|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: út srpen 24, 2010 8:29 pm Předmět: |
|
|
To MT ... nejsi, jen podle mě dáváš rovnítko mezi UFC a MMA. Což je posledních pár roků skoro pravda, ale ne úplně .... na druhé straně i to může být jeden z důvodů toho, čemu se divím. V Evropě MMA nikdo neumí prodat a vytvořit tak fungující organizaci, takže motivace například Evropanů se nějak cpát do MMA není tak velká (v Evropě není moc kam a prosadit se v UFC mají těžší) . Navíc v Evropě je hodně populární K-1 a podobně, a MMA až tak moc ne, zatímco v USA mi přijde, že to je zcela naopak. Taky mě nenapadá na oplátku žádný úspěšný amík v K-1. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
medwed

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
http://www.mixfight.ru/news/2010/8/24/
A TED mluvte...
Pro ty co si nerozumi s azbukou Fedor rekl ze chce Alistaira... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Adys93

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 8:44 pm Předmět: |
|
|
Uz aby to bylo _________________ ...Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út srpen 24, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
Ten termín je kravina.....K-1 se nepoloží a Alistara čeká "šestnáctka" a pak pravděpodobně finálová pyramida, která vždy bývá začátkem prosince.
A fuj...už mi ty bukvy jdou pěkně ztuha _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 9:14 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | "Безусловно, я хотел бы реванш с Вердумом. Но так как он был недавно прооперирован, то в ближайшее время этот бой вряд ли состоится. В этом году, в ноябре-декабре, я бы предпочел встретиться в клетке с Алистаром Оверимом" |
mohl by mi to prosím někdo přeložit, co se tam přesně píše?
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | citace: | | "Безусловно, я хотел бы реванш с Вердумом. Но так как он был недавно прооперирован, то в ближайшее время этот бой вряд ли состоится. В этом году, в ноябре-декабре, я бы предпочел встретиться в клетке с Алистаром Оверимом" |
mohl by mi to prosím někdo přeložit, co se tam přesně píše? |
Samozrejme bych chtel revanz s verdumem. Ale on byl nedavno na operaci takze je ten boj v nejblizsim case nemozny. V tomto roce v listopadu-prosinci bych se chtel potkat v kleci a A.O.
(urco to neni uplne presne ale myslenka je takova :) ) _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út srpen 24, 2010 9:23 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | citace: | | "Безусловно, я хотел бы реванш с Вердумом. Но так как он был недавно прооперирован, то в ближайшее время этот бой вряд ли состоится. В этом году, в ноябре-декабре, я бы встретиться в клетке с Алистаром Оверимом" |
V každém případě bych chtěl odvetu s Werdumem. Ale vzhledem k tomu, že byl nedávno operován, se tento zápas těžko uskuteční. V tomto roce, v listopadu-prosinci, bych dal přednost tomu, setkat se v kleci s AO.
Zhruba:-))))) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 10:26 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Geroj napsal: | | citace: | | "Безусловно, я хотел бы реванш с Вердумом. Но так как он был недавно прооперирован, то в ближайшее время этот бой вряд ли состоится. В этом году, в ноябре-декабре, я бы встретиться в клетке с Алистаром Оверимом" |
V každém případě bych chtěl odvetu s Werdumem. Ale vzhledem k tomu, že byl nedávno operován, se tento zápas těžko uskuteční. V tomto roce, v listopadu-prosinci, bych dal přednost tomu, setkat se v kleci s AO.
Zhruba:-))))) | Uvěřím tomu, až budou proti sobě v stát v kleci. Že by už i M-1 došlo, že jsou k smíchu? Pokud ano, prohra s Werdumem bylo přesně to, co fanoušek MMA potřeboval, ale jak jsem psal, uvěřím tomu až...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 10:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 11:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 12:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: st srpen 25, 2010 1:47 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Kdo chce prorazit v MMA tak prostě musí sbalit 5 švestek, odjet do US a začít tam od nuly |
To co pises se hodne resilo na Polske scene konkretne pred zapasem Kity a Grabowskeho. Kita se pripravoval v Holandsku s Manhoefem atd kdezto Grabowsky doma v polsku... Zapas vyhral Grabowski (ikdyz se vyrojilo hodne sporu ohledne toho kdo chce at koukne sam) ale dokazal ze to jde i tim ze ted nedavno vyhral svuj prvni zapas v Bellatoru...
Podobne taky Maciej Jevtuszko ted pri svem zapase ve WEC doslova sestrelil borce ktery mel povest nejlepsiho vrchare...
takze zkus se podivat trosku sire a opravdu UFC neni MMA ikdyz je v ni nejvic penez atd...
Jinak podle me je to o tom jak se kdo umi prodat kdo ma jake kontakty stesti atd napriklad Attila podle me na UFC nebo jinou velkou zahranicni organizaci rozhodne ma... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 25, 2010 1:51 pm Předmět: |
|
|
UFC je první liga a tvrzení, že se s ní může rovnat libovolná jiná MMA organizace je přinejmenším dost odvážné...
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: st srpen 25, 2010 2:04 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | UFC je první liga a tvrzení, že se s ní může rovnat libovolná jiná MMA organizace je přinejmenším dost odvážné... |
Mas pravdu UFC ma z hlediska "nezavislych" zebricku svoje borce hodne vysoko ve vsech vahach ale neznamena to ze kdo je v UFC je automaticky lepsi nez lidi v jinch asociacich... Ale oco jde hlavne jsou penize a promotin proto chce kazdy do ufc at si taky ukousne kousek ...
Ted reknu svuj nazor na neco o cem nic nevim tak me nekamenujte je to jen nazor.. Vzdy nam servirovaly nase tv stanice hokej u nas a NHL a vsichni nasi hraci chteli do NHL protoze melo promotion a obrovske penize... A ted poslednich par let clovek slysi samozrejme o NHL ale i o Ruske lize a podle me je to prave tim ze platy tam sou aspon pro hvezdy podobne a clovek se tma taky slusne proslavi... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|