Ahoj, potřebuju poradit ohledně diety. Měřím 190 vážím 83. Asi půl roku jsem jel stylem 3x týdně posilka, žádné cardio a jídlo /// 2g bílkovin ( nějakých 170g) //// 4g sachru (nějakých 320g sacharidů)//// a 1g tuku (okolo 80g). Jídla jsem ale jedl kvalitní, bílkoviny z kvalitních zdrojů, sachry převážně komplexní a když už tak klasika ovoce/zelenina, občas sladkost. tuky - vejce,sýr, ořechy, semena. Takže +- nějakých 2700-2800 kcal.
Ten půl rok jsem jel poctivě, spánek, regenerace, vše v pohodě, párkrát nějaký ten alkohol / pizza apod. ale jen vyjímečně :D. Nestal se ze mě za tak krátkou dobu hulk, ale jako vidím na sobě, že jsem nabral nějakou tu hmotu - udělaly se buchty na břiše, zvětšili se záda/prsa + ramena apod. Bohužel k tomu všemu jsem nabral i dost tuku. Neříkám že se ze mě stal tlusťoch, ale břišáky už nejdou vidět skoro vůbec a prostě celkově ty svaly zavaluje tuk :D
Rozhodl jsem se, že pomalu začnu zase hubnout, ale potřebuju radu. Nepotřebuju nutně rychle zhubnout, takže nestojím o žádné sacharidové
vlny a podobně, rád bych hubnul klidně pomalu, ale stylem kdy bych do toho mohl nabrat i nějaký ten sval pokud to bude možné.
Nejsem profík na výživu a tyhle věci, proto se Vás ptám tady na foru, ale předběžně jsem si říkal že bych jel ( 2g bílkovin //// 1g tuku /// a
sacharidy bych snížil na 200g (= 2,5g na 1kg) ). Trénink bych nechal 3x týdně a do toho bych ještě dával ve volné dny kdy nemám trénink 3x týdně cardio např. 20 minut.
Myslíte že by tímto stylem šlo hubnout + pomalu nabírat svaly ? Budu rád za každý názor a radu , Díky