Ačkoliv jím, tak jsem stále dost hubený

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ačkoliv jím, tak jsem stále dost hubený  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Ačkoliv jím, tak jsem stále dost hubený
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Joshan33

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2024 1:09 pm    Předmět: Ačkoliv jím, tak jsem stále dost hubený Odpovědět s citátem

Zdravím, v první řade by jsem rád napsal že mé povolan jeí kancl práce. (Ranní 8h)

Vazim okolo 64kg, na 180cm.

Vzdy jsem byl dost hubeny, co se tyka genetiky, tak Tata - 175cm 78kg, mama 164CM 60kg.

Jak vypada muj jidelnicek? Rano prijdu do prace, a dam si Kukuricni lupinky, 2 banany.
Za hodinku mame pak svacinu a to si dam v kantyne michana vajicka.

Na obed si dam steak, a brambory, (velka porce)
Ten samej obed si vezmu jeste jednou na doma,
takze prijdu domu dam si poradny kus steaku a brambory podruhe...

pak tam hodim jeste nejakou ryzi s necim, a podobne..

Otazka tedy zni, celkem si dopravam, 2x denne steak, brambory, ryze,vajicka a stejne vypadam jak vypadam, je mi 29 let.

v 18cti jsem vazil 56kg.

myslite ze by bylo na case vyhledat lekare? Protoze kazdy se v praci divi kolik toho snim, ale jsem jak spejlicka..

(necvicim), ale neznam nikoho kdo si dava denne michana vaicka, 2x steak brambory, lupinky, banan, ryzi a podobne, a ma 64kg..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2024 1:12 pm    Předmět: Re: Ačkoliv jím, tak jsem stále dost hubený Odpovědět s citátem

Joshan33 napsal:
(necvicim)

Cvič

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Joshan33

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2024 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozumim, ale preci nemusim cvicit jen kvuli tomu aby jsem vypadal jako normalni clovek kdyby jsem chtel byt svalnaty, a podobne tak samozrejme, ale muj cil je vypadat jako normalni clovek - 75kg 180cm napr..

edit: cvicil jsem rok a pul, pribral jsem na 78kg, ale pak jsem prestal a zase jsem vse shodil na 64kg..

coz pro me moc nema smysl cvicit jen aby jsem vypadal " normalne " .. protoze jakmile prestanu, tak zas stejne pujdu dolu... a neplanuju cvicit do konce zivota jen aby jsem vypadal " normalne " :D
decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2024 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joshan33 napsal:

edit: cvicil jsem rok a pul, pribral jsem na 78kg, ale pak jsem prestal a zase jsem vse shodil na 64kg..

Očividne vieš, čo máš robiť. Zvyšok je o tvojej motivácii.
Cvičiť by si nejakým spôsobom mal pre zdravie a dlhovekosť, ako každý človek.
A pokiaľ cvičiť nechceš, načisto nechápem,že sa pýtaš na radu zrovna na tomto fóre.

Btw žrať bez cvičenia môžeš, ale budeš vyzerať ako pavúk - kostlivec s pupkom, čo beztak nie je "normálna postava", ktorú spomínaš

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po červenec 22, 2024 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono moc možností nemáš. Buďto budeš pomalu čekat až se ti bude zpomalovat metabolismus a budou na tobě ulpívat kila váhy a třeba ve 40 s pupíčkem budeš mít né 64 ale 70, ale podle mě to normálně vypadat nebude, protože ti budou mizet i ty zbytky svalů co máš. Navíc to takhle už děláš dlouho a nikam tě to nedostalo.
Jestli z toho chceš ven, tak začni zase cvičit. Evidentně ti to s činkama šlapalo a zvládl si nabrat.
A jo, jakmile přestaneš cvičit tak o hodně přijdeš. O jak moc je otázka stravy, jiného pohybu, genů, toho jak moc velké svaly si měl atd.
Možnost 1: zůstaneš tak jak jsi, časem nabereš a budeš obtloustlý tatík bez svalů
Možnost 2: začneš makat, najdeš si to co tě tam baví a obrosteš i nějakým svalem. budeš vypadat lépe, cítít se lépe a ochráníš svoje kosti před stárnutím, aby si neupadl na ledě a hned si nezlomil v 50 půlku kostí v těle...o)

Rychle na stránku:

Přejdi na: