|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 1:31 pm Předmět: |
|
|
je to mazec skoro v padesáti jeste bouchat v profi, i kdyz taci uz tu taky byli, mozna i starší (např. George Foreman)..o to s kým bych se taky nebal, vzhledem k tomu, ze se HW divize v UFC co nevidět rozroste o dalsi z TUF 10. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 1:51 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Drago napsal: | No jo ale rozdil MMA a box. neuveritelny, v 50 letech... No mame inspiraci | rozdíl to urcite je, ale i boxeři musej makat.. |
ja vim, ale stojis a boxuje, nedelas zadny strhy, grappling, nemusis mit az tak narocnou silove vytrvalostni pripravu...neni to takova zatez na klouby tim padem.. Box je min narocnej nez thaibox nebo MMA na pripravu.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 1:59 pm Předmět: |
|
|
to asi bezpochyby, tim jsem chtel jen rict, ze to de i v pokročilým věku a kdyz se na to cítí, tak proc ne..horší by bylo kdyby všech tech šest nebo sedm zápasu prohrál a usil by si tim z ostudy kabát.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 3:01 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | to asi bezpochyby, tim jsem chtel jen rict, ze to de i v pokročilým věku a kdyz se na to cítí, tak proc ne..horší by bylo kdyby všech tech šest nebo sedm zápasu prohrál a usil by si tim z ostudy kabát.. |
Tak jestli prohraje těch 6 zápasů stylem jako s Nogem - tedy se ctí a bez zranění, tak jako fanda budu spokojený a Coture za ty peníze z UFC bude snad taky rád. No a snad všechno neprojede, vždyť je to Captain America.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 3:16 pm Předmět: |
|
|
to mandor: pokud by mel prohrát všechny zapasy, tak by to nebyl moc důstojnej závěr kariéry. jeste je tu jedna možnost, a to ze pude do LHW, tam je možných soupeřů momentálně dost. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 3:21 pm Předmět: |
|
|
to owar: jasně, vím co myslíš, já jen chtěl znovu zopakovat a podtrhnout, že prohrát tak těsně, s takovým soupeřem jako je Nog v takovém věku je prostě K..VA dobrý výkon a že o Randyho nemám strach.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 3:52 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | owar napsal: | | to asi bezpochyby, tim jsem chtel jen rict, ze to de i v pokročilým věku a kdyz se na to cítí, tak proc ne..horší by bylo kdyby všech tech šest nebo sedm zápasu prohrál a usil by si tim z ostudy kabát.. |
Tak jestli prohraje těch 6 zápasů stylem jako s Nogem - tedy se ctí a bez zranění, tak jako fanda budu spokojený a Coture za ty peníze z UFC bude snad taky rád. No a snad všechno neprojede, vždyť je to Captain America. |
naprosto souhlasím, Randy pousová hranice lidských možností zase dál. Jedna věc je bouchat i po čtyřicítce a druhá věc je se po čtyříctce pořád udržovat ve špičkový formě, která ho pořád řadí mezi top fighter UFC.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 4:06 pm Předmět: |
|
|
Tu vidno rozdiel medzi takym M. Kerrom a Randym...kym jeden si robi uz len hanbu za peniaze...druhy sa stale drzi medzi top class (pripomina mi to Aersta). Inak v tom zapase vela ustal ako Randy, tak aj Nog...Velmi pekny zapas. Pre mna urcite pohladnejsi, ako ktorykolvek doterajsi zapas sucasneho HW UFC USA sampiona...
_________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 4:27 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | to mandor: pokud by mel prohrát všechny zapasy, tak by to nebyl moc důstojnej závěr kariéry. jeste je tu jedna možnost, a to ze pude do LHW, tam je možných soupeřů momentálně dost. |
To by pro něj byla cesta do pekel .... shodit 7 kilo a jít do nejnabušenější divize UFC, v jeho věku, je sebevražda. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st září 02, 2009 7:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|