Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: pá říjen 05, 2012 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Smile04"

vcera s odpalenyma tricalama 5x90 tlak za halvou v sede, nic moc ale to pude az se zregenruju ;)
[/quote]

To je sakra dobry, ja dam max 5x80 a to uz tady tento druh tlaku trenuju peknych par let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: pá říjen 05, 2012 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
[quote="Smile04"

vcera s odpalenyma tricalama 5x90 tlak za halvou v sede, nic moc ale to pude az se zregenruju ;)

To je sakra dobry, ja dam max 5x80 a to uz tady tento druh tlaku trenuju peknych par let [/quote]

já ramena necvičím dalo by se říct vůbec...rostou jako z vody odjakživa...tlaky za hlavou sem jezdil sem tam okolo 17ti...

roky v bluečku sem tam jenom jednoručky ale moc ne ani...v sede za hlavou tot am skoro nejde na tom posranym multipressu ma clovek uplne vytočeny zapěstí a trasa osy je uplně v prdeli

no a abych to upřesnil tak to dole pokladam na krk ;) uplně...

ale je to slabota...davam 100-105 aji a tedka přišti tyden vyzkušam kolik bude real maxko...jiří tkadlčík me vyhecoval tím že píše že dal 130x3 nebo kolik :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 4:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

achjo vymrdanost toto

Naposledy upravil Smile04 dne ne říjen 07, 2012 4:21 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 4:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

naše reportážní jednotka SPCgymu byla v akci a přináší vám skvělé foto a video z akce

MEČ MATŮŠA ČÁKA

-----------------------------------------------------------------------

FOTOGALERIE

https://picasaweb.google.com/114139665107909138106/StrongmanTrencinMecMatusaCaka2992012?authuser=0&feat=directlink

----------------------------------------------------------------------

VIDEO

Smile04

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dneska pekny trenalek

pro začatek pumpovačka bicaky a tricaky na rozehřátí lehce :)

axle press z pásku (continental)

90 x 2

110 x 1 super easy

130 x 1 premisteni maličko zaškobrtlo na bříško ale prdl sem to na ty kozy dalšim hmitem vršek uplně jak hovno...very easy

140 změna techniky z continental na házení výš na břuch to mi jde :)

výraz byl vpohodě to jo ale nezvladl jsem locknout to hned protože mě to táhlo trochu dozadu...par vteřin sem to srovnaval dopředu...pak dozadu a nakonec sem to kurva locknul :) BOMBA!!!!

nato jak to byl kpiči pokus tak se sam divim že sem to zamkl ale prostě jsem musel :D

nasral mě pan tkadlčík že dal 130 a 140 tesně nedal...tak mám radost že sem to tam prdnul...ale von to tam dá taky když si dva dny odpočine předtim :D to se nebojim

pak sem si dal bench press už jenom sem začal velmi zlehka...no...ale nakonec se z toho vyklubaly šestky 120, 130 !! a pozor pozor :D šestka 140 :D

takže LEHCE NO :D

pak 20x90 dvě serie...
Smile04

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska dřep nebo něco jemu podobnyho prosil bych zkritizovat techniku nevim jestli to dělám dobře :)

madball

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cheating jako prase, odrážíš se prdelou od země jako svině.
Je vidět, že jseš taky zkrácenej, protože ti v hloubce ulítávaj trochu spodní záda. Kolik tam máš?
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Je vidět, že jseš taky zkrácenej, protože ti v hloubce ulítávaj trochu spodní záda. Kolik tam máš?

sorry trenére, tak díky trenéte, jo sem zkrácenej jako stará štětka trenére :D...cheating brutální to je jasny bez odrazení prdelí od zeme bych nedal 3x200 :D
madball

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem si říkal, že se s tím na zádech třepeš jako osika, ale ta 200ka tě trochu omlouvá.
Já se ani neohnu pro ten váš šutr, takže zas tak zkrácenej nebudeš, máš ještě co dohánět.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Majesty

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Doufam ze jsi to myslel jako ironii, ja takhle "cheatuju" porad

Jinak vykon paradni, myslel jsem ze drepes min?
Smile04

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
madball napsal:

Doufam ze jsi to myslel jako ironii, ja takhle "cheatuju" porad

Jinak vykon paradni, myslel jsem ze drepes min?

Urcite to myslel jako ironii ;)

Moc nedrepuju no jezdil sem max do 170 ale vetsinou trojky s 160 na drepy si noc neverim.melo to byt jedenkrat 200 ale byla sila vpoho na ty tri.alespon si konecbe zacinam trochu verit na drepech.v kleci mam pocit jistoty ;)
Smile04

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

táááák pozor pozor :D holky máme topení v SPC gymu kdo to ještě neví tak už bude snad teplo no :D ale rozhodně hodně makejte a dýchejte at nemusíme tolik topit :D
Ernandes

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty sráči teplo je tam metr kolem těch kamen a všude jinde je zima!
Poman

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Ty sráči teplo je tam metr kolem těch kamen a všude jinde je zima!

DMS

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondra je dal k bradlum a proto jel na nich dneska ernandes 700 serii

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: