4x Mr. Olympia Jay Cutler

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35, 36  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 4x Mr. Olympia Jay Cutler  Úvodní stránka -> Fotografie -> 4x Mr. Olympia Jay Cutler
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Komu má být věnován můj příští "tribute"?
Ronnie Coleman
33%
 33%  [ 88 ]
Kevin Levrone
31%
 31%  [ 82 ]
Flex Wheeler
11%
 11%  [ 30 ]
Shawn Ray
8%
 8%  [ 22 ]
Dexter Jackson
14%
 14%  [ 38 ]
Celkem hlasů : 260

Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tommy strasne se snazis hodnotit veci ktery jsou subjektivni. Kdyz ted nebudeme resit muskulaturu, Jay je imho pravej sampion, uz jen jeho intelekt a osobnost z nej dela.
Co se tyce jeho brisaku tak a co jako ze nejsou soumerny, blabla. Co se tyce celku tak proste JE mr. olympia, forma z roku 09 a 010 nemela konkurenci.

70mMyW!53 napsal:

guruhonza: no kdybych to melo byt na me tak bych ho poslal delat nejaky silovy sport :D

Rofl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já s Tommym ve spoustě věcí souhlasím. Cutler je opravdu typ ne zrovna estetickýho kulturisty, má širokej pas, v porovnání se spoustou konkurentů z top má docela slabý ruce, ve spoustě póz působí hrozně hranatě a ne zrovna elegantně...

Ale co jsem tak zběžně koukal na poslední dvě Olympie, tak holt i přes to všechno byl první, protože přišel s kombinací objemu a kvality, se ketou se mohlo měřit jen pár dalších na pódiu a navíc ty přímý konkurenti měli obvykle nějakou viditelnou slabinu.

Derek Poundstone
Petey

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale tak o to pokoj,estetika nie je jeho silna stranka ale to ani u Kaia. ale obrovska masa kvalitnej hmoty
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
tommy a o co se tady jako snazis s tema fotkama z roku 2007 kde Cutler opravdu nemel vyhrat ? Ze je Wolf lepsi kulturista ? V cem ? Jay Cutler je bez debat tam kde ma bejt a po Ronniem je to dustojnej nastupce. Snad by jsi nechtel, aby byl vyslanec pro kulturistiku ve svete Wolf s tim jeho beee eeee :) Si furt neuvedomujete co on dokazal a dokazuje, jak dlouho se pohybuje mezu prvnima dvema na Olympii 10/12 let ? Nonstop na vrcholu kulturistiky, kde je ten tvuj Wolf a dalsi s '' uzkym pasem a lepsima brisakama ? '' Kulturistika neni jen o Vecku a podle tebe hezkych brisaku, tak se spamatuj...

No zrovna v roce 2007 si myslim ze nemel vyhrat, byly dokonce 2 adepti kteri mohli (a meli) byt misto Jaye a to prave Wolf a v tom roce i Martinez. Ale s tim ze je Cutler dustojnym nastupcem nerikam ze nesohlasim, naopak. Dela pro to jak jsi uz rekl nejvic a rozhodne si to zaslouzi.
Ale nevim proc sem nemuzu napsat kritiku, kdyz i vy pisete o Wolfovi ze nema lytka, spodni zada, atd.... hlavne ze u Wolfa zadna kritika rozruch nevyvola a kdyz napisu ze se mi nelibi Cutlerovo bricho tak je ohen n strese.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pisete ze Wolf nemuze byt Mr. Olympia proto, ze ma slabe lytka a spodni zada. Pro me je ovsem siroky pas mnohem vetsi slabina, kazi to dojem z cele postavy, coz treba naopak Wolf slabsi vzprimovace v mnoha pozach prebije jeho sirkou zad a ramen a naopak uz jsem se u nekterych jeho starsich fotek, kde ty spodni zada mel slabe presvedcil ze vypadal lip, ze ted, kdyz ty zada zlepsil ztratil to cim dominoval... futuristicka stavba tela, s uzkym protahlym pasem a sirokyma ramenama. Takze ty jeho slabiny ja osobne za slabiny nepovazuju, za jedinou slabinu povazuju jeho lytka, ale ty mel slabe i Coleman a vyhraval. Siroky pas a pro me spatny tvar brisaku beru jako obrovskou slabinu, navic jak jsem uz rekl v kombinaci s Jayovou hranatou postavou a pomerne kratkym trupem to vypada na nekterych zaberech komicky, tak si zas ja jako Mr. Olympia nepredstavuju. Ale musim souhlasit ze v roce 2006, 2009 tam proste nikdo lepsi nebyl a ze byl Jay nejkomplexnejsim kulturistou.

Naposledy upravil 70mMyW!53 dne čt srpen 18, 2011 2:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Samec

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě osobně se líbí taky víc postava Wolfa než Cutlera.
Majesty

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nepotrebuje komentar
lipidek

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo...myslim, ze jsme se tu vsichni shodli, ze v roce 2009 (z ktereho jsou tyto fotky) nemel konkurenci a vsem to nandal.. Loni uz to myslim tak jednoznacne nebylo..a letos se uvidi..
Takze bych tvuj komentar upravil: rok 2009 - nepotrebuje komentar
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lipidek napsal:
jojo...myslim, ze jsme se tu vsichni shodli, ze v roce 2009 (z ktereho jsou tyto fotky) nemel konkurenci a vsem to nandal.. Loni uz to myslim tak jednoznacne nebylo..a letos se uvidi..
Takze bych tvuj komentar upravil: rok 2009 - nepotrebuje komentar

+1
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samec napsal:
Mě osobně se líbí taky víc postava Wolfa než Cutlera.

Mě taky
Majesty: Tyto fotky jsou bomba
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Toto mám na něm rád, že umí udělat zábavu. Žádnej namyšlenec.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jay je namyšlenej, ale není to namyšlenec =) To má rád zas já, protože si pak na nic nehraje... navíc čím je starší, tak je takovej volnější. V prvních DVDs takovej pohodář nebyl. Už aby bylo nový DVDčko, kde bude jeho nejnovější pejsek, ti totiž dělaj neskutečnou show :D
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle je perfektni trening 13 dnu do Olympie 2006, kdy konecne sejmul Colemana :) Vetsina zavodniku je rada, ze si da zepar kladek 14 dnu do souteze a Cutler to drti, jako by byl uprostred objemu. V poslednim videu je paradni pozing a pak tam zacne zrat rejzu s rybou :)

http://www.dailymotion.com/video/x1idts_jay-cutler-bfto-2006-part-one_sport

http://www.dailymotion.com/video/x1ie2e_jay-cutler-bfto-2006-part-two_sport

http://www.dailymotion.com/video/x1ie5y_jay-cutler-bfto-2006-part-three_sport
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta bloncka je jeho žena? Já jen, že jsem si stáhl teď nějaké jeho DVD a jede tam prsa ona mu dělá sparinga. :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2011 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, jsou spolu už od střední snad =)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 4x Mr. Olympia Jay Cutler Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35, 36  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: