|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 10:49 am Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Eca jsem měl a paráda ale teď nemám prašule, stejně nejsem v dietě a nechci hubnout, jen mě zajímá jak funguje ten aspirin. Zvyšuje účinek toho kofeinu? Ale kofein tuk nepálí ne? Pomáhá jen při stimulaci.
PS: BMW tak jsi mi to objasnil. Právě že když snižuje horečku tak asi nebude zvyšovat teplotu a pomáhat v pálení tuku. A pokud má nějaký anabolický účinky tak bych to viděl po a ne před tréninkem.
S tou knížkou souhlasím, je toho tam fůra. Hlavně takový to rozumný cvičení a trénování mladých, žen, pro zdraví atd. |
nemá žádný anabolický účinek - fakt zkus ten google
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 11:15 am Předmět: |
|
|
jestli hledáš něco , co pálí tuky , je zároveň anabolické ( / antikatabolice ) , tak si skoč pro salbutamol , léčí se tím astma podobně jako clenbuterolem , ale je dražší , viz. jeho vlastnosti .
jinak je jasné , že eca nemá anabolické účinky ..
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 11:36 am Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Eca jsem měl a paráda ale teď nemám prašule, stejně nejsem v dietě a nechci hubnout, jen mě zajímá jak funguje ten aspirin. Zvyšuje účinek toho kofeinu? Ale kofein tuk nepálí ne? Pomáhá jen při stimulaci.
PS: BMW tak jsi mi to objasnil. Právě že když snižuje horečku tak asi nebude zvyšovat teplotu a pomáhat v pálení tuku. A pokud má nějaký anabolický účinky tak bych to viděl po a ne před tréninkem.
S tou knížkou souhlasím, je toho tam fůra. Hlavně takový to rozumný cvičení a trénování mladých, žen, pro zdraví atd. |
Aspirin works effectively in ECA stack as it boosts the body resistance to heat permitting the effects of Ephedra and Caffeine to continue for longer spell in the body. In fact, this enables the human body burning the fats for the extended spell of time.
Jinak kofein stimuluje organismus a podle některých názorů zlepšuje využití tuků při tvorbě energie.
A nebuď línej vygooglovat se toho dá hafo.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:12 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle jsem tak dlouho hledal:
Uncoupling proteins play a role in normal physiology, as in hibernation, because the energy is used to generate heat (see thermogenesis) instead of producing ATP. However, other substances such as 2,4-Dinitrophenol and CCCP also serve the same uncoupling function, and are considered poisonous. Ethanol and salicyclic acid are also uncoupling agents and will deplete the body of ATP and increase body temperature if taken in excess.
Pokud je to pravda tak to vysvětluje proč Tlapák uvedl aspirin jako spalovač tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st duben 20, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
Půl roku hledat takovou chujovinu. Kurva chlape, ty máš výdrž. Z tebe ještě něco bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
Tak další poznatek, podle D Duchaine, kniha body Opus, v sekci antikatabolismus: zvyšuje vylučování kortizolu zánětlivost (inflammation) a proto se můžou před tréninkem vzít látky které ji potlačí, viz Acylpyrin, Ibuprofen apod. Tomu bych věřil víc než těm předchozím info z wikipedie. Ale pořád mi tak nějak přijde že to není ono.
Hmm takže se dostáváme pryč ze sekce spalování tuku, učitelka na farmakologii to potvrdila. (bez Ef to nemá žádný efekt) A dostáváme se k využití do diety jako antikatabolika  tohle je zajímavý. Ten prášek prostě musí na něco bejt dobrej a musím zjistit na co
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
Na co je dobrý píšou v návodu k použití.
Pro podporu spalování jedině jako ECA stack - existuje plno jiných účinných látek - tak proč vymýšlet něco nového když v této oblasti už je skoro vše vymyšleno?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 7:42 pm Předmět: |
|
|
Na spalování tuku myslíš ?...je jich mnoho - bohužel jsou na dopingové listině.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 7:51 pm Předmět: |
|
|
Aha. A mohl bys mě do toho, prosím, zlehka zasvětit? Nebo alespoň doporučit nějaké počtení? Né, že bych se do toho chtěl pouštět, ale dost mě zajímá, jak to s těmi spalovači je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 8:00 pm Předmět: |
|
|
Podívej - myslím, že běžný cvičenec žádné spalovače nepotřebuje.
Pokud ano - měl by zvážit, zda věří tomu že některý z komerčně nabízených produktů nabízí takový poměr "výkon/cena", že má do něj smysl investovat ( domnívám se, že u legálních prostředků nemá - ale to je jen můj názor ).
Pokud dojdeš k tomu, že se v předsoutěžní přípravě bez spalovačů neobejdeš, tak Ti stejně nezbývá nic jiného než A ) dát na nějakého dealera co Ti prodá kdoví co - a nedivit se, že Tě chytí na dopingové kontrole, protože o tom co bereš nic nevíš B ) něco si načíst...a to každopádně před tím, než danou látku vezmeš.
Tj. velmi nerad bych tu dával návody - protože to tu čtou třeba 15ti letí kluci a Ti mají na podobné experimenty času dost.
Existují dokonce látky tak účinné při spalování tuku, že šlověk může jíst pět tisíc kalorií / den a nepřibere při tvrdém treninku. Ovšem existuje i taková, která Tě při neznalosti spolehlivě zabijí ( viz. DNP ).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
15ti letí kluci, jako já
Né, opravdu bych po ničem takovém nesáhl.
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|