|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 10:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 10:50 pm Předmět: |
|
|
S ohledem na to, že jak 10dní necvičím, tak nastává samovolný rozpad, jsou 4 tréninky týdně fyziologické minumum, a 5-6 je optimum. Ne že by se mi nějak joooo pokaždé chtělo, ale jednak při tréninku po mě nikdo nic nechce...což samo o sobě je balzám na nervy  ...jednak si vždy představím co všechno mě bude bolet, když vysadím, a s patřičným slovním doprovodem...a že často padají slova  ... jdu.
S UFC je to snadné, byť smutné .... naučili amíky na to čumět a platit, plně využili marketinkový potenciál, a tak mají prachy a jedou. Navíc to mají organizačně perfektně zmáknuté. V Evropě ani jinde tohle není, a tak jsme tam kde jsme. Sice mě to sere, hlavně to, že 80% MMA dnes vlastně ovládá jeden člověk, ale není vlastně na koho se rozčilovat. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 11:10 pm Předmět: |
|
|
No tak myslím že Fedor do UFC teda nakonec nepůjde, protože nevěřím, že by to oznámil na tiskovce před Whitem. UFC na žádnou kooperaci s organizacií Fedorova mafiánského managera nikdy nepřistoupí a ani se jim nedivím.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 3:26 am Předmět: |
|
|
v tom případě by bylo velmi pravděpodobné, že se ten duel Josh vs. Fedor přeci jen uskuteční..tím by to teda rozsekli :D _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 7:50 am Předmět: |
|
|
Hosi, neserte me tady s tim, ze nechodite cvicit, ja mam uz skoro rok koleno v prdeli a muzu si tak akorat vite co..
Takze do pice s nostalgii a placem po lepsich casech, na to bude dost casu az nam bude tolik co Yggovi...
Navic i v UFC uz se prosazuji byvale Pride hvezdy, Wandovi uz sice vino nesladne, ale Shogun to tam jednou vyboucha, jeho posledni zapas me o tom presvedcil...
A pokud NOG nehodi sam flintu do zita , tak o nem jeste taky uslysime. Crocop je uz bohuzel jina kapitola, rekl bych ze jemu uz jde jen o ty dengy, takze poradny vysledek uz neudela - mozna ho za par let taky uvidime u profi wrestleru v dzapansku... (sry Mirio). _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 9:18 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | v tom případě by bylo velmi pravděpodobné, že se ten duel Josh vs. Fedor přeci jen uskuteční..tím by to teda rozsekli :D | Tomu nevěřím. Podle mně Fedor ohlásí námluvy s UFC. Ale podle mně je opravdu zásadní problém v tom jeho debilním managerovi, jinak už by se dávno dohodli.
EDIT: Navíc smlouvy s UFC nejsou asi zas tak strašně zavazující, jak nám jednozančně dokázal Mirko, několikrát...
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červenec 29, 2009 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | Hosi, neserte me tady s tim, ze nechodite cvicit, ja mam uz skoro rok koleno v prdeli a muzu si tak akorat vite co..
Takze do pice s nostalgii a placem po lepsich casech, na to bude dost casu az nam bude tolik co Yggovi ...
Navic i v UFC uz se prosazuji byvale Pride hvezdy, Wandovi uz sice vino nesladne, ale Shogun to tam jednou vyboucha , jeho posledni zapas me o tom presvedcil...
A pokud NOG nehodi sam flintu do zita , tak o nem jeste taky uslysime . Crocop je uz bohuzel jina kapitola, rekl bych ze jemu uz jde jen o ty dengy, takze poradny vysledek uz neudela - mozna ho za par let taky uvidime u profi wrestleru v dzapansku... (sry Mirio). |
Hajzle!!! ...
I když podle následujícího textu je jasné, že jsi byl zcela pod vlivem, taže to beru s nadhledem
A ač si o budoucnosti CC myslím své, a že to do Miriových snů má hooodně daleko , tak proti té ostudě, kterou Nog předvedl s Mirem (byť akceptuji, že i vlivem dlouhodobých vážných zdravotních potíží) mi furt přijde zlatej. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 7:09 pm Předmět: |
|
|
Do UFC přicházejí ex-Affliction fighteři Ben Rothwell a Chase Gormley. Fedor má dnes tu očekávanou tiskovku, ale četl jsem, že dohoda s UFC není v tuto chvíli v žádném stadiu... :- ( (
Naposledy upravil mirio dne st červenec 29, 2009 11:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st červenec 29, 2009 10:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 11:14 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | http://www.sherdog.com/news/news/m-1-no-fedor-in-ufc-without-co-promoting-18792
Fedore vypadni už konečně zazdít svoji kariéru za pár šupů do Japonska a nezapomen sebou vzít svého manažera. Kdo chce moc, nemá obvykle nic. |
trochu respektu k nejlepšímu hw fighterovi světa by neuškodilo tygre
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 11:16 pm Předmět: |
|
|
malajskytygr: Musím s tebou, bohužel, souhlasit, protože...
http://mmajunkie.com/news/15669/fedor-emelianenko-to-headline-ea-sports-videogame-currently-negotiating-with-ufc.mma
...mám z toho totiž takový pocit, že UFC speciálně v tomto případě není ta strana, která má nesplnitelné podmínky. Jak se píše v článku - Fedor, respektive jeho mafiánský manager Finkelchtein chce po UFC, aby eventy, kterých bude Fedor součástí, ko-produkovala M-1 společně s UFC, heh. :-))
Už se tomu musím opravdu smát. V tuto chvíli je, podle mně, definitivně a jednoznačně jasné, že tady nejde o nesplnitelné podmínky UFC, ale M-1.
BTW Na tiskovce dále zaznělo, že Fedor bude na obalu nějaké MMA hry od EA Sports a že jedná s více organizacemi, např. i se Strikeforce. Proč jít bouchat mezi nejlepší, když může jít bít sráče, že (Overeem to nevytrhne)... :-))
Fedore, zahoď M-1 a běž už konečně někam full-time bojovat!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 11:19 pm Předmět: |
|
|
Tak snad aspoň uvidíme Overeema s Fedorem, když už nic jinýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 11:23 pm Předmět: |
|
|
Tak teda neviem...kazdy den nove rumors a dohody, naznaky a neviem co...kym Fedor nenastupi proti niekomu top, tak je to bieda a plytvanie casom...a najjdnoduchsie by bolo, keby bol v UFC...co vyzera stale nepravdepodobne _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|