|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 5:24 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | nerad to rikam ale prijde mne crocop ze je uplne blbej..... leze do zapasu do kterejch by lezt nemel, kdyz uz zapasi tak Xkrat rika jakou ma slabinu (zraneni atd. ) nevim podle me ted dostanu a zapadne uplne bohuzel:/ | To víš, věk nezastavíš a on asi cítí, že to je jedna z jeho posledních šancí. Necháme se překvapit...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Eros
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 10:19 pm Předmět: |
|
|
Ad Mirko: Taky mi to nejde na rozum, vicemene mi pripada ze uz vi ze je na sklonku kariery a ze chce po sobe zamest = Alistair a UFC. Ovsem jednak si asi vybral spatne poradi a druhak na to objektivne proste soucasne mit nemuze. To nejde, at uz je ve hre leta, tak nemuze, z pod noze, vyhrat nad Overeemem, a ani ne vyhrat - udelat slusny zapas, a ani pod k=1 rules ne, proste mi to prijde jako silacke reci nekoho, kdo vi ze uz na to proste nedojde...a i kdyz mi to k tomu pysnemu a silne ambicioznimu chorvatovi nejde, tak mi to tak proste pripada... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 10:30 pm Předmět: |
|
|
to je vuuul prej na Hvar  ne prej si koupil koloseum v Pule a bude tam bydlet a poradat ultimaty jako za starych casu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so březen 14, 2009 12:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 6:30 pm Předmět: |
|
|
MAIN CARD (televised)
* Middleweight champ Anderson Silva vs. Thales Leites
* Chuck Liddell vs. Mauricio "Shogun" Rua
* Krzysztof Soszynski vs. Brian Stann
* Cheick Kongo vs. Antoni Hardonk
* Luis Cane vs. Steve Cantwell
PRELIMINARY CARD (un-televised)
* Mike Ciesnolevicz vs. Eliot Marshall
* Xavier Foupa-Pokam vs. Denis Kang
* Jason MacDonald vs. Nate Quarry
* Ed Herman vs. David Loiseau
* David Bielkheden vs. Mark Bocek
* Ryo Chonan vs. T.J. Grant
* Sam Stout vs. Matt Wiman
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
super, dva main eventy v jeden večer.
Budu fandit Chuckovi a Thalesovi.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
Taky tak. Navíc bude i Kongo a Krzystof. Může to být pěkný event.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Taky tak. Navíc bude i Kongo a Krzystof. Může to být pěkný event. |
jj, může a určitě bude. Konga tolik nesleduju, ale kromě zmiňovaných se zvědav, co předvede Denis Kang.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po březen 16, 2009 10:03 am Předmět: |
|
|
A ještě Ryo Chonan. A doufám taky, že pokud Kongo vyhraje, dají mu taky trošku větší prostor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po březen 16, 2009 12:28 pm Předmět: |
|
|
Kongo je nudar, Shogun uz snad v UFC konecne ukaze co v nem je...
Soszynski v main card - nechapu, ale asi to bude tou Kanadou, jinak jake budou pravidla nevite? Didkutovalo se o tom, ze v Kanade se mrte veci nesmi.. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po březen 16, 2009 4:56 pm Předmět: |
|
|
Ad Pravidla - nepamatuju si to přesně, ale četl jsem články typu - UFC v Kanadě zachráněna, takže asi v pohodě. A Kongo bude dobrej. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po březen 16, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | super, dva main eventy v jeden večer.
Budu fandit Chuckovi a Thalesovi. |
Ja brazilii...Andersonovi, ktory vyhra ako vzdy a Ruovi, o ktoreho mam tak trochu strach...
Hardong s Kongom moze byt fajn zapas. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|