|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dabel
|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 1:36 pm Předmět: |
|
|
Tenhle sestrih byval moderni u fotbalistu a to predevsim v 80tych a 90tych letech  Borec na obrazku vypada tak na 35 takze bych to tipoval na staryho Filipovice, Mirkova biologickeho otce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 2:15 pm Předmět: |
|
|
Ta fotka už tu, myslím, byla.
Barnettovo vyjádření k pozitivnímu testu...
http://mmajunkie.com/news/15601/josh-barnett-drug-test-not-random-i-never-once-thought-there-would-be-a-problem.mma
| citace: | "Many of you are wondering what's happening. What I can say is that when applying for my license, the CSAC asked for me to submit a urine sample for testing prior to granting my license as they do with everyone, I believe.
It was not a random test. I had no reason to believe there would be any issues and went in to submit my sample at the earliest possible opportunity on June 25. I never once thought there would be a problem.
“My representatives and I are working to gather as much info as possible and handle this situation as best we can. I am embarrassed and want for nothing more than to resolve this issue and receive a license from the State of California as I have done many times already and for other states as well.
"I am very thankful for all the great family, friends and fans that still support me."
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 3:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 5:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | Nikdy bych neveril, ze to reknu, ale tohle by mely v UFC osefovane lip... | Tohle je ale realita už hodně dlouho...
BTW Ten rozhovor s Crocopem je výborný, speciálně tohle zase potvrdilo, že Dana je magor...
| citace: | Vyřešil jsi nedorozumění, které jsi měl s Danou Whitem?
Dana je můj zaměstnavatel a nakonec, tohle je jedna velká práce. Jen mě mrzí, že mě někteří lidé pomlouvali za mými zády. Byl jsem volným bojovníkem na trhu a podepsal jsem kontrakt, který byl nejlepší. A všichni dobře vědí, že jen platná smlouva je tím jediným, co jsem podepsal. Tady není žádný problém.
Je pravda, že jsi volal Danovi 600krát poté, co bylo zveřejněno, že jsi podepsal smlouvu s DREAMem?
Osobně mě tohle velmi rozrušilo. Nevím, proč řekl, že jsem mu volal 600x, když to není pravda. Ve skutečnosti je to daleko od pravdy, nevolal jsem mu ani jednou. Pouze jsem mu poslal textovou zprávu, že bych se s ním chtěl slyšet a vyřešit problém, pokud nějaký existuje, ale rozhodně jsem mu nevolal. Neznám jeho důvody, ale tímhle prohlášením mě prezentoval ve špatném světle. Prezentoval mě jako zrádce. Nevolal bych mu tolikrát, ani kdybych měl umřít. Tímhle prohlášením mě nepřímo urazil. |
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 7:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 8:38 pm Předmět: |
|
|
jezis to uz je ale stary
|
|
| nahoru |
|
 |
dabel
|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 9:12 pm Předmět: |
|
|
Je to podle me v tuhle chvili nejsilnejsi souper z tech, ktery pripadaji v uvahu.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 9:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 9:42 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Luster napsal: |
jezis to uz je ale stary |
Co? Niekde to tu uz bolo |
tady asi ne..ja to videl na Gerojovejch strankach
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 9:52 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Luster napsal: |
jezis to uz je ale stary |
Co? Niekde to tu uz bolo | Jako, že to je z pondělka. :-) A Melvin jako téměř vždy špatně...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 7:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 8:59 am Předmět: |
|
|
tak kdo bude mít fight z Fedorem?rusáci chcou Rogerse,Belfort už pry podepsal smlouvu, a teď tohle
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|