Ahoj, chci se jen optat, cvičím cca 2 roky a nikdy jsem nebral pre-workout doplnky. Párkrát jsem zkoušel dát si před tréninkem kafe (několik lidí říkalo že to tak dělá) ale to byl totální smrťák, než nabuzený jsem byl spíš unavený, potil jsem se jak nikdy a prostě špatné to bylo. Tedkom jsem byl s kámošem v posilce a on to bere pořád , tak mi dal jen tak na vyzkoušení nějaký nakopávač (myslím agres se to jmenovalo) a jako jo, bylo to dobrý, měl jsem z toho víc energie.
Vlastně o co mi jde, jedu 3x týdně trénink, určitě nic hard, zvládám v pohodě i tak, ale někdy jsou prostě dny, kdy je špatná nálada a moc se mi nechce cvičit a sem tam bych si i nějaký ten nakopávač dal, co mě zajímá = příjde mi zbytečné utrácet peníze za nakopávače, pokud nejedu v posilce bomby jak nějací profíci, tak zda nevíte o něčem , co by mi před tréninkem dalo energii a je to dostupné ? Kafe jsem zkoušel a mělo spíše negativní účinek, tak jestli nějaký specifický druh jídla, nebo nějaké čaje , co by jste doporučili ? Díky