Jídelníček od Krásy nebo Enžla?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček od Krásy nebo Enžla?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček od Krásy nebo Enžla?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Honziiik18

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2020 6:50 pm    Předmět: Jídelníček od Krásy nebo Enžla? Odpovědět s citátem

Ahoj všem,
máte někdo zkušenosti s jídelníček na míru od Kuby Enžla nebo od Krásy? Pokud jo, mohl byste mi někdo prosím doporučit od jakého je jídelníček lepší?

Dík moc za odpovědi! ✌
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PetrPst

PříspěvekZaslal: so srpen 22, 2020 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj nevím o tom, že by Krása dělal online coaching zvlášť když se o něm nevyjadřoval moc pozitivně. Pokud vím trénuje lidi osobně a na to aby sis udělal fungující jídelníček nepotřebuješ ani jednoho. Pokud se nechceš připravit na závody v kulturistice v tom by měl mít krasinský víc zkušeností.
Spazik

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2020 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejně nechápu kdo je tak debilní že si něchá za X tisíc online napsat co má žrát od nějakého 20-letého kolíka, co udělá Ctrl-C Ctrl-V v Excelu... :D
V době kdy je asi milion informací zdarma na netu. A odkud to ten člověk co to prodává má taky.
Humanic145

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2020 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Stejně nechápu kdo je tak debilní že si něchá za X tisíc online napsat co má žrát od nějakého 20-letého kolíka, co udělá Ctrl-C Ctrl-V v Excelu... :D
V době kdy je asi milion informací zdarma na netu. A odkud to ten člověk co to prodává má taky.

a která ta infromace na tom internetu je správná? Tam je takového bullshitu, že to snad ani není možný...
maciak

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2020 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak treba si najst kvalitny zdroj, nieje to lahke ale keby to bolo tak kazdy chod s 8packom po ulici.

K teme, nikdy by som nesiel jedalnicek od nikoho, je to blbost.

Jedine co funguje ze si nastudujes stravu a spoznas svoje telo.
Preto sa mi paci Vertical diet od stana, kedze nedava jedalnicek ale framework fungovania.

Netreba zabudat ze vacsina kulturistov sype a tym padom ich jedalnicke moze byt uplne iny, zvysena proteosynteza, zvyseny bazalny metabolizmus, znizena potreba tukov.
PetrPst

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2020 5:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Re: Maciak

To, že někdo sype znamená, že ti nedokáže udělat jídelníček a trénink?Bavíme se tu o spolupráci a online jídelníčku ne kopírování toho co jí a cvičí dotyčný dle Muscle and Fitness nebo YT. Stejně je to vesměs úplně stejné.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2020 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Humanic145 napsal:
Spazik napsal:

a která ta infromace na tom internetu je správná? Tam je takového bullshitu, že to snad ani není možný...

Tak ve výživě není jediná správná cesta. Už proto je debilní pro normálního člověka dodržovat nějaký jídelníček co někdo napíše.
Např. že si mám k snídani dát banán, když mám doma zrovna jen jablko, nebo k obědu kuře s rýží, když mám doma zrovna hovězí s bramborem.
maciak

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2020 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetrPst napsal:
Re: Maciak

To, že někdo sype znamená, že ti nedokáže udělat jídelníček a trénink?Bavíme se tu o spolupráci a online jídelníčku ne kopírování toho co jí a cvičí dotyčný dle Muscle and Fitness nebo YT. Stejně je to vesměs úplně stejné.

Vzhladom nato ze som za 22 rokov v obore videl nespocetne vela jedalnickov od "expertov", mozem zodpovedene povedat ze cakam nato aby ma niekto prekvapil.

Kebyze mam za kazdy krat co vidim jedalnicek pre naturala s 50% tukmi ktore treba, potom rady typu vyhadzovat zltka, jest low fat veci a pod....

Spazik to povedal dobre, ako mi moze niekto napisat aby som si dal 200g kuracieho na obed, pochopim ak by jedalnicek obsahoval len makra a je na teba ako ich naplnis (mas zoznam jedal z ktorych mozes tazit). Ale mat fixne napisane co jest...
deiw

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2020 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maciak napsal:
Spazik to povedal dobre, ako mi moze niekto napisat aby som si dal 200g kuracieho na obed, pochopim ak by jedalnicek obsahoval len makra a je na teba ako ich naplnis (mas zoznam jedal z ktorych mozes tazit). Ale mat fixne napisane co jest...

Jenže o tom to i je. Kdo je schopný si naplnit makra, tak obvykle už taky ví, jak by ta makra měla asi vypadat.

Ty jídelníčky jsou pro lidi, kteří netuší, a jsou líní si něco nastudovat a pak na sobě vyzkoušet. Bohužel se na nich nedá jet dlouhodobě, takže si to nakonec budou muset nastudovat stejně (nebo se na to vykašlou se zdůvodněním, že se ten jídelníček nedá dodržet, a bez něj to nemá cenu).
ygg

PříspěvekZaslal: čt srpen 27, 2020 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je podobné jako s osobními trenéry. Jsou mraky lidí, kteří je mají z důvodů typu ... samotného by mne to nebavilo, sám bych se nedonutil a podobně. A nejsou to začátečníci a ani úplní pitomci, co by cvičit nějak obstojně neuměli nebo si s trochou snahy nedokázali napsat trenál sami. Ale mají na to a takto je to pro ně pohodlnější, prostě jen dojdou do fitka a pak dělají, co se jim řekne. Mně by jeblo ... jim to vyhovuje a na nějaké běžné úrovni to i stačí.

Rychle na stránku:

Přejdi na: