|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Komu má být věnován můj příští "tribute"? |
| Ronnie Coleman |
|
33% |
[ 88 ] |
| Kevin Levrone |
|
31% |
[ 82 ] |
| Flex Wheeler |
|
11% |
[ 30 ] |
| Shawn Ray |
|
8% |
[ 22 ] |
| Dexter Jackson |
|
14% |
[ 38 ] |
|
| Celkem hlasů : 260 |
|
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maikelos

|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 12:23 pm Předmět: |
|
|
jeee ted jsem si uvedomil, ze jsem se nasral ke cutlerovi, no to potom smazte _________________ LEPSI ZEMRIT VE STOJE, NEZ ZIT NA KOLENOU!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 12:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 12:28 pm Předmět: |
|
|
| maikelos napsal: | jeee ted jsem si uvedomil, ze jsem se nasral ke cutlerovi, no to potom smazte |
v pohodě , jen se přiznej, žes chtěl být vedle něho
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 12:30 pm Předmět: :-)o(-: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 12:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 12:31 pm Předmět: |
|
|
Ještě bych chtěl všechny poprosit aby sem neuploudali jiné fotky než Cutlera a raději spíše až po mém kompletním uploudu....aby to bylo nějak seřazený
V plánu jsou všechny povinné pózy, dále tréninkové fota, ostaní nezařaditelné ( z volných sestav atd.) + nějaky detaily na konec
|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 12:39 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Ještě bych chtěl všechny poprosit aby sem neuploudali jiné fotky než Cutlera a raději spíše až po mém kompletním uploudu....aby to bylo nějak seřazený
V plánu jsou všechny povinné pózy, dále tréninkové fota, ostaní nezařaditelné ( z volných sestav atd.) + nějaky detaily na konec |
super napad, moc dik za vsechny fotky
jeste bych navrhoval kdyby si pak pozadal nejakyho moderatora aby promazal vsechno OT a pokud mozno tady zustaly jen tvoje prispevky s fotkama popr posty ostatnich k tematu (napr. herzuv)
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 1:45 pm Předmět: |
|
|
To jak se tu furt mluví, o tom, že cutler je moc velkej, má velký břicho, atd. je asi tim, že kdyby se Jay nedal na posilování tak by byl pořád pořízek, určitě takový ve svym okolí znáte, který na činky nesáhnou ale už od přírody jsou "velký"
jinak k hlasování, chybí mi tam možnost "všechny"
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 2:55 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | ja bych jen poopravil ze symetrie nema nic spolecneho s proporcnosti...
symetrie = leva/prava strana - pomer velikosti a tvaru (napriklad ona zminovana Jayova prava a leva noha tedy nesymetrie)
proporcnost = pomer jednotlivych partii (na priklad ony zminovane ruce vs zbytek tela u Flexe Wheelera) |
V tom máš pravdu CIZO, nicméně odlišnou polovinou těla trpí většina symetrických závodníků. Nikdo z nám nemáme stejnou polovinu těla a pokud bys jí oddělil, tak Ti vzniknou dva lidi.
Symetrií je z mé strany myšleno "vyváženost jednotlivých partií" Ku příkladu, někdo může mít malý biceps oproti tricepsu. Nebo ku příkladu končetinový typy př: Lee Priest. On má více než vyvinuté končetiny, bohužel na ukor ostatních partií (viz. hrudník, záda), které vedle jeho končetin vypadaly menší a v tomto případě nepůsobil až tak symetricky, ač se s tím uměl dobře poprat a jako professional vše zamaskovat výbornou prezentací.
Takže symetrií je v prvé řadě myšleno, to co závodník může dramaticky ovlivnit a tím je vyváženost postavy, která pak působí na podiu jako celek. Jay má symetricky poskládané svaly, což má díky soustavné dřině se správně dávkovaným tréninkem. Všimni si jak během své kariery radikálně zlepšil své slabiny (hamstringy, kterým stále něco ještě chybělo a záda, které pořešil naprosto výborně) a víceméně vše dohnal. Jay patří k závodníkům, který úspěšně vyhrál boj ze symetrií a v těch končetinách nevidim nic dramatického, aby se mu to muselo vyčítat. Přece jen kvadricepsy má perfektní tvarem, to samé ruce. V poze side triceps porážel Ronnieho Colemana. Ronnie po zranění nervu zad, na tom byl mnohokrát hůř a stejně skončil minulý rok v první šestce.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 3:05 pm Předmět: Re: :-)o(-: |
|
|
| Petr Weisser napsal: | Herzo. Nechci se hádat. A slušně se ptám:
Proč musíš mít vždy poslední slovo? A proč někdy neuznáž i názory jiných? |
Nevzpomínám si, že bych se nikdy k Pecovi vyjadřoval s despektem a nerespektoval jeho názory..., Douglase neznám, ale nic špatného jsem mu nenapsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|