|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co se vám líbí více.. minulost nebo přítomnost ?? |
| Minulost |
|
85% |
[ 17 ] |
| Přítomnost |
|
15% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 20 |
|
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:18 am Předmět: Old time |
|
|
Zdravím, chtěl bych otevřít takovou menší fotogalerii zaměřenou na old time strongmany a kulturisty.
Éra těchto velkých jmen se mi líbí daleko více než současnost.
Posuďte sami :
Vince Gironda
Steve Reeves
Reg Park
Bill Pearl
Marvin Eder
Jack Lalanne
John Grimek
na konec ještě nějaké starší :
Gustav Frištenský, český zápasník
Eugene Sandow
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vladik

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
to musely byt casy..
Mens sana in corpore sano
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 10:11 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil arkan dne ne květen 29, 2011 10:14 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 10:13 am Předmět: |
|
|
Zalezi jakou minulost mas na mysli, proto jsem nehlasoval. JEstlis myslel 90. leta potom nejspis minulost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
|
| nahoru |
|
 |
usd07
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
líbí se mi i minulost i současnost _________________ "Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
Jsem zatím jedinej, komu se líbí současnost. Komerce sní spojená, souboj o to, kdo je větší, ale zároveň má lepší symetrii a připravenost. Podle mě právě to posouvá sport dál, tohle je to, co z toho dělá sport.
Hrát si o to, kdo je hezčí... estetičtější. No nevím. Takhle si podle mě může každej rozhodčí obhájit to, kdo vyhrál. Kdyby to měl být tak, jak dřív, tak se sport nebude posouvat.
Což ale neznamená, že každej musí být velkej jako Ruhl. Každej ať je takovej, jakej být chce a třeba ať si soutěží, kategorií je dost.
Pro mě jasně současnost... (v každém sportu).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
Nemuzu si pomoct, ale i kdyz cviceni miluji, tak mne tyhle fotky a kulturistika vubec jako takova, at uz minulost nebo soucastnost vubec nic nerikaji a nic, cim bych se mel kochat, na to proste nevidim. Jedine, na co se obcas podivam, je video z treninku nejakeho profika. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|