Zaslal: so srpen 01, 2026 7:40 pm Předmět: Milaneee
Přišel jsem mrknout na svůj oblíbený log-Milana Turyny a on nikde, někdo ví, co se stalo? Díky!
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Starý log jsem si zálohoval a nechal jsem ho odstranit na žádost - přeci jen jsem ho psal od 12ti let a bylo tam dost perel. Udělal jsem to s více účty - emaily, socky, staré youtube atd. YouTube s lifty od roku 2022-23 (tedy ten, co jsem tu občas sdílel) mám stále, jen jsem ty videa skryl ale nové které občas přiložím k logu tam budu dávat. Na všech prstech 10 lidí bych nenapočítal, kolik účtů jsem měl :) Vytvořím nové vlákno a tam začnu psát nový. Na ronnie chodím aspoň třikrát denně stále, i když jsem někdy nepsal a čtu logy ostatních, ale nechtěl jsem odpovídat, čekal jsem na první Ustinovskej rejp
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru