|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaký je Váš vztah k bylinkám? |
| Věřím jejich účinkům a užívám je pravidelně |
|
10% |
[ 3 ] |
| Věřím jejich účinkům a užívám je jen nárazově |
|
17% |
[ 5 ] |
| Věřím jejich účinkům, ale neužívám je |
|
44% |
[ 13 ] |
| Jejich účinky jsou mizivé |
|
27% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
jouja

|
Zaslal: st srpen 03, 2005 10:13 am Předmět: Bylinky |
|
|
Todle téma se asi nechytne:
Jak se koukáte na bylinky - já je až vášnivě užívám. Vyznávám značku Dr.Popov a mám vytipováno asi 15 čajů, které po pytlíkách (asi 2-3 týdny užívání) měním. Do toho piju ještě zelený čaje. Beru to jako prevenční prostředek do stáří.
Heslo: Když už pít, tak ať mi to něco dá
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jurass
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
jouja

|
Zaslal: st srpen 03, 2005 11:27 am Předmět: |
|
|
Bylinky se dají pít snad na všechno preventivně: játra, ledviny, klouby, křečový žíly, mozek, trávení, oči, proti rakovině (antioxidační účinky) ...Dobře se tim dá suplementovat křemík
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 11:32 am Předmět: |
|
|
| jouja napsal: | Bylinky se dají pít snad na všechno preventivně: játra, ledviny, klouby, křečový žíly, mozek, trávení, oči, proti rakovině (antioxidační účinky) ...Dobře se tim dá suplementovat křemík | až z tebe vyroste kybork z počítačovým čipem
nežer tu trávu už;-)
bylinky jo, ale těch co mají smysl užívat je hodně pomálu.... extrakty (léky) jsou zase jiná liga
|
|
| nahoru |
|
 |
hit-

|
|
| nahoru |
|
 |
jouja

|
Zaslal: st srpen 03, 2005 11:38 am Předmět: |
|
|
| hit- napsal: | | Taky dobrá bylina
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st srpen 03, 2005 3:35 pm Předmět: |
|
|
Jojo ja vyznavam tri byliny ...
ephedra sinica, cannabis sativa a cannabis indica .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Corpse Grinder
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po srpen 08, 2005 11:56 am Předmět: |
|
|
Bylinkové čaje jsou moc chutné a navíc zdravé. O léčivých účincích snad nikdo nepochybuje.
Z levandule nebo z heřmánku lze udělat silný výluh a použít ho místo pěny do vany, na vlasy je dobré petrželové nebo kopřivové tonikum, bylinky se výborně hodí jako ochucovadla olivového oleje ( např.bazalka ), nebo do octa.
Jako vášnivá zahradnice pěstuji celý záhon bylinek a v létě je přidávám do každého jídla - do salátů, do rýže, do polévek ale i do masa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: po srpen 08, 2005 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Corpse Grinder napsal: | | Black Dragon napsal: | Jojo ja vyznavam tri byliny ...
ephedra sinica, cannabis sativa a cannabis indica .. |
Tak tak , kdyz uz jsme u te travky, jakej si myslite ze ma vliv na svalstvo a bouchani?? Jestli tu o tom je nejakej topic tak sorry... |
Blbej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: po srpen 08, 2005 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | Corpse Grinder napsal: | | Black Dragon napsal: | Jojo ja vyznavam tri byliny ...
ephedra sinica, cannabis sativa a cannabis indica .. |
Tak tak , kdyz uz jsme u te travky, jakej si myslite ze ma vliv na svalstvo a bouchani?? Jestli tu o tom je nejakej topic tak sorry... |
Blbej. |
MHM, TO NENI UPLNE PRAVDA, VLASTNE TO NENI PRAVDA VUBEC. PRIMY VLIV NA SVALY ZADNY, ALE ZVYSENA CHUT K JIDLU JE ASI POZITIVNI. JSOU LIDI, CO NA TOM TRENUJOU (POTLACENI PRAHU BOLESTIVOSTI), ALE OSOBNI ZKUSENOST JE TAKOVA, ZE TO HODNE ZHORSI KOORDINACI POHYBU, NA TEZKE DREPY BYCH SI S TIM NETROUFL, TAKY TO HODNE UTLUMI A AGRESIVITA JE POTREBNA REKL BYCH. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: po srpen 08, 2005 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | ZE TO HODNE ZHORSI KOORDINACI POHYBU, NA TEZKE DREPY BYCH SI S TIM NETROUFL, TAKY TO HODNE UTLUMI A AGRESIVITA JE POTREBNA REKL BYCH |
A navic:
potlaceni prahu bolesti muze znamenat,ze si vykurvis nejakou slachu (upon--atd..)¨
a ani vo tom nebudes vedet...
Vliv sumasumarum je blbej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: po srpen 08, 2005 2:45 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | Miguelito napsal: | | ZE TO HODNE ZHORSI KOORDINACI POHYBU, NA TEZKE DREPY BYCH SI S TIM NETROUFL, TAKY TO HODNE UTLUMI A AGRESIVITA JE POTREBNA REKL BYCH |
A navic:
potlaceni prahu bolesti muze znamenat,ze si vykurvis nejakou slachu (upon--atd..)¨
a ani vo tom nebudes vedet...
Vliv sumasumarum je blbej... |
ALE COPAK NEKDO TVRDI, ZE SE MAS ZHULIT PRED TRENINGEM? TO BYL JENOM MUJ DEBILNI NAPAD. PO TRENINGU, SEZERES VAGON JIDLA A JESTE TI K TOMU BUDOU ASISTOVAT RUZOVI SLONI. NO NENI TO ZUZO? ROZHODNE TO NEMA NEGATIVNI VLIV, JAKO TREBA CHLAST. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: po srpen 08, 2005 2:49 pm Předmět: |
|
|
Ruzovy sloni mi nechybej a vagon zradla sezeru po treningu tak jako tak..
Jinak v otazce bylo..vliv na svaly a na bouchani -coz sem pochopil jako tréning samotnej...vliv sem popsal..vyse.
To ze nekdo hulí jeden den a druhej de drtit zelezo..to je pak jasny,ze to vliv takovej jak sem psal mit nebude...
primej vliv je ale vic nez jasnej...p.s.:Migu ty uz bojujes i za ganju??
|
|
| nahoru |
|
 |
jouja

|
Zaslal: po srpen 08, 2005 2:52 pm Předmět: |
|
|
Ve srovnání s chlastem je na tom travka určitě lépe, co se týče posilování.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|