|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: čt leden 21, 2010 2:49 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | http://www.bloodyelbow.com/2010/1/20/1261655/dana-white-on-espn-brock-lesnar#comments
je to jasné lesnar v lete champ vs interim champ carwin/mir, keby sa daco stalo shot dotane nog/cain
konečne WAR BROCK | nic proti, ale tahle informace uz tu nad tebou je..dvakrát ;) jinak Bobby Lashley uz ma snad po předchozích třech nezdarech soupeře - Wes Sims. A zápas Fedor vs Werdum bude podle Fabricia na 99% 16. dubna _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: so leden 23, 2010 10:18 pm Předmět: Ondřej Pála dnes na Eurosportu live |
|
|
dnes boxuje Ondřej Pála na Eurosportu live, je to večer z Německa, boxuje tam právě teď i Kubín z Česka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: ne leden 24, 2010 10:11 am Předmět: |
|
|
Jak dopadl Pala. Nemam Eurosport a cekal jsem ze rano bude uz nejaka zprava na netu a zatim nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne leden 24, 2010 10:21 am Předmět: |
|
|
byl to poslední zápas toho večera a Eurosport to nevysílal, jsou to čuráci, předposlední zápas skončil 22:15 a přenos Eurosportu měl končit 22:30, komentátor se rozloučil a konec, absolutně nechápu tuto zkurvenou politiku, na internetu jsem to nikde nenašel, tedy našel, ale všechny odkazky na live přenos mě házely na nějakou placenou stránku,
Pála vyhrál na body po 8 kolech, je to na www.boxrec.com
http://boxrec.com/list_bouts.php?human_id=302313&cat=boxer
|
|
| nahoru |
|
 |
Footer

|
Zaslal: po leden 25, 2010 5:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: čt leden 28, 2010 8:34 pm Předmět: |
|
|
viem ze je to offtopic ale:
co si myslite o posilovani bicakov pre mma resp jiu jitsu, viem ze pri boxe sa to odsudzuje, ale mat silny bajzeps napr proti armbar a podobne celkom by aj pomohlo nie?
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 28, 2010 8:40 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | viem ze je to offtopic ale:
co si myslite o posilovani bicakov pre mma resp jiu jitsu, viem ze pri boxe sa to odsudzuje, ale mat silny bajzeps napr proti armbar a podobne celkom by aj pomohlo nie? |
Ano, silny biceps moze byt useful, ale zvysenie vykonu v bicepsovom zdvihu o 20 percent moze stale znamenat zvysenie vykonu vo fighte o 0 percent....vzhladom na to, co vsetko potrebuje clovek pre fight trenovat (vybusnu silu, rychlost, vytrvalost, techniku a v pripade mma ci grapplingu este raz techniku) je treba treningu bicakov dat primerane miesto a moc sa na to nezameriavat (resp. vobec, skor ako doplnok). Taky Fedor uz utiahol na armbar kde koho, aj silaka Colemana, ci mutanta Choia, ako vidno, super technika je sto krat viac ako izolovana sila.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 28, 2010 10:03 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | njo, tak fedor ako pravidlo docela zly priklad , nic mna to len tak napadlo, napr takeho pudziana by bol problem asi len tak upacit ak niesom fedor naozaj |
Sapp je tiez velky silak, bicak ma isto silny a Nog ho aj tak upacil...
Navyse pri zapaseni a grapplingu je dost podstatna aj svalova vytrvalost, inak ta sila odide za par sekund---osobne som nikdy na treningu nemal pocit, ze by mi to slo lepsie, keby som mal silnejsi nejaky relativne maly sval.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Footer

|
Zaslal: pá leden 29, 2010 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so leden 30, 2010 4:50 pm Předmět: |
|
|
tak jsem se dival na fotky z weigh-in na dnešní SF..vypada to, ze Marloes dostane od ty vobludy napraskano jako Gina.. : ( jinak Sims dostane hroznou mlatu, vypada uz skoro jako Nelson..a zajimavej zapas, kromě main card, by mohl byt Keenan vs Hassan, chlapci se na sebe tvářili nejak neduživě..kdyby chtel nekdo udělat spešl vlákno, bylo by to hezky.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so leden 30, 2010 5:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne leden 31, 2010 12:00 pm Předmět: |
|
|
Dobrý event Strike force, pekné fighty. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne leden 31, 2010 10:46 pm Předmět: |
|
|
SPOIL...tak u čeho začít..Manhoef me pekne nasral..moc jsem mu to přál..skvele rozjetej zapas a pak tohle..ale to uz se mu myslim párkrát taky stalo..Lawler uz byl pomalu na lopatě a pak jedna pecka zprava,zleva a jakejs byl Melvine..život je holt nekdy nespravedlivej.Diaz Zaromskise těma svýma chapadlama přestřílel a zaslouženě vyhrál.Lashley proste musi dostat konečně soupeře,takhle to nejde. Walker pekna premiéra ve 47 letech. Cyborg vs BJP :) _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiMatteo

|
Zaslal: po únor 01, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
ty vole Lawler ho pekne uklidnil s tou pravackou  diazuv fight jinak dobre koukatelny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|