|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Komu má být věnován můj příští "tribute"? |
| Ronnie Coleman |
|
33% |
[ 88 ] |
| Kevin Levrone |
|
31% |
[ 82 ] |
| Flex Wheeler |
|
11% |
[ 30 ] |
| Shawn Ray |
|
8% |
[ 22 ] |
| Dexter Jackson |
|
14% |
[ 38 ] |
|
| Celkem hlasů : 260 |
|
| Autor |
Zpráva |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pain2

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 4:06 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | pain2: těm číslum se dá rozhodně věřit... |
JJ... Ty údaje jsou ze sezóny 2009, tak si nemyslím, že by se mu měl nějak rapidně za tu dobu rozšířit pas. A jinak se mi na něm líbí, že narozdíl od jiných umí zatáhnout břicho a už jen při normální chůzí, kdy se nesoustředí mu "neteče" On je světlá výjimka, kde sice má geneticky širší pas, ale netrpí na palumbův syndrom. Jinak super foto výše :) Těším se na další
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
pain2: to byla ironie, sory
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | pain2: to byla ironie, sory | Tak to jo :D člověk ironii bez mimiky a intonaci poznává blbě :D... ale je fakt, že ty čísla se objevují obdobně na různých stránkách (je mi jasné, že Cutler může úvadět mírně menší míry, ale nevím, proč by to dělal). A je fakt, že v roce 2007 měl pas 33''
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 4:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 11:37 am Předmět: |
|
|
Jak je na te druhe strance ve zlutych plavkach, tak i jeste takhle "maly" by porazil vetsinu soutezicich profiku  a jsem rad ze se nevyplnilo to co psal o sve budoucnosti a ze radeji pokracoval v soutezeni
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
Proc to pises sem kdyz kazdy vi ze Ttutununun ses ty? XD
Ale opet do toho tahas jeho uspechy s kteryma to nesouvisi. Dotazy mozna zvlada, ale to z nej sympataka nedela. A Wolfa do toh tahas proc? Souvis nejak snad uroven jeho anglictiny a slovni zasoba s tim jaky je on clovek, jestli je sympatak nebo neni, btw: Wolf je urcite sympatictejsi nez Cutler, aspon pro me
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 11:10 am Předmět: |
|
|
a komu to tady tlacis ? To je topik pro jeho fanousky a kdyz se ti nelibi, tak co sem dopr.. lezes ? Si furt neuvedomujete, ze Mr. Olympia musi bejt neco vic nez jen dobrej kulturista. Se podivejte jakej byl Mr.Olympia Dexter ? Co dela proto aby rozsiril kulturistiku po svete atd .. ? Kam cestoval a kde propagoval kulturistiku ? Nikam, sere na to a dela si jen to co on potrebuje, oproti tomu Cutler cestuje vsude mozne nonstop, nonstop exhibicni vystoupeni, seminare... Bere tu roli Mr.Olympia vazne a pro fanousky a kulturistiku dela to co malokterej kulturista. Ikdyz by taky nemusel, taky by mohl sedet na zadku a jen zrat, spat, cvicit a venovat se sobe. Ale to mozna vetsina uzna az Cutler odejde s vrcholne sceny, ze tam bude trochu prazdno a ten vyslanec pro kulturistiku tam proste bude chybet ...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červen 24, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
Jestli si vzpominas tak diskuze probihala uplne jinde, v jednom z clanku na mainwebu, to tys to nesmyslne zatahl sem svym prispevkem.
A to co psies s tim souhlasim, jako Mr. O je Cutler tim spravnym.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: pá červen 24, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | Jestli si vzpominas tak diskuze probihala uplne jinde, v jednom z clanku na mainwebu, to tys to nesmyslne zatahl sem svym prispevkem.
A to co psies s tim souhlasim, jako Mr. O je Cutler tim spravnym. |
Je správným, ale přeji to i jiným.Prostě neni mi sympatický nic víc. Konec nebudem to řešit.Každý má svůj názor _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá červen 24, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
mně imponuje jeho workholismus, to je stav kterýho bych chtěl dosáhnout _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|