|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Levandule
|
Zaslal: čt červen 21, 2012 8:05 am Předmět: |
|
|
Taky bych to tak viděl. Navíc v každým preparátu máš vitamín C, a ten podporuje imunitu. To ví i malý dítě  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marraw

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 9:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
S glutaminy, co jsou v tom článku na Ronnie.cz (a které mají na obale psáno o imunitě), jsme prošli my na Praze 4. Byť paní sahala po brýlých a hledala v pidipísmenkách na etiketě, zdali je to ok:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Daemon

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 10:44 am Předmět: |
|
|
Mně dělala ženská obstrukce s vit. C a pangaminem, na obalu napsaný pro posílení imunity není, příbalovej leták k tomu v lékárně nemaj, ona prej není lékař, tak jsem jí to jako zdravotník vysvětloval, pak se koukla na net, a s mojí pomocí jsme tam ty magický slovíčka našli, nic moc výlet.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
... nevyšťourali jste ono magické slůvko i na nějakém kloubním preparátu ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
ja som to vyriesil po svojom.pytal som sa v lekarni co si mozem vsetko vziat a lekarnicka mi povedala:"vezmite si cokolvek a na paragon nablokujem vitaminy tak aby vam to uznali"
a nekup to
|
|
| nahoru |
|
 |
Daemon

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:08 am Předmět: |
|
|
Jenomže u mě chtěla vidět ty produkty a hledala ty magický slůvka posílení imunity na obalu..., byrokracie těžká a ještě k tomu nezlomná baba :) na paragon se koukla jen na cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 11:08 am Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Jediná podmínka je tedy toto? Moc jsem toho nenašel, nemůžou tě nutit chodit na ty prohlídky a tak že? Vím jen že chtěli telefon a mail (tak nějaký druhořadý jim dát aby nemohli otravovat) kvůli sockování ale pořád si nejsem jist zda do toho jít. |
Nutit tě do ničeho nemůžou, to je jen na obě, jen za to máš ty body za ty různé věci, email a telefon dáváš dneska všude... a kdykoliv můžeš požádat toho komu si ho dal aby si ho smazal a on to musí dle zákona udělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
Neví někdo jestli je na gluťáku od Reflexu napsané to kouzelné slovíčko? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Neví někdo jestli je na gluťáku od Reflexu napsané to kouzelné slovíčko? |
je tam slovi "uminuta" konkretne neco s imunitnim systemem _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 21, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
ok díky. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 10:01 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si koupil Omega-3 (rybí olej) a vše úplně v pohodě =) Pro jistotu to i na obalu mělo slova "přispívá" a "iminuta"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 12:01 pm Předmět: |
|
|
Volal jsem na 2 ruzne pobocky, Hustopece u Brna, a Brno Francouzská 40.
Prej kdyz to nebude na obalu, v letaku, nebo fakture, tak staci kdyz to najdou na internetu.
https://obchod.ronnie.cz/s-3526-l-glutamine.html
Je tam :
Atleti a siloví sportovci obvykle využívají L-Glutamine pro urychlení regenerace a podporu imunitního systému.
Dále L-glutamine podporuje funkci imunitního systému a optimalizuje hydrataci a objem svalových buněk.
Dneska nakoupim a v pondeli overim naostro.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 22, 2012 12:49 pm Předmět: |
|
|
Zajímavý, že teď budou důchodci platit více za léky, resp. jim bude VZP proplácet méně, ale doplňky na "posílení imunity" budou do 500kč proplaceny. Hm...
Né že bych se zastával důchodců, ale přijde mi to divné, má někdo vysvětlení, proč to tak je? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
Doplnky jsou jen tenhle měsíc. A bylo to snad i loni. A možná i předloni a....
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|