Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahola: Já jen usměrňoval tvé klasicky blbé kecy...

Geroj: Jo, o Vinniem jsem to četl taky, ach jo...

Zpět k tématu - Fedor uspořádá ve středu tiskovku, kde řekne, co bude dál...
http://mmajunkie.com/news/15655/fedor-emelianenko-to-address-media-during-wednesday-press-conference-in-california.mma
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S ohledem na to, že jak 10dní necvičím, tak nastává samovolný rozpad, jsou 4 tréninky týdně fyziologické minumum, a 5-6 je optimum. Ne že by se mi nějak joooo pokaždé chtělo, ale jednak při tréninku po mě nikdo nic nechce...což samo o sobě je balzám na nervy ...jednak si vždy představím co všechno mě bude bolet, když vysadím, a s patřičným slovním doprovodem...a že často padají slova ... jdu.

S UFC je to snadné, byť smutné .... naučili amíky na to čumět a platit, plně využili marketinkový potenciál, a tak mají prachy a jedou. Navíc to mají organizačně perfektně zmáknuté. V Evropě ani jinde tohle není, a tak jsme tam kde jsme. Sice mě to sere, hlavně to, že 80% MMA dnes vlastně ovládá jeden člověk, ale není vlastně na koho se rozčilovat.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:

Zpět k tématu - Fedor uspořádá ve středu tiskovku, kde řekne, co bude dál...
http://mmajunkie.com/news/15655/fedor-emelianenko-to-address-media-during-wednesday-press-conference-in-california.mma

No tak myslím že Fedor do UFC teda nakonec nepůjde, protože nevěřím, že by to oznámil na tiskovce před Whitem. UFC na žádnou kooperaci s organizacií Fedorova mafiánského managera nikdy nepřistoupí a ani se jim nedivím.
owar

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 3:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v tom případě by bylo velmi pravděpodobné, že se ten duel Josh vs. Fedor přeci jen uskuteční..tím by to teda rozsekli :D
AHOLA

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
v tom případě by bylo velmi pravděpodobné, že se ten duel Josh vs. Fedor přeci jen uskuteční..tím by to teda rozsekli :D

Dufajme, ze nie ako pro wretling match
Douglas

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hosi, neserte me tady s tim, ze nechodite cvicit, ja mam uz skoro rok koleno v prdeli a muzu si tak akorat vite co..
Takze do pice s nostalgii a placem po lepsich casech, na to bude dost casu az nam bude tolik co Yggovi...

Navic i v UFC uz se prosazuji byvale Pride hvezdy, Wandovi uz sice vino nesladne, ale Shogun to tam jednou vyboucha, jeho posledni zapas me o tom presvedcil...
A pokud NOG nehodi sam flintu do zita , tak o nem jeste taky uslysime. Crocop je uz bohuzel jina kapitola, rekl bych ze jemu uz jde jen o ty dengy, takze poradny vysledek uz neudela - mozna ho za par let taky uvidime u profi wrestleru v dzapansku... (sry Mirio).
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Tomu nevěřím. Podle mně Fedor ohlásí námluvy s UFC. Ale podle mně je opravdu zásadní problém v tom jeho debilním managerovi, jinak už by se dávno dohodli.

EDIT: Navíc smlouvy s UFC nejsou asi zas tak strašně zavazující, jak nám jednozančně dokázal Mirko, několikrát...
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle je haluz fotka - Jirka Žák na promo fotce k souboji Titánů:

autor: Josef Adlt

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ygg

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Hosi, neserte me tady s tim, ze nechodite cvicit, ja mam uz skoro rok koleno v prdeli a muzu si tak akorat vite co..
Takze do pice s nostalgii a placem po lepsich casech, na to bude dost casu az nam bude tolik co Yggovi ...

Navic i v UFC uz se prosazuji byvale Pride hvezdy, Wandovi uz sice vino nesladne, ale Shogun to tam jednou vyboucha , jeho posledni zapas me o tom presvedcil...
A pokud NOG nehodi sam flintu do zita , tak o nem jeste taky uslysime . Crocop je uz bohuzel jina kapitola, rekl bych ze jemu uz jde jen o ty dengy, takze poradny vysledek uz neudela - mozna ho za par let taky uvidime u profi wrestleru v dzapansku... (sry Mirio).

Hajzle!!! ...

I když podle následujícího textu je jasné, že jsi byl zcela pod vlivem, taže to beru s nadhledem

A ač si o budoucnosti CC myslím své, a že to do Miriových snů má hooodně daleko , tak proti té ostudě, kterou Nog předvedl s Mirem (byť akceptuji, že i vlivem dlouhodobých vážných zdravotních potíží) mi furt přijde zlatej.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do UFC přicházejí ex-Affliction fighteři Ben Rothwell a Chase Gormley. Fedor má dnes tu očekávanou tiskovku, ale četl jsem, že dohoda s UFC není v tuto chvíli v žádném stadiu... :- ( (

Naposledy upravil mirio dne st červenec 29, 2009 11:07 pm, celkově upraveno 1 krát
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.sherdog.com/news/news/m-1-no-fedor-in-ufc-without-co-promoting-18792
Fedore vypadni už konečně zazdít svoji kariéru za pár šupů do Japonska a nezapomen sebou vzít svého manažera. Kdo chce moc, nemá obvykle nic.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
http://www.sherdog.com/news/news/m-1-no-fedor-in-ufc-without-co-promoting-18792
Fedore vypadni už konečně zazdít svoji kariéru za pár šupů do Japonska a nezapomen sebou vzít svého manažera. Kdo chce moc, nemá obvykle nic.

trochu respektu k nejlepšímu hw fighterovi světa by neuškodilo tygre
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

malajskytygr: Musím s tebou, bohužel, souhlasit, protože...

http://mmajunkie.com/news/15669/fedor-emelianenko-to-headline-ea-sports-videogame-currently-negotiating-with-ufc.mma

...mám z toho totiž takový pocit, že UFC speciálně v tomto případě není ta strana, která má nesplnitelné podmínky. Jak se píše v článku - Fedor, respektive jeho mafiánský manager Finkelchtein chce po UFC, aby eventy, kterých bude Fedor součástí, ko-produkovala M-1 společně s UFC, heh. :-))

Už se tomu musím opravdu smát. V tuto chvíli je, podle mně, definitivně a jednoznačně jasné, že tady nejde o nesplnitelné podmínky UFC, ale M-1.

BTW Na tiskovce dále zaznělo, že Fedor bude na obalu nějaké MMA hry od EA Sports a že jedná s více organizacemi, např. i se Strikeforce. Proč jít bouchat mezi nejlepší, když může jít bít sráče, že (Overeem to nevytrhne)... :-))

Fedore, zahoď M-1 a běž už konečně někam full-time bojovat!!!
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak snad aspoň uvidíme Overeema s Fedorem, když už nic jinýho.
AHOLA

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak teda neviem...kazdy den nove rumors a dohody, naznaky a neviem co...kym Fedor nenastupi proti niekomu top, tak je to bieda a plytvanie casom...a najjdnoduchsie by bolo, keby bol v UFC...co vyzera stale nepravdepodobne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: