Dieta-Lehčí vlny nebo CKD-minimum ztracené hmoty

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dieta-Lehčí vlny nebo CKD-minimum ztracené hmoty  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Dieta-Lehčí vlny nebo CKD-minimum ztracené hmoty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Taekwondista

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 10:36 pm    Předmět: Dieta-Lehčí vlny nebo CKD-minimum ztracené hmoty Odpovědět s citátem

Ahoj, nevím jestli to tu už někde bylo, ale chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti a dojmy ze sach. vln a ckd, co více doporučujete,strava v těchto dietách, kde nejméně ztratíte sval. hmoty a kde jí naopak nejvíc přiberete a tak. Ptám se vás i proto, protože jsem v momentálně v ,,dietě" kde mám okolo 150g sachrů,200g b. a 60+- t. na den a jeden den v týdnu ,,volný" (za měsíc jsem z objemu zhubnul z 83 na 79)a chtěl bych zkusit nějaké lehčí sach. vlny nebo ckd na vyrýsování na dovolenou a na léto, ale i jako přípravu na příští rok na závody ve Physique.Díky všem moc už předem za odpovědi,rady a zkušenosti :) ..... (Něco málo o mě je mi 17,180cm,79kg,2-3x cardio týdně-taekwondo,dlouhé chůze,sprinty,supl.-protein,bcaa)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dieta-Lehčí vlny nebo CKD-minimum ztracené hmoty
Rychle na stránku:

Přejdi na: