera som sa potykal s mensou zaludocnou nevolnostou a zjedol som asi polovicu tych kcal co bezne a vecer to zomna aj tak vyslo. No a rano vaha o 0.2kg vyssia. Cim to moze byt, ze mi takto skace vaha. Nie zeby mi na tom cisle az tak zalezalo, no nepride mi to prirodzene a tak sa o to zaujimam. Dik vopred.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 16, 2017 8:37 am    Předmět: Re: Nestabilna hmotnost Odpovědět s citátem

19losos94 napsal:
Zdravim vas. Mam jednu otazku. Budem rad ak mi na nu niekto odpovie alebo aspon odkaze na nejaky zdroj, kde sa to docitam. Ide o rannu hmotnost. Idem totiz viac-menej stale rovnake mnozstvo kcal, aj pomer B,S,T. No a vaha skace asi ako sa jej chce. 😀 Su tam bezne rozdiely aj o 0.5-1kg. Aby toho nebolo malo, tak napr. vcera som sa potykal s mensou zaludocnou nevolnostou a zjedol som asi polovicu tych kcal co bezne a vecer to zomna aj tak vyslo. No a rano vaha o 0.2kg vyssia. Cim to moze byt, ze mi takto skace vaha. Nie zeby mi na tom cisle az tak zalezalo, no nepride mi to prirodzene a tak sa o to zaujimam. Dik vopred.

Je to přirozené. Ledaskomu skáče váha klidně o tři kila. Pohyby o jedno kilo jsou známkou vyrovnaného jídelníčku.
Rozdíly jsou dané jednoduše tím co máš ve střevech a jak jsi natáhl vodu. Tělo tvoří voda asi ze sedmdesáti procent a pokud se ti její poměr změní o 1 %, ...
Mimochodem, digitální váhy jsou závislé na povrchu. Vyžadují ho hodně rovný. Pokud nemáš rovnou podlahu a váhu nemáš na jednom místě, může ti ukazovat několikakilové rozdíly.
Fangorn

PříspěvekZaslal: st duben 26, 2017 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1 kg nic neni, osobne mam behem dne vykyvy i ke 4 kg a ziju:)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 26, 2017 1:47 pm    Předmět: Re: Nestabilna hmotnost Odpovědět s citátem

19losos94 napsal:
Mám denně výkyvy i 3 kg - pokud jsem den předem nacukroval a teď jsem s cukry nízko. Kilo bych absolutně neřešil.

Rychle na stránku:

Přejdi na: