Fedor je v cele teto situaci pouze loutka. Je potreba si uvedomit, ze na prvnim miste jsou zajmy M-1 a to udelat si jmeno v USA a vytriskat co nejvic penez dokud maji Fedora, nejlepe spolupraci s UFC. Kdyz nedopadne UFC, bude to pravdepodobne Strikeforce. Ja osobne bych do toho Fedora vubec netahal.
Predstava Fedora ve Strikeforce na 3 zapasy mi vubec nevadi. Werdum, Rogers, Overeem. Co bude dal resme az potom.
tak se už s tým musíme smířit že Fedor nebude v UFC. Nechápu M-1 Global oni si asi myslí že celé UFC jsou úplní idioti. Si myslí že je nechají se přiživovat takovou malou organizací. A takové kecy od Fedorova managera jako že se chcou spojit s UFC aby mohly ovládnou světovou MMA a dělat eventy po celém světě to by sice bylo krásné ale na to jim White a spol tak z vysoka kašlou.
A já jsem chtěl vidět jak Fedor vyčistí HW UFC
Super zapas? Podle me hruza. Nechapu jak mohl Ivanov porazit Fedora. V tyhle forme by jejich spolecnej MMA zapas netrval vic nez kolo, za to bych dal ruku do ohne. Standup hroznej, wrestling hroznej, na zemi nic nepredvedl, navic byl pomalej a fyzicka mu odesla po prvnim kole. Fujitu jen parkrat nachytal v prestrelce, to bylo vsechno.
No, neverim ze Ivanov jakymkoliv zpusobem rozviri HW divizi MMA. Mozna je brzo delat zavery, ale ja sem od nej cekal trochu vic.
Souhlas s dabel .... zejména mě velmi nemile překvapila bulharova vyloženě mizerná fyzička. Prakticky od začátku druhého kola se tam jen tak motal, a byl rád, že je rád..
Pro mne zápas velké zklamání a nuda...
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Ivanov neni špatnej, bohužel se v prvním kole úplně zbytečně vysypal a potom už odešel fyzicky. A vzhledem k tomu, že Fujita byl od prvního kola dosti vláčnej, tak se to protáhlo na tři kola. Hold MMA neni Sambo. Ale základ má dobrej, nechci tu kecat, ale jeslti jsem dobře viděl u jeho jména bylo datum narození 1986, tzn. jemu teď nějakých 23 let? Pokud ano, tak má celkem slušně nakročeno.
Fedorův sambo-přemožitel to tam posílá podobně, jako Gary Goodridge nebo Mighty Mo, takovýma těma podivnýma obloukama. :-) K zápasu se vyjadřovat asi ani nebudu, protože není k čemu...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru