Začínám s MK-677 – rady, zkušenosti, doporuče

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Začínám s MK-677 – rady, zkušenosti, doporuče  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Začínám s MK-677 – rady, zkušenosti, doporuče
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Davedisx

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2025 11:40 am    Předmět: Začínám s MK-677 – rady, zkušenosti, doporuče Odpovědět s citátem

Zdravím všechny,
"je mi 24 let"
tenhle týden začínám užívat MK-677 (Ibutamoren) od Dexters Labs, konkrétně 20 mg denně. Cvičím celý život, a teď jsem se rozhodl do toho poprvé něco přidat ale přistupuju k tomu maximálně zodpovědně a opatrně.

Plánuju začít čistě jen s MK-677 kvůli jeho účinkům na růstový hormon, regeneraci, kvalitu spánku a podporu růstu svalů.
Do budoucna ale uvažuju o stacku s Ostarinem (MK-2866) podle toho, co jsem si zatím načetl, by to měla být jedna z nejbezpečnějších a nejlépe fungujících kombinací, pokud se dodrží správné dávkování a délka cyklu.
Objednal jsem ze sarmstore...

Prosím poradte kdžtak kde jinde koupit abych nekupoval jenom placeba děkuji!

Cíl je jednoduchý:
📈 něco přibrat,
💤 zlepšit regeneraci a spánek,
⚠️ a minimalizovat vedlejší účinky.

Proto bych se rád zeptal zkušenějších –
👉 Máte někdo reálné zkušenosti s MK-677?
👉 Pomohl vám v nabírání nebo regeneraci?
👉 A co stack s Ostarinem – dává podle vás smysl, nebo byste doporučili něco jiného?

Budu rád za každý názor, tip, nebo varování.
Díky moc předem!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Začínám s MK-677 – rady, zkušenosti, doporuče
Rychle na stránku:

Přejdi na: