4x Mr. Olympia Jay Cutler

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 34, 35, 36  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 4x Mr. Olympia Jay Cutler  Úvodní stránka -> Fotografie -> 4x Mr. Olympia Jay Cutler
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Komu má být věnován můj příští "tribute"?
Ronnie Coleman
33%
 33%  [ 88 ]
Kevin Levrone
31%
 31%  [ 82 ]
Flex Wheeler
11%
 11%  [ 30 ]
Shawn Ray
8%
 8%  [ 22 ]
Dexter Jackson
14%
 14%  [ 38 ]
Celkem hlasů : 260

Autor Zpráva
dzordn2

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RaP1D

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:

Tak toto teda neuznavam, nieje to trochu moc ? To nieje len torchu touchnute , ze nasvetlenie a podobne veci, to je photoshopnute ako svina ved to musi vidiet kazdy.
Upravovat si postavu na fotke ako kulturista mi pride rovnake ako keby si sprinter/preketar do tabuliek na svojej stranke napise lepsie casy ako v skutocnosti zabehol.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ženské se taky malujou a nikdo ej za to nebuzeruje.
RaP1D

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To predsa nemozes porovnavat. To ze je Zenska namalovana predsa nemoze ovplyvnovat nejake jej vysledky v sporte (teda pokial nerobi sutaz krasy,aj ked to nieje sport no ale je to nejka sutaz...)
Zenska v casopise ked je doupravovana (teda berem to ztoho pohladu ktory myslim ze si ty nacrtol) aby vyzerala dobre na titulke - dobre prida jej to mozno publicitu ked vyzera lepsie ale ci je uz spevacka alebo herecka tak to jej predsa s jej konkretnou profesiou nesuvisi. Uznavam ze to nieje az taky dobry priklad pretoze byt "celebritou" je tak trochu o vsetkom a hlavne to nieje take meratelne ako sportove uspechy.
Ciel kultuturistu ako sportovca je vyhravat kulturisticke sutaze. Vyhrava ich prostrednictvom toho ako ma postavu. Tak isto ako je ciel skokana do dialky vyhravat atleticke sutaze a robit rekordy, a jeho prostrednictvom ktomu je ako rychlo bezi a ako daleko skace. Keby Jay prehlasoval ze ma 2 metre a 150 kilo tak je to to iste ako toto, tak isto ako ked bude ten skokan do dialky prehlasovat ze ma maximalnu rychlost pri rozbehu 60km/h.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super teorie. Ale má jednu chybu. Na kulturistické soutěži nesoutěží fotky ale kulturisti.
RaP1D

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak isto na ihrisku nesutazia cisla z tabuliek, ale ak si nejaky futbalista napise na stranku o 20 golov za sezonu viac tak to nieje moc koser.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RaP1D napsal:
Tak isto na ihrisku nesutazia cisla z tabuliek, ale ak si nejaky futbalista napise na stranku o 20 golov za sezonu viac tak to nieje moc koser.

At si napíše, je to jeho věc, ale že ho budou mít všichni za ocasa je věc druhá. Nevím co tu řešíš, fotka je sice upravená, ale když jde Jay na podium tak tam jde Jay a ne jeho fotka, takže dopad této fotky na jeho úspěchy je žádná celá prd, takže není co řešit.
jari

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to z Jayovo po Olympijských autogramiádních fotek. Stopro je zúženej pas. Nasvícení jsem upravil já. Zde je originál.

jinak RaP1De řešíš tu píoviny, 80 % fotek z časáků jsou jaksi "korektovány"
RaP1D

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korekcie typu uprava nasvetlenia, zaostrenie a pod. beriem, HDR a tone mapping sa mi sice nepaci ale to je vec vkusu, ale jednoducho tato fotka mi pride uz dost kruto upravena.

EDIT: Navyse nejde "len" o zuzeny pas a panvu, ale Jay ma aj dost poupravovane brusaky a oblique-y a niekto sa moze hadat ze to ze stehna ma vecsie je len uhlom fotky z hora + iluzia toho ze ma ten pas zuzeny ale aspon trochu mu ich prifukly urcite.

Foto pre porovnanie (olympia 2009)
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotka jeu pravená, ví to každý co se na ni podíval. Já pořád nechápu co tady chceš dokazovat nebo co pořád řešíš.
jari

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta fotka na srovnání nedokazuje vůbec nic
RaP1D

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 12:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Akoze co stale riesim - nieje to jasne? Ked niekto hodi sem na forum do aktualnych foriem fest upravenu fotku, zuzeny pas, prifuknute nohy, ruky, ramena, poopravovane asymetrie tak to je podlateba OK nie? Ved ked vylezie na podium tak na fotkach nezalezi... Co je to preboha za logiku. Je to proste klamstvo.
A nie neberiem to niak tragicky - svet sa nezruti len som uz nervozny za komentare typu "neviem co riesis ,co tym chces dokazat" ked je to od prvej chvile jasne - neobalil som to ziadnymi metaforami ani nicim podobnym - nepaci sa mi ked ludia klamu o svojich vysledkoch.
jari

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 12:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RaP1D napsal:
Akoze co stale riesim - nieje to jasne? Ked niekto hodi sem na forum do aktualnych foriem fest upravenu fotku, zuzeny pas, prifuknute nohy, ruky, ramena, poopravovane asymetrie tak to je podlateba OK nie? Ved ked vylezie na podium tak na fotkach nezalezi... Co je to preboha za logiku. Je to proste klamstvo.
A nie neberiem to niak tragicky - svet sa nezruti len som uz nervozny za komentare typu "neviem co riesis ,co tym chces dokazat" ked je to od prvej chvile jasne - neobalil som to ziadnymi metaforami ani nicim podobnym - nepaci sa mi ked ludia klamu o svojich vysledkoch.

celý život je plný klamů, ber to s nadhledem člověče

a když už jsme u toho konkrétně:
RaP1D napsal:
nepaci sa mi ked ludia klamu o svojich vysledkoch.

zrovna Cutler o svých výsledcích neklame
RaP1D

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 2:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To ako postavu kulturista dosiahne je predsa tiez vysledok, nemal som na mysli vysledky sutazi.
Ak mas namysli to ze to nieje "jeho" praca tak to je mi jasne ze si to neupravoval sam ale tak urcite ma nejake slovo ohladom toho co je zverejnene na jeho strankach a podobne. A ked ma navyse podpisovat tie plagaty kde je hentak doupravovany...

Kazdopadne koncim z diskusiou pretoze mam stale pocit ako keby ma mate za nejakeho predramatizovaneho histerika, ze si myslim ze svet sa zruti a idem plakat do vankusa zato ze ludia klamu, neviem akym sposobom to moje prispevky vyzaruju...Vobec ma to nesere, len to proste nema moje sympatie.
jari

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 2:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok. Beru. Když už jsme u jádru věci tak mě se to taky zrovna dvakrát nelíbí, když je to hodně upravené a foto, které to začalo, rozhodně upravené je. Ale debatu jsi začal docela špatnym srovnáním, proto Gohan a já jsme reagovali tak jak jsme reagovali. Nic víc. Nikdo tě nemá za žádného histerika....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 4x Mr. Olympia Jay Cutler Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 34, 35, 36  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: