Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 228, 229, 230 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 12:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
AniCitronAniBanan napsal:
zajimaly by me reakce po vitezstvi Fedora....

just a dream

takovych uz bylo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 12:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaké reakce? Jako na vítězství v turnaji? Tak pořád tvrdí, že je nej, tak je snad celkovým favoritem, ne?
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Jaké reakce? Jako na vítězství v turnaji? Tak pořád tvrdí, že je nej, tak je snad celkovým favoritem, ne?

na pripadny vitezstvi Fedora nad AO
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 3:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Citrónem. Takových už bylo. A pak vždycky přišel tenhle Voloďa s výrazem "Teď někdy usnu" a v očích s větou "Čím dřív ti teď vyvrknu hlavu, tím dřív pak budem moct bejt zase kamarádi "......a bylo. Sázel bych na Fedora i proti Overeemovi....i proti komukoliv z UFC.....i proti komukoliv a čemukoliv z pralesa.
ygg

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, sázet ti nikdo bránit nebude, to je zcela legální . Na druhé straně si vzpomeň na Werduma ... čekal jsi to? Hovno ... já taky ne ... a stačila chvíle a bylo. Takže s ohledem na stav svého prasátka buď rád, žes nevsadil .
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
na pripadny vitezstvi Fedora nad AO
Pořád nechápu. Je přece nejlepší na světě, takže je favorit i v tomto duelu, ne?
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
No, sázet ti nikdo bránit nebude, to je zcela legální . Na druhé straně si vzpomeň na Werduma ... čekal jsi to? Hovno ... já taky ne ... a stačila chvíle a bylo. Takže s ohledem na stav svého prasátka buď rád, žes nevsadil .

koňožrouta nepodcení jako Werduma, ikdyž to ožná ani nebylo podcenění, prostě si to Werdum pěkně nachystal a provedl. Tahle taktika u AO nehrozí, na zem s Fedorem by jít nechtěl ani za 10 pečenejch Lipicánů
ygg

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

O tom to není....jen prostě ve fajtu je možný všechno. Když Fedor vyhraje, budu rád...fandím mu...když ne, svět se nezboří. Hlavně by ale měl zápasit. S kýmkoli a kdykoli a kdekoli. Alistar se řeže furt, Fedor má jeden fajt za rok, a to ještě na minutu ... ať je jaký talent chce a dře v Oskole jak magor, tak tohle prostě ničím nenahradí, a pokud to nezmění, půjde do hajzlu definitivně.
ygg

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Tak Arlovski s Kharitonovem, ne Barnettem...
http://mmajunkie.com/news/21964/strikeforce-targets-fedor-vs-bigfoot-arlovski-vs-kharitonov-for-feb-12-event.mma

Kua ... a já se tak těšil
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Hlavně by ale měl zápasit. S kýmkoli a kdykoli a kdekoli.
True.
deemao

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirio, ty se pořád navážíš do Fedora a tvrdíš tu, jak do světa vytrubuje, že je nejlepší atd. Já osobně jsem nikdy nenaznamenal, že by Fedor něco takového řekl či snad jenom naznačil i třeba svým chováním. V ringu se k soupeřům choval možný rezervovaně, ale vždy s respektem, podal si s něma ruku a nikoho nezesměšňoval. Podle tebe je Fedor ta nejnafouknutější bublina, což podle mě není, ale tu bublinu nenafukuje uměle on, ale fanoušci a novináři, kteří ho pořád řadí vysoko a debatují o něm. Zda zaslouženě či ne je zase na další flame tady a ani to není podstatou věci. Ale házet tohle na Fedora samotného je trochu mimo. Věřím, že ten chlap v tom Rusku maká pořád takovým stylem, že by se většina jiných fighterů z toho možná tak po***** a bude se udržovat v co nejlepším stavu snad až do konce života. Možná je to můj naivní názor, ale křivdit mu je blbost.
AHOLA

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
http://mmajunkie.com/news/21964/strikeforce-targets-fedor-vs-bigfoot-arlovski-vs-kharitonov-for-feb-12-event.mma

Arlovski a Kharitonov je pre mna dobry match up, akurat skoda, ze obaja uz asi maju to najlepsie za sebou. Tak ci onak sa na nich tesim a som zvedavy.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deemao napsal:
Mirio, ty se pořád navážíš do Fedora a tvrdíš tu, jak do světa vytrubuje, že je nejlepší atd. Já osobně jsem nikdy nenaznamenal, že by Fedor něco takového řekl či snad jenom naznačil i třeba svým chováním. V ringu se k soupeřům choval možný rezervovaně, ale vždy s respektem, podal si s něma ruku a nikoho nezesměšňoval. Podle tebe je Fedor ta nejnafouknutější bublina, což podle mě není, ale tu bublinu nenafukuje uměle on, ale fanoušci a novináři, kteří ho pořád řadí vysoko a debatují o něm. Zda zaslouženě či ne je zase na další flame tady a ani to není podstatou věci. Ale házet tohle na Fedora samotného je trochu mimo. Věřím, že ten chlap v tom Rusku maká pořád takovým stylem, že by se většina jiných fighterů z toho možná tak po***** a bude se udržovat v co nejlepším stavu snad až do konce života. Možná je to můj naivní názor, ale křivdit mu je blbost.
1. Fedorovi fandím.
2. Aktuálně neexistuje nafouknutější bublina, než jeho výkony, protože žádné nejsou.
3. Zápas se Silvou je pod mou rozlišovací schopností, protože Silva je někde na úrovni Brendana Schauba, ale těším se, že konečně bude Fedor aspoň v ringu.
4. Neříkám, že to rozhlašuje přímo on, ale obecné povědomí takové minimálně bylo.
5. Troufám si tvrdit, že teď už není a jeho prohra byla pro svět MMA spásou - konečně opět do toho ringu musí a to je moc dobře.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2011 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
mirio napsal:
Arlovski a Kharitonov je pre mna dobry match up, akurat skoda, ze obaja uz asi maju to najlepsie za sebou. Tak ci onak sa na nich tesim a som zvedavy.
Kharitonov se mi na Dynamite líbil, na K-1 zas moc ne. :-) Absolutní neznámá je pro mě ale momentálně Andrej.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 228, 229, 230 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: