Tohle co předved Vitali se mi taky nelíbí,ale zase musim říct že se mi strašně líbí to co předved Wladimir proti Rahmanovi.Jak mu tam furt cpe tu levačku.To se mi líbí a sám to používám.
Ale tohle jak to dělal Vitali,to bylo ala Rocky
_________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
Joo to je jasny,s Mikem to bylo o něčem jiným
Jinak to já zas doufám že Haye dostane za ty jeho keci a provokaci co na Wladimira udál.
_________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
Mirio ty odkazy nam asi nepojedou pokud nemame ucet na googlu ne? Jinak s tim Ninjou je to super doufam ze to pritahne zpatky do Japonska dalsi velky jmena
* Champ Rashad Evans vs. Lyoto Machida (for light-heavyweight title)
* Matt Hughes vs. Matt Serra
* Josh Koscheck vs. Chris Wilson
* Dan Miller vs. Yushin Okami
* Frank Edgar vs. Sean Sherk
PRELIMINARY CARD
* James Irvin vs. Drew McFedries
* Pat Barry vs. Tim Hague
* Kyle Bradley vs. Phillipe Nover
* Houston Alexander vs. Andre Gusmao
* Brandon Wolff vs. Yoshiyuki Yoshida
* David Kaplan vs. George Roop
V sobotu by mel Lukas Wolf z Arena kickbox Brno bojovat o titul profesionalniho mistra sveta v kick boxu.. Drzte mu palce!
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Kharitonov se vrací! Na Dreamu 8 půjde proti Monsonovi. Murillo Rua zase půjde proti Yoon Dong Sikovi.
citace:
Additional fights for the DREAM.8 card were announced in a press conference today. In the non-GP Sergey Kharitonov returns to take on Jeff Monson in a Heavyweight fight, The rumored Murilo Ninja will take on Korean Yoon Dong Sik, and Shungo Oyama will replace Zelg Galesic to take on Kyokushin fighter Andrews Nakahara.
A je to jak píše Geroj v diskuzi pod článkem - Chalid nedostal víza, tudíž za něj nastupuje Maeda. Očekávám výhru Manhoefa do 10-ti vteřin. :-)
Maeda je pěkněj vychcanej fighter, když ví, že na to nemá, tak se nechá honit po ringu, snad ho Melvin brzo dohoní
Jinak fandim:
Remymu, Péťovi, Jeromemu a Feitosovy - old schoolový ladění se u mě nezapře. U pyramidy mi to je jedno, Saki, SPong, Mevlin všichni jsou mi sympatičtí, ale z osobních důvodů mám nejradši Melvina, je to borec a neskutečnej pohodář, kterej si vždycky najde čas, aby odepsal na nějakou mojí píčo.inu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru