Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze všech blbých možností je tahle bohužel furt ta nejlepší .... otázkou je, co bude dál. Ne s Fedorem, ale s Dreamem a ostatníma.
AHOLA

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Jen at daji radsi Fedorovi nekoho slabyho. Uz to neni ten starej dobrej Fedor co souperum trhal ruce. Mam o nej obavy....

Fedor v poslednych dvoch zapasoch zmlatil Sylviu za par sekund a knockol Arlovskeho v druhom kole (a on v mma moc na k.o. nevyhraval), co chces viac? Ma zabijat pohladom?
Ak by Fedor zapasil v UFC, mam akurat obavy, ako by sa vysporiadal s odlisnymi pravidlami, klietkou a dopingovymi kontrolami...na druhej strane title fight medzi Lesnarom a Fedorom, co viac si mozeme priat?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
napao13

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fedor už bojoval pod americkýmy pravidly 3x a ty jsou pokud vím úplně stejná jako v UFC
jo a Arlovskeho zmastil už v 1.kole
AHOLA

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
jo a Arlovskeho zmastil už v 1.kole

Dokonca, a to este vyzeral, ze prave nie je vo forme...
Myslim skor na pravidla v spojeni s klietkou, je to trochu odlisne...aby nam chlapec neznervoznel...ak sa vobec nieco uskutocni. Samozrejme by mohol ist aj s Couturom atd...
Douglas

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, tak Joshe testuji 14 dni pred eventem a po zrusenem eventu se cele Affliction presune do UFC, mam pocit ze tyto tri veci spolu souvisy a nejen nasledky...
Kazdopadne Japonci na ne budou srat a porad se sem tam nejaky event s promenlivou kvalitou uskutecni, kdyz ale do UFC utikaji i tamnejsi ikony - Akyiama, Kang, CC atd. Tak to znamena v pristich par letech defakto monopol UFC, snad krome mensich vah ..

A jestli pujde Fedor o titul tak je to jen spravne..
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
wertyz

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V čem je špatné, že nejlepší bojovníci budou pod jednou organizací a ukáže se, kdo z nich je opravdu nejlepší? Podle mě to je pro diváky pozitivní zpráva..
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wertyz napsal:
V čem je špatné, že nejlepší bojovníci budou pod jednou organizací a ukáže se, kdo z nich je opravdu nejlepší? Podle mě to je pro diváky pozitivní zpráva..

Já souhlasim, akorát nejsem moc šťasten, že to jednou organizací bude právě UFC. :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
wertyz

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil wertyz dne po leden 21, 2013 11:34 am, celkově upraveno 1 krát
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wertyz napsal:
Geroj napsal:
akorát nejsem moc šťasten, že to jednou organizací bude právě UFC. :-)

proč ne? :) spíš by mě zajímaly klady a zápory, proč ano/ne

Kdo zažil éru Pride, tak to vysvětlovat nepotřebuje. Ale ve zkratce - nelíbí se mi, jakým způsobem zachází UFC se svými fightery, přijde mi, že je bere jen jako stroje na peníze, zboží, v Japonsku si jich naopak vážili a híčkali. Tady si je zavážou tak, aby nemohli zápasit někde jinde a běda jak řeknou něco špatnýho na adresu UFC. Jakmile nepískaj, jak UFC řekne je zle. Potom jsou případy, kdy fighter prohraje jeden zápas, už pro ně neni tolik atraktivní a půl roku - rok, se neobjeví na main eventu, což je to co zajímá nás, ale je s tim spojený i rapidní snížení odměny za fight, což zase zajíma fightery. A ještě můj subjektivní pocit - nelíbí se mi ten americký styl, japonská Pride byla úplně o něčem jiném.

Naposledy upravil Geroj dne so červenec 25, 2009 4:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
wertyz

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil wertyz dne po leden 21, 2013 11:34 am, celkově upraveno 1 krát
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zjednodušeně řečeno, můj pohled:

UFC: "Teď si v UFC, tak si toho kurva važ!"
Pride: "Teď si v Pride, toho si kurva vážíme!"

Můj názor. a od toho se odvíjí celá řada dalších věcí.
wertyz

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil wertyz dne po leden 21, 2013 11:33 am, celkově upraveno 1 krát
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

napao13

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Fedor se dověděl, že nic nebude, až na letišti Anaheimu... :-))
http://mmajunkie.com/news/15630/ready-willing-and-able-fedor-emelianenko-last-to-know-affliction-canceled-returning-asap.mma

tak ten musel být hodně na sranej
Douglas

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2009 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wertyz napsal:
Geroj napsal:
Kdo zažil éru Pride, tak to vysvětlovat nepotřebuju.

Díky za vysvětlení, Pride jsem nezažil, tak nemohu soudit.

Geroj napsal:

...a běda jak řeknou něco špatnýho na adresu UFC. Jakmile nepískaj, jak UFC řekne je zle.

Na jednu stranu oni jsou tví zaměstnavatelé a aby jsi dostával dobrý peníze, tak udělej, co se po tobě chce. Je pravdou, že se do toho nevidí. : ( To by člověk musel být uvnitř a rozumět tomu, ne se jen dívat z venku. Kdyby si každý mohl dělat a říkat, co chtěl, nebyla by třeba UFC tak oblíbená, jak je.

Geroj napsal:

Potom jsou případy, kdy fighter prohraje jeden zápas, už pro ně neni tolik atraktivní a půl roku - rok, se neobjeví na main eventu, což je to co zajímá nás, ale je s tim spojený i rapidní snížení odměny za fight, což zase zajíma fightery.

To mi přijde částečně chyba manažera, který by se měl o toho zápasníka starat a protlačit ho výš. Potom taky asi jakou má formu :))

Oproti Pride a jejich atmosfere jsou i ty nejlepsi eventy jen slaby odvar a kdo zazil atmosferu nejake GP, byt i pres net, ten se u vetsiny eventu UFC jen nudi.
K tomu co rekl Geroj, bych pridal jeste pravidla v Pride a obecne v japonsku - byla daleko ultimatnejsi, mohlo se kopat na zemi, dupat do ksichtu apod. Coz ve spojeni s japonskou atmosferou, desetiminutovym kolem a nutno dodat nasypanymi atlety delalo NEUVERITELNY zazitek a neuveritelne KO a ukonceni obecne.

Na UFC me nejvic vadi to, ze podle nich UFC = mma, coz je kravina, mimo UFC bylo za doby Pride mrte daleko lepsi zapasu a neuveritelne atmosfery.
Hodne se to tady diskutovalo a nejvic se libil koncept boxu = vic organizaci, , klidne vic titulu a pasu, ale moznost zapasniku bojovat napric organizacemi a v neposledni rade pod svoji produkci, je sice hezke ze se tu odvolava na managera, ale UFC ma dost strikne nastavene podminky a jak napsal Geroj trumfy v ruce maji oni, alespon v americe a japonsko uz bohuzel skomira.

To Mirio, tak to je bordel, paneboze, to poradal nejaky cech, ne? Kurva drat to je skandal...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: