|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: čt červenec 23, 2015 9:05 am Předmět: Aktuální formy VIII. |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 11:07 am Předmět: |
|
|
Pánové, nezlobte se, ale nové téma bylo založené hlavně proto, že to staré bylo kvůli hromadě OT diskusí dost nepřehledné a proto bych toto nové téma chtěl udržet alespoň chvíli v trochu lepší kondici. Takže Vás poprosím OT diskuse přesuňte jinam a věnujte tenhle topic opravdu spíš těm aktuiálním formám. V žádném případě tu nechci vidět diskuse o kůrách a už vůbec ne tak detailní, jako v minulém tématu. Ty budu okamžitě mazat. Díky za pochopení. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 6:19 pm Předmět: |
|
|
ok, když už to bylo takto uťato, tak zareaguji tady ...
Turakam, decarabas, díky moc :o)
Jinak carabasi neboj, ten tvůj příspěvek jsem stihl zaregistrovat ještě před jeho smazáním
|
|
nahoru |
|
 |
Samec

|
|
nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: út srpen 04, 2015 12:20 pm Předmět: |
|
|
Rozdíl asi 9 měsíců. 4 měsíce crossfit, 3 měsíce vzpírání a asi 2 měsíce mix crossfitu, vzpírání a bodybuildingu. Trošku nabrat svaly jsem se snažil poslední dva měsíce, takže jsem si pořádně hlídal i stravu, předtím mi šlo spíše o sílu, vytrvalost a výbušnost. Ale celkem spokojenost :)
[/img]
|
|
nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út srpen 04, 2015 12:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út srpen 04, 2015 12:58 pm Předmět: |
|
|
Dobrá změna, jaký je cíl?
|
|
nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: út srpen 04, 2015 2:37 pm Předmět: |
|
|
CZEBLADE napsal: | Dobrá změna, jaký je cíl? |
Moocha a CZEBLADE díky za pochvalu (asi ten hovězí steak každý den měl nějaký účinek :D )
Cíl momentálně nemám žádný, prostě cvičím jen tak pro radost, ale chtěl bych se zase naplno věnovat vzpírání. Před dvěma měsíci jsem si poranil šlachu u kotníku (moc dřepů a fyzioterapeut mi řekl že mám pravou nohu silnější, takže při dřepech zabírala mírně jako první a proto se to pak projevilo u té šlachy :-/ ) a nemůžu se toho zbavit. Nemůžu kvůli tomu těžce dřepovat a bez dřepování jaksi vzpíraní nemá moc smysl.
Takže teď mixuju tak všechno (bodybuilding, vzpírání, crossfit, gymnastiku a strongman srandičky :)
Žiju v Irsku a tak si plánuju rozjet kariéru osobního trenéra, tak uvidím jak to klapne.
|
|
nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
|
nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne srpen 09, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá srpen 14, 2015 3:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 12:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po srpen 31, 2015 6:01 pm Předmět: |
|
|
shooter:Jak se momentalne stravujes.? vypada to dobre..:)
|
|
nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá září 04, 2015 8:30 pm Předmět: |
|
|
lukinobr napsal: | shooter:Jak se momentalne stravujes.? vypada to dobre..:) |
Viz můj log
|
|
nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po září 07, 2015 10:37 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|