|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Davesix napsal: | Od pondělí akce v Lidlu na basmati rýži 4,5kg za 199. Je výborná, kupuju ji pokaždé. Hned si pro jeden až dva sáčky skočím a mám zas na nějakou dobu klid |
hm, posledne sem se na ni tesil, ale hned dalsi den byla vyprodana. |
Jednou jsem se tam taky hnal prave kvuli tehle akci a samozrejme hned prvni den byla pryc. Ptal jsem se prodavacky, jestli jeste bude a rekla mi, ze obvykle berou na tyhle XXL akce jen par kousku nejakych 5-6 tehohle velkeho 5kg baleni, takze je hned pryc. Od te doby jsem se na to uz vykaslal, kdyz bezne maji male 0,5kg baleni, ktere ti ve stejnem mnozstvi vyjde jen o 70kc vice. Spocitej si kolik ryze denne snis a jestli ma opravdu smysl se tam kvuli blbym 70kc hnat. Pokud uznas ze ano, tak si tam cekej nejlepe rano pred 7 spolu s duchodcama :D
| darKane napsal: | (U nas ve Zline) v Ternu maji celorocne kureci prsni 100kc/kg |
Nejsou krehcene? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
darKane

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Nejsou krehcene? |
Nejsou, taky to docela nechapu v porovnani s ostatnima obchodama.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 2:45 am Předmět: |
|
|
a nejlepší je jasmínová nebo basmati, 5kg balení za 99 ve zlevněnce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 7:17 am Předmět: |
|
|
V Albertu mražený prsa 49,90/500g, nekřehčený :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt září 19, 2013 7:03 pm Předmět: |
|
|
v Albertu Supermarket mají chlazený pstruh za Kč 185/kg, mají tam takové ty větší kousky, 300-400 g a to je jiná liga než ty mražené standardizované kusy 250 g  , ještě mají Studentskou pečeť v akci, ale všiml jsem si, že ty kurvy zmenšily balení z 200 g na 180 g, samozřejmě cena zůstala stejná, všímáte si toho taky, třeba mýdlo bylo vždy 100 g, teď už 80-90 g a jasně že za stejnou cenu, miluji důchodce, kteří nakupují pouze v akcích a tlačí ceny dolů
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt září 19, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
To máš pravdu, cena je stejná a jen je menší balení.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá září 20, 2013 2:47 am Předmět: |
|
|
tatranky z 50 na 47g, activia před 3 lety 150g, před 1,5 rokem 125g, dneska 120g a některý příchutě 115, a moh bych pokračovat... je to přesně jak píšeš, zmenšují balení a to ještě velmi chytře., Například u těch jogurtů, aby nemuseli zmenšit kelímek, buď ho míň naplní, ale i toho by si někdo mohl všimnout, tak se to řeší tak, že je jakoby protažený dno - tzn. dno je cca cm nad zemí a kolem dokola je po obvodu jakoby pokračování toho plastu, takže to jakoby stojí "na nožičkách", čehož si v regálu nevšimneš, kelímek vypadá stejně vysoký a stejně naplněný... je toho hodně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá září 20, 2013 5:18 am Předmět: |
|
|
No jasně, jak jinak by se mohl našim maminkám vejít Perwol do kabelky  (Slogan Nyní nové a praktičtější balení) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 6:52 am Předmět: |
|
|
ahoj lidi, potrebuju doplnit zasoby
cca 50 litru mleka
tak hazu do plena otazku, kde je v akci? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 05, 2013 7:09 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | ahoj lidi, potrebuju doplnit zasoby
cca 50 litru mleka
tak hazu do plena otazku, kde je v akci? |
V Globusu za 13,90...cena nic moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 7:12 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Peter Ustinov napsal: | ahoj lidi, potrebuju doplnit zasoby
cca 50 litru mleka
tak hazu do plena otazku, kde je v akci? |
V Globusu za 13,90...cena nic moc. |
dik
to uz je asi vazne lepsi z automatu za 16 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so říjen 05, 2013 7:20 am Předmět: |
|
|
50 l mléka z automatu asi nevypiješ před tím, než zkysne:o)
Leda by sis v tom dal vanu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 9:23 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | 50 l mléka z automatu asi nevypiješ před tím, než zkysne:o)
Leda by sis v tom dal vanu:o) |
nee, z automatu vemu jenom do flasek co mam doma, cca 5 litru, a tech 15 minut chuze mi za to stoji
spis jsem puvodne zamyslel vzit asi 4 baliky po 12 a mit do vanoc klid _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|