AKCE, slevy atd. na nákup potravin.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AKCE, slevy atd. na nákup potravin.  Úvodní stránka -> Kuchařka -> AKCE, slevy atd. na nákup potravin.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jachym

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Asi to bude tím,že většina populace tolik netouží po arašídovém másle,jako zdejší kultíci

ale potom by to nebylo vyprodané, taky nechápu proč to nemaji pořád, lidi by tam i chodili častěji a kupovali jiný věci...

Stejně ale....

Základní recept:
500g arašídů (v Tescu, kaufu apod. kolem 30Kč)
2 pol. lžíce medu
1 pol. lžíce oleje (nejlíp řepkového, určitě ne oliváč, ten má typickou chuť, která se moc nehodí)
špetku soli (pokud jsou ar. nesolené je to lepší s trochou soli, pokud jsou solené, tak naopak tu sůl otřepat, ptž je jí tam pak moc)

Do mixeru a rozmixovat do hladka. Případně dopředu pár arašídů nechat venku, ty jen lehce podrtit a pak zamíchat do výsledné směsi pro získání varianty "crunchy".

Z toho si pak připravuju různý verze, dá se přidávat samozřejmě různě ochucený protein, kakao, skořice, ale i slaná verze přidáním třeba sojovky apod.

Prostě zdravá lahoda, navíc mnohem levnější než verze v obchodě, s garancí 100% přehledu o použitých surovinách a min. dobou přípravy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky dělám máslo doma, prostě jen pražené nesolené arašídy a zapnout mixér... Jen nevím, kde jsi viděl arašídy 500 g za 30 Kč, minulý týden v Albertu 30 Kč 300 g a v Tescu Tuším 500 g něco málo nad 50,- ...
jachym

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/ProductDetail/2001018736705

Hoď na chvilku do sítka pod vodu, smyje se ti ta sůl a je to...
Judson

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Taky dělám máslo doma, prostě jen pražené nesolené arašídy a zapnout mixér... Jen nevím, kde jsi viděl arašídy 500 g za 30 Kč, minulý týden v Albertu 30 Kč 300 g a v Tescu Tuším 500 g něco málo nad 50,- ...

Fakt tam maji nesolene ? Zrovna v techto 2 obchodech, ktere mam cestou jsem nesolene prazene nenasel.
jachym

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nesolené maji taky, ale ty jsou pravda dražší, ale ono stejně já když mám nesolené, trochu soli přidám, dodá tomu chuť, stačí je omýt a ta slanost co zustane je tak akorát co potřebuješ.

P.S. Pro ty co rádi experimentujou, já osobně ještě hrozně rád přidávám trochu chilli, má to pak ještě lepší chuť :D
jachym

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2014 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/ProductDetail/2001120983237

v Kaufu maji myslim ještě trochu levnější. Stejně mi to ale vrtá hlavou.... mám arašídy - přirozeně neslané, a něco do nich přidám (v tomto případě sůl) a tim to zlevní?! Něco jak pivo a voda.... voda dneska dražší než pivo... by mě zajímalo z čeho teda to pivo je

A i kdybys použil toto, pořád je to mnohem levnější než kupovat hotový. Nejlevnější co existuje je v kauflandu 340g za 30, ale domácí je lepší, máš tam přesně to co chceš a ještě levněji
Riku

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co udělat z nepražených? Proč všichni dáváte pražené arašídy? :)
karlwanhov

PříspěvekZaslal: čt říjen 23, 2014 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaj neska name u pokladny v tescu vyskocilo corny za 3,70kc ,,hned slo jedno baleni semnou, snad to ztrestam aspon za tyden, ale davam tomu tak den, maximalne dva
Olda.Vl

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem z Plzně a nakupuji v řeznictví Hrdlička standartně kuřecí prsa 99 kč/kg akorát když je grilovací sezona tak zdražují o 10 Kč.
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2014 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V nekterych reznictvich se daji kureci prsa sehnat celkem levne od 100kc (v akci) po 130kc (normalni cena), samozrejme nekde i mnohem draz, ale nechapu ty marketove ceny, kde je to mimo akci casto okolo 180kc / kg
jachym

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper:
Máš samozřejmě pravdu, ale... ono to je o tom, že já třeba bohužel nemam čas chodit do řeznictví, v době kdy končim v práci už je zavřeno všude... proto nakupuju v některém ze supermarketu - po cestě z práce mám u nádraží Albert, Spar i Tesco. A řeknu ti, že se ještě nikdy, opakuji nikdy, nestalo, že by aspoň v jednom, ale většinou v min. 2 neměli "v akci" některý z mas, který kupuju. Je to o tom že oni ti na to prdnou cenovku naprosto přemrštěnou, jen aby to vypadalo jako velká sleva.

A třeba u coly, tam dokonce musíš mít sakra štěstí, aby ses trefil zrovna když stojí normální cenu, je ot totiž pár týdnů v roce...
viz třeba http://www.novinky.cz/finance/348450-coca-cola-ci-silan-jsou-v-akci-tak-casto-ze-se-nevyplati-kupovat-je-za-plnou-cenu.html.

Taky zajímavý web je http://www.tescoviny.cz, který přesně tohle sleduje, bohužel jen pro tesco, ale i tak je to zajímavý.

Spíš je to o tom, že pak maji zákazníci super pocit jak výhodně nenakoupili... ale za těch 180 by to kupoval jen blázen.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidl - 10kg brambor - 30kč, Coca cola 2.5l - 20kč, kuřecí prsa 1kg - 109kč

Škoda jen, že ty prsa neměli
KT

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olda.Vl napsal:
Jsem z Plzně a nakupuji v řeznictví Hrdlička standartně kuřecí prsa 99 kč/kg akorát když je grilovací sezona tak zdražují o 10 Kč.

Díky moc za tip :) zaujala mě ta hovězí líčka za 99,- i hodnotami BST - máte s tím někdo zkušenost?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá prosinec 12, 2014 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

není to sleva na nákup potravin, ale přišel mi z Alzy kod na 200kc slevu, tusim, ze tj na nakup nad 200 do 23.12. a ja to nevyuziju, pokud by to nekdo chtel, tak mi napiste zpravu.
Tom3

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tesco kuř prs chlazené 104/kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AKCE, slevy atd. na nákup potravin. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: