to bude match... uz ted se tesim... ted mi docvaklo... mir - takedown -> sub... ale doufam ze to nebude tak predvidatelne, ale mir neni blby, aby s nim stal... nicmene videt zpatky Mirka bude neco
I kdyby s nim stal tak by to nebyla zadna katastrofa. Vsichni sme videli posledni Mirkuv zapas. Uz to proste neni ten zabijak co driv a obavam se ze Mir neni zrovna idealni souper.
bohužel , ty brazilci to nějak přehání v tréninku - Werdum, Shogun, Anderson Silva, Wanderlei Silva, Nogueira - všichni out, vyjma Wanda s jistotou, že tento rok už zápasit nebudou.
bohužel , ty brazilci to nějak přehání v tréninku - Werdum, Shogun, Anderson Silva, Wanderlei Silva, Nogueira - všichni out, vyjma Wanda s jistotou, že tento rok už zápasit nebudou.
Já myslím, že to spíš bude věkem .... ani jeden z nich není nějaký mladý kluk a všichni jsou v MMA hezkých pár let. Navíc bych si tipnul...nějakou statistiku jsem nedělal .... že oproti amíkům mají příjmy z reklam nepoměrně menší, co nevyfajtí nemají, a tak jednak asi zápasí častěji, jednak je u nich asi větší tendence jít do fajtu i když zdravotně nejsou zcela ok. A za těch x let se to nasčítá ..... a je to.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
ygg: Určitě ten věk je spolu s x odzápasenejma fightama hlavní faktor, jak píšeš, nejsou to žádní mladíci a na vrcholu se už pohybují nějaký ten pátek, takže si to pomalu vybírá svou daň.
ygg: Určitě ten věk je spolu s x odzápasenejma fightama hlavní faktor, jak píšeš, nejsou to žádní mladíci a na vrcholu se už pohybují nějaký ten pátek, takže si to pomalu vybírá svou daň.
Takže pokus o "tutotvku" .... když dostane na držku, tak může namítnout, že se prostě za těch 5 týdnů dostatečně připravit nemohl, když vyhraje, tak naopak může vyskakovat, že i při tak nedostatečné přípravě dokázal vyhrát.
Z pohledu Mira je to ale bohuže přesně naopak, a ten teď bude vypadat jako ludrák, i když vyhraje.
Ať jdou s podobnýma kecama do prdele ... buď na to mám a jdu, nebo ať sedím v Pule na prdeli a jsem zticha .
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Videl jsem zapas Silvia vs. Buentello, z tohoto vikendu. Tim byl velky, skaredy, celkem jednotvarny ve fajtu, nicmene ucinny a nakonec soupere serezal i s peknym KO. Bylo to o pas nejake pofiderni organizace. Zajimal by me proti Overeemovy, nakonec, staly se uz vetsi zazraky.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Jj, Timmy je prosto nebezpecny striker a aj ked sa Buentello hybal o sto percent lepsie, s tou brutalitou si neporadil. Timove kopy vyzeraju hrozne, ale urcite bolia..a na to, aky je velky ma ruky rychle a presne.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru