Bez monopolu UFC by sa darilo lepšie, héééj, tak toto bude dobrá rozprávka, teším sa...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Čo dodať, takéto váženie nemal ešte nik, dnes to bude vskutku epický event!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Čo dodať, takéto váženie nemal ešte nik, dnes to bude vskutku epický event!
To jo, Mendes ho pekne vytocil, aby ten tlak co vytvari Black belt v trash talkingu, nesezral jeho sameho.
Jinak takovych prislibu a nabytych starovek uz tu byla a nakonec skutek utek. Aby to nebylo fiasko.
Aspon idem postupne od 2 k 3. Sledovanost UFC ja na zostupe, bez monopolu UFC by sa sportu darilo lepsie - to bolo to co som tvrdil.
Sport je znamy uz dlhsiu dobu, ale ty to asi dokazes vnimat len poslednych 5 rokov, tak mas pocit, ze za to moze prave UFC. Kazdy ma svoj nazor na propagovanie. Hla, Rory McDonald: "Conor McGregor’s good for the sport. He’s making us all more money." To na aku uroven tam ten sport tahaju stacia tri pismena: TUF.
IMHO mma straca v UFC prestiz i ked to moze vypadat presne naopak. Stavaju ju cisto na velkych menach. Ale selektuju len zopar. Teraz UFC vysi na Conorovi. Ako sportovec by som onho ani neoprel bike ak by vedla zapasil taky Jacare. Z hladiska zruta show...? Aspon keby zabaval ako Sonnen, ten sa dal pocuvat
Osobně to vidím velmi podobně.
kravina jak cyp, UFC tomu sportu dává alespoň punc legitimnosti, a každý víceméně uznává že šampion divize v UFC je nejlepší fighter na světě momentálně prostě. Kdyby neexistovalo UFC a bylo by spoustu menších organizací tak by to dopadlo jako v boxu, kdy každá organizace má mistry světa, a je to v podstatě úplně prázdný titul, pokud jich člověk nedrží víc, a nikdo neví kdo je doopravdy nejlepší, protože je velice snadné se těm nejlepším vyhýbat.
Unifikace organizací ve sportech obecně je jednoznačně pozitivní věc
UFC je nejlepsi organizace sveta a sampioni jsou uznavani jako nejlepsi ve sportu. Ale jak muze nekdo rict, ze monopol je prinosny, monopol nesvedci zadnemu odvetvi, ani mma. Monopol mma svedci jen majitelum UFC.
Treba smlouva je hlavne pro zacinajici zapasniky dost nevyhodna a velice jednostrana. Ted to jeste prohloubili tim kontraktem s reebookem a moznost vlastni reklamy v oktagonu, kde je to nejlukrativnejsi je dost omezena. UFC moc neangazuje zapasniky z oblasti, ktere pro ni nejsou ekonomicky moc prinosne a treba japonci a hlavne rusaci v UFC moc chybi a White dobre vi, ze kdyby mel v polovine vahovek sampiony z Ruska, jak je tomu v boxu, tak mu lidi nebudou tak moc kupovat listky, coz je sice pochopitelne, ale sportovne na hovno. Atd. atd.
Bez debat jsou nejvetsi, maji nejlepsi promo atp. ale nazor ze by bez monopolu UFC bylo lip je stejne opravneny, dokonce diky zkusenosti z jinych odvetvi asi i legitimnejsi.
A s tim boxem to byl for, ne? Drzitel sampiona v nejake lepsi orgabnizaci WBA, WBO, WBC a IBF je v naproste vetsine opravdovy champion. To nejsou zadne frasky ala nasadime Kimba do main card v UFC. Problem je mozna prehrsel vahovek, kdy je to po par kilech a do jedne vahovku UFC se vejdou treba tri v boxu, to muze zdanlive devalvovat ten titul, ale rozhodne ne to, ze jsou ctyri velke organizace!
Jak jako monopol, ono kromě UFC není jiná organizace? jsou jich tři zadnice, ale ani jedna není tak legitimní jako UFC, což je jedině dobře, protože ti nejlepší se vždycky budou snažit zápasit v UFC mezi sebou. Pokud to vztáhnu na jiný sport, ty tvrdíš že například FIFA má negativní vliv na fotbal? Nebo NHL, ATP, PGA?
Jak jako může být někdo opravdový šampión (= nejlepší na světě ve svojí váhovce) když si stejný titul nárokují tři další kandidáti v jiných organizacích? Opravdový šampión je dle logiky jen ten, kdo unifikuje všechny čtyři belty, nebo tedy donedávna tři, což byl naposled Lewis (pokud se budeme bavit o HW)
Jak jako monopol, ono kromě UFC není jiná organizace? jsou jich tři zadnice, ale ani jedna není tak legitimní jako UFC, což je jedině dobře, protože ti nejlepší se vždycky budou snažit zápasit v UFC mezi sebou. Pokud to vztáhnu na jiný sport, ty tvrdíš že například FIFA má negativní vliv na fotbal? Nebo NHL, ATP, PGA?
Jak jako může být někdo opravdový šampión (= nejlepší na světě ve svojí váhovce) když si stejný titul nárokují tři další kandidáti v jiných organizacích? Opravdový šampión je dle logiky jen ten, kdo unifikuje všechny čtyři belty, nebo tedy donedávna tři, což byl naposled Lewis (pokud se budeme bavit o HW)
Tezko se bavit o monopolu s nekym kdo nevi, co je monopol. Jako voditko k tomu o jakem terminu se tu bavime si zkus do googlu zadat napriklad pojem nedokonala konkurence.
A pletes jablka s hruskama, kazda z tech organizaci pusobi ve svem sportu uplne jinak nez UFC (teda pravda, o PGA nevim nic). S FIFA, ATP, ani NHL nema zadny sportovec smlouvu a neni zavisky na tom, co mu kdo da, neomezuje mu moznosti vydelat si jinak a jinde, neomezuje mu moznosti jak prezentovat sve sponzory, atd. jak je to s UFC. Tam to funguje uplne jinak, navic treba UEFA neni soucast FIFA, IIHF neni soucast NHL, ATP pusobi vedle ITF atp. Hraci v klubech berou penize at jsou zdravi, nebo nehraji, funguji nezridka i nejake odbory, sdruzeni hraciu atp. Tenisty sice nikdo takhle neplati, pokud treba nehraji ligu v nemecku, nezavisle na WTA/ATP, ale plati je sponzori a vydelek na turnajich nezavisle na ATP, nebo WTA. Nikdo je neomezuje v exhibicich a po zraneni muzou klidne hrat a nahanet body v ITF turnajich a nic se nedeje.
V tom boxu to tak je a pro laika to muze vypadat divne, ale celkem normalne to funguje, je to lety zabehle a proverene. To ze tobe, ktery o tom notabene nevi nic, se to nelibi znamena asi tolik, jako muj nebo tvuj nazor v problematice dopadu produkce metanu u jatecneho skotu na ozonovou diru - uplne hovno. Pravda je ze kazdy sampion musi projit uspesne zebrickem a rankingem a je celkem jedno jestli ma nudny, nebo atraktivni styl, jestli lezi v zaludku prezidentovi, nebo mu kouri ptaka. Kazda ta organizace to celkem peclive boduje a nezridka ani nema v nektere vahovce sampiona, protoze proste neni nikdo kdo by to ho byl "hoden", kdyz pouziju hodne expresivni vyraz. Je pravda, ze undisputed champion o kterem mluvis ty je samozrejme nejvic.
Profi box ale imho neni moc dobry priklad jak by mel svet mma fungovat.
Monopol UFC mi absolutně neva - nelíbí se mi to, že z toho dělají profesionální wrestling.McGregor by měl za tu "show" dostat naplácáno, ne pochvalu managementu.
Monopol UFC mi absolutně neva - nelíbí se mi to, že z toho dělají profesionální wrestling.McGregor by měl za tu "show" dostat naplácáno, ne pochvalu managementu.
hahaha. ty mu budeš kázať, čo má robiť, hovoriť, ako sa správať atd, že? Aj Mikovi poradíš, aj Alimu, aj Bonesovi, aj chaelovi, ty si ale hlavička, nie si ty vlastník viacomu, alebo čo?
"Conor Bless"
Hlavne sa treba ukludnit Ide len o zapas, trocha sportu, trocha show, taketo hadky su zbytocne.
Hlavne na teba Turakam ten Conor nevplyva dobre , staci, ze vytiahne pipika a si cely bez seba, chranpanboh, aby mal dakto daco proti. Ved PMKB5 len napisal, ze sa mu ta saskaren nepaci, nikomu nic nekazal, ani neradil. Ty si svojho casu tiez kritizoval UFC za to,
ze tam nepustia mutantov lebo maju vahove maximum aj pre HW a tusim sa ti nepacili vobec vahovky. V poho, tiez nazor, nikto nebral, ze kazes mocnym tohoto sportu
Mne sa jedna silna organizacia zdruzujuca naj fighterov na svete paci, je mi jedno, ci sa na tom nabali japonska jakuzza, alebo ZUFFA, alebo Babis....ako divakovi sa mi vsak pacili zapasy Pride,Affliction,Strikeforce viac, myslel som, ze je to ringom, ale Strikoforce bol s klietkou tiez lepsi. Zial UFC ich prevalcovala, tak sa divam na to.
Vacsina z nas ak sa nemylim neplati PPV, maximalne si niekto raz za zivot kupi cez net
tricko, alebo rozbije prasiatko a zajde si na sutaz v Europe, takze este aj ako fanusikovia stojime za hovno. A co sa tyka tych business reci, mozno sa tu najde niekto, kto zvladne
par rokov prevadzkovat fitko, alebo nejaka Avon lady , ale do top managementu
medzinarodnych korporacii mame este daleko, tak by som tie debaty o tom, ako co kto robi a otaca prasule nebral vaznejsie ako forky pri hre Monopoly.
Zajtra kuknem zapas, dakujem, ze nespoilerujete bez upozornenia, dusnota polavi,
bude fajn
hahaha. ty mu budeš kázať, čo má robiť, hovoriť, ako sa správať atd, že? Aj Mikovi poradíš, aj Alimu, aj Bonesovi, aj chaelovi, ty si ale hlavička, nie si ty vlastník viacomu, alebo čo?
Tukarame, nepotřebuji nikomu nic kázat - to, že se chová jak nafoukanej pitomec vidí každej, ale líbit se mi to nemusí, ani u McGregora, ani výše uvedených pánů, mimochodem mých oblíbených fighterů (a v případě Chaela i coachů).
MMA fighterů však trénuju poměrně dost, kdyby se někdo z nich takhle choval, okamžitě ho vyhodím.
"Conor Bless"
Každopádně musim uznat, že je občas vtipnej - viděl jsem, jak četl kritické Tweety o sobě, něco jako "doufám, že toho nafoukanýho kokota zbuší a načůrá na ty jeho špatně padnoucí obleky". Conor odpovídá: "No, něco na tom bude, ale pozor, ne ty obleky, ty jsou šitý na míru a padnou mi dokonale." A uzavře: "Ok, díky za vaše nenávistné tweety, utřu si slzičky prachama a budu dělat svůj job" :-D
Výnimočný event, nemám slov, užil som si každú sekundu main cardu, o ktorom sa bude ešte roky hovoriť, atmosféra, akú mma nevidelo, nebudem spoilovať, vychutnajte, užite každý zápas, popil som,, chutilo mi, čakám na pressku.
"Conor Bless"
Každopádně musim uznat, že je občas vtipnej - viděl jsem, jak četl kritické Tweety o sobě, něco jako "doufám, že toho nafoukanýho kokota zbuší a načůrá na ty jeho špatně padnoucí obleky". Conor odpovídá: "No, něco na tom bude, ale pozor, ne ty obleky, ty jsou šitý na míru a padnou mi dokonale." A uzavře: "Ok, díky za vaše nenávistné tweety, utřu si slzičky prachama a budu dělat svůj job" :-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru