|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: st říjen 29, 2008 9:51 pm Předmět: |
|
|
Já ale absolutně nechápu proč s tím leze ven  ???? Vždyť to je návod pro AO! Buď je to haluz, nebo se zbláznil, nebo nevěří že se dostane do formy a tohle má jako záminku....všechno mi přijde nepravděpodobné, ale NIC jiného mne nenapadá _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 9:54 pm Předmět: |
|
|
Ale prd, prostě řekl nahlas to, co si stejně všichni mysleli. Navíc si nemyslím, že toho může Overeem nějak využít. Limitovat to bude jen Mirka a jakým způsobem, to ví zase jen on...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st říjen 29, 2008 10:13 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Ale prd, prostě řekl nahlas to, co si stejně všichni mysleli. Navíc si nemyslím, že toho může Overeem nejak využít. Limitovat to bude jen Mirka a jakým způsobem, to ví zase jen on... |
Mysleli ale nevěděli....a využít toho může snadno....já si pamatuji, jak třeba u nás se občas zranění nebandážovala, pokud to šlo, nebo se schválně bandážoval ten zdravý loket/koleno/zápěstí....protože jinak bylo zcela jasné, kam povede první útok soupeře...i druhý, třetí....
Crocopa to bude jednoznačně limitovat při útoku...ta noha není tak stabilní, stejně jako to koleno bude ideální terč pro Ovreema a ten na 100% tomu přizpůsobí svoji plánovanou taktiku. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 10:15 pm Předmět: |
|
|
No tak jasně, stejně by tam zase přišel s tím zatejpovaným kolenem, je to fuk. Každopádně je vidět, že mu na tom strašně moc záleží a že do ringu chce za každou cenu. Jestli je to dobrý nápad, no, já si myslím, že ne... :- ( (
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st říjen 29, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
Mohl mít jako posledně zatejpované obě..resp. na nich nákolenky, to je ideál varianta.
Jinak souhlas, podle mně je to magořina, zejména u kolena _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 3:43 pm Předmět: |
|
|
UFC 92 bude nadupaná...
| citace: |
MAIN CARD
* Champ Antonio Rodrigo Nogueira vs. Frank Mir (for interim UFC heavyweight title)
* Champ Forrest Griffin vs. Rashad Evans (for UFC light heavyweight title)
* C.B. Dollaway vs. Mike Massenzio
* Quinton Jackson vs. Wanderlei Silva
* Mustafa Al-Turk vs. Cheick Kongo
PRELIMINARY CARD
* Dean Lister vs. Yushin Okami
* Mark Burch vs. Antoni Hardonk
* Reese Andy vs. Matt Hamill
* Brad Blackburn vs. Ryo Chonan
* Pat Barry vs. Dan Evensen |
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 4:00 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | UFC 92 bude nadupaná...
MAIN CARD
* Champ Antonio Rodrigo Nogueira vs. Frank Mir (for interim UFC heavyweight title)
PRELIMINARY CARD
* Pat Barry vs. Dan Evensen | |
Stejne mi ten White prijde trochu jako Paroubek, na UFC 91 se utka Lesnar s Randym o "normalni" HW titul a on da klidne jiny souboj o nejaky pofiderni "interim" titul hned na dalsi event. Vsechni je podrizene efektu - sledovanosti/penezum a to ze se dela z lidi blbce je vedlejsi.. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 4:01 pm Předmět: |
|
|
No nazdar.....
Kdy to bude? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 4:18 pm Předmět: |
|
|
Douglas: "Interim" (prozatimní) titul se vyhlašuje pouze v případě, že aktuální šampion nemůže z nějakého důvodu nastoupit (zranění/kontrakt/nevyprané trencle atd.) Všichni víme, jak to bylo s Randym - odešel z UFC, atd. atd. Teď Randy musí nejdříve zmlátit Brocka Lesnara a pak půjde s největší pravděpodobností s vítězem Nogueira vs. Mir, takže s Nogem. :-) I když je Randy aktuální HW champ, musí obhájit s vítězem interimu, jinak bude ofiko champ vítěz interimu automaticky. Proč musí ještě předtím obhajovat s Lesnarem se mě neptejte, zřejmě nějaké divné Whitovy praktiky... :-)
EDIT: zase Douglas: Myslím, že ygg se ptal na 92-ku a ta bude - Dec 27, 2008.
|
|
| nahoru |
|
 |
hytuk
|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: |
Stejne mi ten White prijde trochu jako Paroubek, na UFC 91 se utka Lesnar s Randym o "normalni" HW titul a on da klidne jiny souboj o nejaky pofiderni "interim" titul hned na dalsi event. Vsechni je podrizene efektu - sledovanosti/penezum a to ze se dela z lidi blbce je vedlejsi.. |
Přesně tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 4:27 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | UFC 92 bude nadupaná...
MAIN CARD
PRELIMINARY CARD
* Pat Barry vs. Dan Evensen | |
Pekna fightcard, na Hardonka sa tesim, Al Turk je v UFC? Moze to bzt s Kongom zaujimave, len dufam, ze to nebude dalsia Kongova vyhra po nudnom dlhom zapase
Rampage vs Wandy ? No supa, ja to nestiham sledovat, ale naposledy sa mi zdalo, ze Rampage mieri skor do basy ako na fightcard. Asi sa to nejako poriesilo.
Griffin - Evans - nezajem, chlapci z TUF byvaju nudny este aj ked vyhravaju.
Nog vs Mir - moze byt z toho kvalitna valanda, uvidime. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 4:51 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Douglas: "Interim" (prozatimní) titul se vyhlašuje pouze v případě, že aktuální šampion nemůže z nějakého důvodu nastoupit (zranění/kontrakt/nevyprané trencle atd.) Všichni víme, jak to bylo s Randym - odešel z UFC, atd. atd. Teď Randy musí nejdříve zmlátit Brocka Lesnara a pak půjde s největší pravděpodobností s vítězem Nogueira vs. Mir, takže s Nogem. :-) I když je Randy aktuální HW champ, musí obhájit s vítězem interimu, jinak bude ofiko champ vítěz interimu automaticky. Proč musí ještě předtím obhajovat s Lesnarem se mě neptejte, zřejmě nějaké divné Whitovy praktiky... :-)
EDIT: zase Douglas: Myslím, že ygg se ptal na 92-ku a ta bude - Dec 27, 2008. |
Ja vim co to znamena, uz to tady bylo u Sherka, ale ted kdyz je champ jasny a zapasi je to proste nesmysl.
A ad Ygg - ma se naucit kvotovat, pacholek... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|