|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
martin2102
|
Zaslal: pá leden 10, 2020 2:40 pm Předmět: Dotaz |
|
|
Zdravím, mám na vás dotaz. Jsem v tomto celkem nový.. cvičím cca půl roku. Začal jsem z důvodu toho, že jsem se nelíbil sám sobě. Začal jsem dodržovat nějakou pravidelnou a podle mého tehdejšího názoru zdravou stravu. cvičil jsem dvakrát denně. Běh cviky s vlastní váhou a podobně. Jsem student takže kdy jindy než o velkých prázdninách. Začal jsem s váhou 88kg v 17 letech a 183cm. Po prázdninách jsem byl na váze 75 kg. A cvičil jsem dál. Což mi pomohlo se nekdy říjnu dostat do nemocnice kvůli vyčerpání organismu. při odchodu z nemocnice jsem měl 67kg a následovala měsíční pauza kdy jsem se dostal na mých cílených 72 kg. Ale teď k věci.. Jak jsem již psal začala škola a už nemám čas na přípravu jídla a ani už na jeho peníze. Vím, že ke spalování tuku potřebuji nejen pohyb ale i správnou stravu aby si to tělo nebralo ze svalů ale z tuku. mám pořád dost tuku v oblasti břicha a boků, které bych rád spálil. Tak se ptám. Jde docílit aby si tělo bralo z tuků díky nějakému suplementu nebo přes to nejede vlak? Případně jak na to? Díky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Italský hřebec

|
Zaslal: pá leden 10, 2020 3:35 pm Předmět: |
|
|
Ne opravdu zadny suplement neco takoveho neumi, kdyby umel, mel by cenu zlata.
Zkus priste popremyslet nad nazvem tematu vic jak pul sekundy
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá leden 10, 2020 4:26 pm Předmět: |
|
|
Ak chceš schudnúť, potrebuješ byť v kalorickom deficite. Do toho sa dostaneš:
- znížením príjmu kalórií (jedlo)
- zvýšením výdaju kalórií (pohyb)
- kombináciou v rozumnom a zdravom pomere
Prejdi si mainpage a nájdi si články pre začiatočníkov o strave aj tréni ngu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá leden 10, 2020 9:20 pm Předmět: |
|
|
Já to trochu upřesním, pokud budeš v deficitu, tak si tělo samozřejmě energii z tuků brát bude. Pokud ne, tak tu už nějaký ten milion let nejsme. Takže hubnout budeš.
Co se ti ale nepodaří je, aby tělo prioritně spalovalo tuky v jedné či několika konkrétních oblastech, to prostě nejde. A protože život je svině, tak naopak to bohužel lze, resp. je to pravidlem, takže u každého má tuk tendenci se ve zvýšené míře usazovat v konkrétních partiích. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so leden 11, 2020 4:01 pm Předmět: |
|
|
Nechápu jak můžeš mít na 67kg při 183cm nějaký tuk...
Na tuhle výšku by si měl mít váhu min. okolo 80-85kg, aby si měl normální postavu (ne hubený, ne tlustý). Pokud pravidelně posiluješ, tak spíš 85-90kg, protože svaly jsou těžší než tuk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 11, 2020 4:34 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Nechápu jak můžeš mít na 67kg při 183cm nějaký tuk...
Na tuhle výšku by si měl mít váhu min. okolo 80-85kg, aby si měl normální postavu (ne hubený, ne tlustý). Pokud pravidelně posiluješ, tak spíš 85-90kg, protože svaly jsou těžší než tuk. |
Nebal bych se pridat
Mam 175/80 a rozhodne nejsem zadna korba
On pri tehle vysce potrebuje minimálně 90
Edit: 67kg je vaha moji krasne zeny (po dobrem obede)😂😂😂 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: so leden 11, 2020 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
Edit: 67kg je vaha moji krasne zeny (po dobrem obede)😂😂😂 |
No dovol! Tak to teda není jako ... po dobrém obědě mívám maximálně tak 65 kg !
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: so leden 11, 2020 8:09 pm Předmět: |
|
|
Nejdřív naber, ať máš čím spalovat
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so leden 11, 2020 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Nechápu jak můžeš mít na 67kg při 183cm nějaký tuk...
Na tuhle výšku by si měl mít váhu min. okolo 80-85kg, aby si měl normální postavu (ne hubený, ne tlustý). Pokud pravidelně posiluješ, tak spíš 85-90kg, protože svaly jsou těžší než tuk. |
Protože má určitě katastrofální svalovou hmotu. Chápu, že v 17 letech je člověk přeci jen nějak omezen, co nechápu je to, že i v dnešní době padají takovýhle dotazy. Opravdu mám strach o nastapující generaci a její s prominutím tupost. Dneska si člověk může zjistit prakticky cokoli a kdykoli, co bych já dal za takový množství informací, když jsem začínal a fungovaly tady všehovušdy 2 časopisy. Přesto jsem jako náctiletej dokázal získat dostatek informací k tomu, abych věděl co a jak mám dělat. Troufám si odhadovat, že za nějakých 10 let bude stav ještě horší.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so leden 11, 2020 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
Nebal bych se pridat
Mam 175/80 a rozhodne nejsem zadna korba
On pri tehle vysce potrebuje minimálně 90
|
Ne, jsi prcek ... ale stejně tě tu máme rádi.
Jinak bych to trochu upravil, on primárně potřebuje nabírat svalovou hmotu, protože s jeho výškou/váhou a pupkem je jasné, že je to ... omlouvám se ... rachitik. Takže bych se zaměřil na kvalitní stravu, aby mu ten pupek nerostl, ale v dostatečném množství, aby mu to umožňovalo nabírat svalovou hmotu. Adekvátní posilovací trénink&další pohybové aktivity jsou samozřejmostí.
Zda se zastaví na 80 nebo 90 je už celkem jedno, ostatně pak může řešit, zda preferuje méně svalů a méně tuku (prostě taková štíhlá šlachovitá postava), nebo je spíš jeho cílem být svalnatější i s tím, že sice nebude tlustej, ale ani nějak jooo vysekanej.
Pokud by na těch 183 cm měl 80-85 opravdu kvalitní hmoty, tak to bude vypadat už velmi dobře (i když jinak je samozřejmě každému jasné, že u chlapa cokoli pod 180/100 je omyl evoluce) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so leden 11, 2020 8:54 pm Předmět: |
|
|
To jari ... když ono je to těžké. Informací jsou opravdu mraky. Bohužel jak těch dobrých, tak i těch mizerných. Takže aby člověk dokázal poznat, co je pravda a co jsou jen kecy, bez ohledu na to zda sdílené z neznalosti, nebo z touhy vytahat z lidí peníze ... to není tak úplně jednoduchý.
My měli těch pár časáků a občas nějakou knížku, a ty přece jen ty největší pí..viny odfiltrovaly. Takže informací relativně málo, ale když už, tak v rámci tehdejších poznatků ne úplně na hovno. Net neodfiltruje nic. TOP BB je klasickým příkladem ... až na pár čestných výjimek (prakticky všichni profi, co už to mají na háku, a i ti to raději nějak zahrají do autu) bude každý tvrdit, jak on nikdy nic a všechno je to jen strava a trénink. Plus k tomu bude každý velebit nějaký skvělý legální suplement, který dělá divy. Jistě, kdo se v tom trochu orientuje, tak už ví jak se věci mají a čemu se dá věřit, a čemu ani smykem ... ale kluk bez zkušeností v 17? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so leden 11, 2020 9:54 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | To jari ... když ono je to těžké. Informací jsou opravdu mraky. Bohužel jak těch dobrých, tak i těch mizerných. Takže aby člověk dokázal poznat, co je pravda a co jsou jen kecy, bez ohledu na to zda sdílené z neznalosti, nebo z touhy vytahat z lidí peníze ... to není tak úplně jednoduchý.
My měli těch pár časáků a občas nějakou knížku, a ty přece jen ty největší pí..viny odfiltrovaly. Takže informací relativně málo, ale když už, tak v rámci tehdejších poznatků ne úplně na hovno. Net neodfiltruje nic. TOP BB je klasickým příkladem ... až na pár čestných výjimek (prakticky všichni profi, co už to mají na háku, a i ti to raději nějak zahrají do autu) bude každý tvrdit, jak on nikdy nic a všechno je to jen strava a trénink. Plus k tomu bude každý velebit nějaký skvělý legální suplement, který dělá divy. Jistě, kdo se v tom trochu orientuje, tak už ví jak se věci mají a čemu se dá věřit, a čemu ani smykem ... ale kluk bez zkušeností v 17? |
Jasný, to máš pravdu. Asi se na to dívám moc kriticky svýma očima, ale přeci jen....narážím na to, že i ti 17letý jsou na něco "strašně" dospělý a přitom takový jelita, že to neni možný. Teď to zobecňuju, nemyslím tady konkrétního kluka.
Ale, jooo, jsem přecitlivělej z toho nejspíš, neber mě tak vážně, byl to jen takovej povzdech
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
martin2102
|
Zaslal: ne leden 12, 2020 9:18 am Předmět: |
|
|
Jak jsem už psal jsem začátečník. Vlastně úplný. Celou dobu mi šlo o to jen zhubnout. Měl jsem 88kg, tváře jak křeček. Celkově jsem nebyl spokojený. Výpočet BMI mi ukázal ideální hmotnost 72.8 a na tu váhu jsem začal hubnout. I praktická lékařka mě upozorňovala na váhu. Sport který dělám je nejdéle o 20 sekundách a víc než o výkonu je o technice... Takže se při něm ani nespotím, proto jsem začal dělat tohle.. Nikdy jsem o sobě neřekl že jsem nějaký svalovec.. jak jste tady někdo psal že budu mít katastrofickou svalovou hmotu tak s tím souhlasím.. od cca 13 let jsem proseděl u počítače, pořádně ztloustl narostly mi cecky a už jsem se styděl jít pomalu do školy natož pak někam ven. Já jsem si sem nepřišel pro urážky, ale pro odpověď kterou jsem dostal jen od jednoho tady. zbytek je spekulování nad mojí váhou a vzhledem. Já jsem se sebou momentálně docela spokojený. Jen aby se mi podařilo shodit ten pupek a nějak se vyrýsovat. to je vše o co mi momentálně jde. A pak se uvidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: ne leden 12, 2020 10:15 am Předmět: |
|
|
| martin2102 napsal: | | Jak jsem už psal jsem začátečník. Vlastně úplný. Celou dobu mi šlo o to jen zhubnout. Měl jsem 88kg, tváře jak křeček. Celkově jsem nebyl spokojený. Výpočet BMI mi ukázal ideální hmotnost 72.8 a na tu váhu jsem začal hubnout. I praktická lékařka mě upozorňovala na váhu. Sport který dělám je nejdéle o 20 sekundách a víc než o výkonu je o technice... Takže se při něm ani nespotím, proto jsem začal dělat tohle.. Nikdy jsem o sobě neřekl že jsem nějaký svalovec.. jak jste tady někdo psal že budu mít katastrofickou svalovou hmotu tak s tím souhlasím.. od cca 13 let jsem proseděl u počítače, pořádně ztloustl narostly mi cecky a už jsem se styděl jít pomalu do školy natož pak někam ven. Já jsem si sem nepřišel pro urážky, ale pro odpověď kterou jsem dostal jen od jednoho tady. zbytek je spekulování nad mojí váhou a vzhledem. Já jsem se sebou momentálně docela spokojený. Jen aby se mi podařilo shodit ten pupek a nějak se vyrýsovat. to je vše o co mi momentálně jde. A pak se uvidí. |
Pálit tuky můžeš efektivně jen přes svaly - takže začni nabírat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|