ja bych spis chtel fight v Dreamu. Fedor vs. Reem. Fjodor by ho treba sestrelil (i Werdum mu jich par poslal) a pak by ukoncil karieru.
Az na to ze by Fedor dostal KO v prvni minute zapasu. Takhle naivni post jsem uz dlouho necetl v tehle sekci Reem se mozna v poslednim zapase nepredvedl, ale tyvole to kua neni zadny duvod ho takhle ted spinit, porad je to K1 sampion, Dream sampion a SF sampion a verim ze az bude v UFC tak se predvede pekne. Fedor je za zenitem, a tomuhle postu veri fakt jen nejaci diehard fans/naivky
Majesty, ty si kokot.
V cem tyvole, ze jsem se vysmal uplne naivnimu a trapnemu nazoru? tak to jsme tady kokoti vsichni cas od casu, a tohle si nedovoluj[img][/img]
ja bych spis chtel fight v Dreamu. Fedor vs. Reem. Fjodor by ho treba sestrelil (i Werdum mu jich par poslal) a pak by ukoncil karieru.
Az na to ze by Fedor dostal KO v prvni minute zapasu. Takhle naivni post jsem uz dlouho necetl v tehle sekci Reem se mozna v poslednim zapase nepredvedl, ale tyvole to kua neni zadny duvod ho takhle ted spinit, porad je to K1 sampion, Dream sampion a SF sampion a verim ze az bude v UFC tak se predvede pekne. Fedor je za zenitem, a tomuhle postu veri fakt jen nejaci diehard fans/naivky
Majesty, ty si kokot.
V cem tyvole, ze jsem se vysmal uplne naivnimu a trapnemu nazoru? tak to jsme tady kokoti vsichni cas od casu, a tohle si nedovoluj[img][/img]
Martin.L jen vyjadril prani a ty uz mluvis o spineni, navic v tvem postu je, dle tveho chapani, stejne naivni a trapne tvrzeni o KO v prvnim kole.
Ses kokot, a hotovo.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Ja to bral spis jakoze si fakt mysli ze by to bylo mozne ze by ho Fedor v soucasne dobe prejel, coz mi prislo vtipne a vysmal jsem se tomu a ty taky, be my guest
hele sampione ve vzpirani a fitnes trenere strongmanu, kazdej kdo fightu trochu rozumi vi, ze to Fedor v rukach porad ma. Reem ma sklenenou bradu a ve stand upu mu zatapel i Fabricio. To ze se ten zapas neuskutecni je mi jasny, ale kdyby preci jenom nahodou, tak to rozhodne nebude tak jednoznacny jak naznacujes.
tak zapas Fedor vs Alistar uz nieje take lakadlo ako ked bol fedoer bez prehry a Alistarovi patrila cela MMA... nesmiete zabudat ze Overeem je zviera, jeho svestkami rozbochava atomove krity... v stand upu by mal urcite navrh pred fedorom ...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Mirio mňa skor teší, že Brock vyzerá byť dobre namotivovaný a hlavne konečne dúfam fit.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru