4x Mr. Olympia Jay Cutler

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 34, 35, 36  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 4x Mr. Olympia Jay Cutler  Úvodní stránka -> Fotografie -> 4x Mr. Olympia Jay Cutler
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Komu má být věnován můj příští "tribute"?
Ronnie Coleman
33%
 33%  [ 88 ]
Kevin Levrone
31%
 31%  [ 82 ]
Flex Wheeler
11%
 11%  [ 30 ]
Shawn Ray
8%
 8%  [ 22 ]
Dexter Jackson
14%
 14%  [ 38 ]
Celkem hlasů : 260

Autor Zpráva
agnez

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

C.u.t.l.e.r napsal:
2006 prozatim nejlepsi forma bez diskuze Karel

No jo,já ho prostě nemusím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
C.u.t.l.e.r napsal:

tak , ze ho nemusis pis kridou do podchodu a ne do topiku o Kralu kulturistiky ok ?
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
agnez napsal:
C.u.t.l.e.r napsal:

tak , ze ho nemusis pis kridou do podchodu a ne do topiku o Kralu kulturistiky ok ?

agnez

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
agnez napsal:
C.u.t.l.e.r napsal:

Blázne,Král kulturisitky to měkké prase se 100cm pasem a každou nohou jinou? Nikdy.Král králů je Dorian,nebo Coleman.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Sacharidacek napsal:
agnez napsal:
C.u.t.l.e.r napsal:

Blázne,Král kulturisitky to měkké prase se 100cm pasem a každou nohou jinou? Nikdy.Král králů je Dorian,nebo Coleman.

s Colemanem bych souhlasil, ale budouci kral bude Wolf :)
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Sacharidacek napsal:
agnez napsal:
C.u.t.l.e.r napsal:

Dorian Yates měl sice brutální tvrdost, ale jeho ostatní nedostatky jsi trošičku vynechal. S tím pasem bych u Cutlera brzdil, na jeho hmotnost je jeden z mála závodníků bez potruze břicha. Nehledě na to, že Yates měl na konci kariery spřetrhané kde co, biceps mu nebyl skoro ani vidět a potruzi břicha měl vedle svých závodníků enormní, jak těhotný. Na každém kulturistovi se najde něco.
R.i.g.o.s.

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No az na Ronnieho vypoukle bricho to Jay nemel nikdy sice ma sirsi pas,ale vypoukle bricho nemel nikdy Me se Jay nejvic libil v roce 2005 a 2006
agnez

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
agnez napsal:
Sacharidacek napsal:
agnez napsal:
C.u.t.l.e.r napsal:

Dorian Yates měl sice brutální tvrdost, ale jeho ostatní nedostatky jsi trošičku vynechal. S tím pasem bych u Cutlera brzdil, na jeho hmotnost je jeden z mála závodníků bez potruze břicha. Nehledě na to, že Yates měl na konci kariery spřetrhané kde co, biceps mu nebyl skoro ani vidět a potruzi břicha měl vedle svých závodníků enormní, jak těhotný. Na každém kulturistovi se najde něco.

Neměl možná vypouklý bachor,ale má srašně široký pás a to je ještě horší,protože to v předních a zadních pozach neschováš.
Coleman byl úplně někde jinde,o tom se snad ani bavit nemusíme.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tento pás pří váže +120kg/173 cm považuješ za extrém?

agnez

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herzo,děláš jakoby se to nepsalo všude,to není jen můj názor,Cutler je za to hodně kritizován.Hlavně když dělá Š.zádový ze předu,nejde skoro vidět v tvar a o poze břicho,biceps,stehna nemluvne,tam má pas skoro stejně široký jako záda.
Je to samozřejmě skvělý kulturista,obdivuju jeho setrvačnost,ale tvarově se mi nelíbí.Wolf,Martinez,Phil ti všichni už ho měli porazit.
Tím bych to uzavřel.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V roce 2007 a 2008 měl opravdu už prohrát, v tom jediném se s Tebou shodnu. Široké břicho má a je to jeho slabina, ale všichni z toho dělají moc velkého strašáka. Pořád je to kulturista skoro bez děr v symetrii, dneska už dohnal hamstringy a krom jedné nohy menší, mi u něj najdi slabinu. Ani Ronnie Coleman, ani Yates nebyli bez chyby.
agnez

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
V roce 2007 a 2008 měl opravdu už prohrát, v tom jediném se s Tebou shodnu. Široké břicho má a je to jeho slabina, ale všichni z toho dělají moc velkého strašáka. Pořád je to kulturista skoro bez děr v symetrii, dneska už dohnal hamstringy a krom jedné nohy menší, mi u něj najdi slabinu. Ani Ronnie Coleman, ani Yates nebyli bez chyby.

To je jasné že Coleman a Yates měli také slabiny,ale menší bych řekl,nebo spíše ne tak velké.Colemanovi jakožto černochovi chyběli větší lýtka a to břicho,měl,jaké měl.Ale nahrazoval to Hmotou,jakou neměl nikdo,tvrdostí,Žilnatostí (to mi u Cutlera chybí,působí na mě měkký) a symetrický byl taky,vyjma poslední olympie,kde už měl ty záda křivé,něco s tricepsem atd.Jinak jsem rád,že si s někým pokecám o BB,ostatní to už ani nezajímá
ShawnRay

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
herza napsal:

To je jasné že Coleman a Yates měli také slabiny,ale menší bych řekl,nebo spíše ne tak velké.Colemanovi jakožto černochovi chyběli větší lýtka a to břicho,měl,jaké měl.Ale nahrazoval to Hmotou,jakou neměl nikdo,tvrdostí,Žilnatostí (to mi u Cutlera chybí,působí na mě měkký) a symetrický byl taky,vyjma poslední olympie,kde už měl ty záda křivé,něco s tricepsem atd.Jinak jsem rád,že si s někým pokecám o BB,ostatní to už ani nezajímá

Lytka nemel az tak spatny,horsi to bylo s tricepsem
agnez

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
agnez napsal:
herza napsal:

Lytka nemel az tak spatny,horsi to bylo s tricepsem

Pravda,ono to působilo vedle 97cm stehna poněkud menší
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U Colemana bych připoměl, že dlouhá léta už ztrácel svojí Tvrdost. Od roku 2003 kde přibral na + 130 kg. Dlouhá léta závodil s né úplně dobrýma kvadricepsama, tvar neměl geneticky dobrý a levý kvadriceps měl utrhlý, takže se upínal moc vysoko, k tomu měl velkou slabinu v tricepsech, podívej se na jeho "side triceps" a budeš mi rozumět. Obecně bych řekl, že v symetrii měl víc děr, oproti Cutlerovi. Zase měl to co Cutler nemá a asi nikdy nebude mít, žilnatost, hustotu a nezapomenutelný "lats spread". Oba jsou vynikající pozeři a mají velké charizma, proto jsou tam kde jsou. Je pravda, že vítěztví Jaye v roce 2007 už byl jen populismus a s tou formou, kterou tam měl, by se mohl spokojit s 3. místem.

Jinak já Tvoje názory beru a respektuji je, kulturistika je individualní sport a každý jí vidíme tak trochu jinak, taky s Tebou rád o ní hodim řeč.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 4x Mr. Olympia Jay Cutler Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 34, 35, 36  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: