Stahování kalorií - únava při tréninku - stimulant

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Stahování kalorií - únava při tréninku - stimulant  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Stahování kalorií - únava při tréninku - stimulant
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rene.ludvik1988

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2018 9:54 pm    Předmět: Stahování kalorií - únava při tréninku - stimulant Odpovědět s citátem

Začínám stahovat kalorie po 7 - 8 týdnech čistého objemu. 30% -35% kalorií dolu (hlavně skrze sacharidy, tuky a proteiny udržují pořad tak nějak konstantní) a k tomu 3 x týdne kardio.

Mám takovy dojem ze jsem to trosku prepiskl (nervózní, unavený, ...) ale to vyhodnotim až tak za týden a případně něco málo sacharidů přidám (chtěl bych tak kilo dolu týdne max).

Nicméně už teď po třetím tréninku a 4 dnů s menšina kaloriema mě to proste zvedá hůř, jsem hned zadychanej a unavenej ... předpokládám ze po čase si na to tělo zvykem ale ...

Mate vyzkoušený nějaký doplněk stravy který Vám při "dietě" pomůže alespoň trosku udržet sílu a dodá energii na trénink aniž by to byla nějaká kaloricka bomba ?

Neočekávam zázraky ale každá troska dobra, peníze nehrajou moc roli - posilku mám jako hoby a každá sranda něco stojí.

Díky . Rene L.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
IronAndrew

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2018 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kratší intezivnější tréninky rvát váhy na úkor objemu térninku.. dost píchat to člověka obecně pozitivně nakopne (nemyslím testosteron do zadku, ale penis do vagíny). Pak nedostatek hořčíku,zinku v těle může způsobovat únavu. Takže pořiď něco kvalitního žádný oxidy a věřím, že jen na tomhle pocítíš rozdíl.. určitě zainvestovat do kvalitního multivitamínů (NexgenPro, CzechVirus,Promin). Ono člověk si říká, že to fakt nepotřebuje, ale jakmile je kalorický deficit nebo obrovskej objem a hardcore tréninky tak na sobě poznáš každou maličkost co a jak funguje co ti pomohlo se cítit líp..

Nakopávače a stimulanty a tyhle věci jsou nesmysl. Lepší je pracovat sám na sobě a naučit se nastartovat v hlavě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Stahování kalorií - únava při tréninku - stimulant
Rychle na stránku:

Přejdi na: