Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
K-1 max? Konecne dostojne zapasy pre Mirka s chlapcami co vazia 70 kg a menej
Superfight s někým o 40 kg lehčím je ideální pro návrat ... :-)

Nicméně si myslím, že ten superfight asi bude s někým v jeho váhové kategorii. :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Douglas

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirio, mene je nekdy vice, ja si toho ze tam startuje Kolmen s Bonnarem taky nevsiml.
Krom toho u vsech tech tvych zapasu je "* - Not officially announced", takze, nezlob se na me, informacni hodnota nula... Ja taky muzu napsat UFC xyz Fedor vs. Lesnar, DREAM x Fedor vs. Overeeem a hovno, ze... Kdo to tady cte a pamatuje si vsechno, no ne? Doufam, ze se neurazis, ale double postu je tu mrte a co ma byt?

Bonnar je taky spis zapasnik, treba nebude Mark cely zapas jen hulit...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
ygg

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Mirio .....

nevšímej si jich, jsou to ignoranti
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 5:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dougu ja vedel ze ses muj nejlepsí kámoš
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Mirio, mene je nekdy vice, ja si toho ze tam startuje Kolmen s Bonnarem taky nevsiml.
Krom toho u vsech tech tvych zapasu je "* - Not officially announced", takze, nezlob se na me, informacni hodnota nula... Ja taky muzu napsat UFC xyz Fedor vs. Lesnar, DREAM x Fedor vs. Overeeem a hovno, ze... Kdo to tady cte a pamatuje si vsechno, no ne? Doufam, ze se neurazis, ale double postu je tu mrte a co ma byt?
Špatná nálada? :-) Byl tam smajlík...

BTW Když tady něco postnu, tak je to z 99% ze zdroje, který je ověřený a téměř vždy to tak ve skutečnosti je. :-)
Douglas

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Douglas napsal:
Špatná nálada? :-) Byl tam smajlík...

BTW Když tady něco postnu, tak je to z 99% ze zdroje, který je ověřený a téměř vždy to tak ve skutečnosti je. :-)

Hele dneska prcas Baze, zitra budes prcat me a pozitri budes prcat cely svet a je jsem strasne nerad prcanej chlapama...
Spatna nalada mozna, ale me to i tak stve, kdyz nekdo nekoho porad opravuje a o hovno jde, navic se nejaky patek zname a ty nejsi Freimen tak jsem to napsal jak to vidim..
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S ohledem na to, že bez Miria by aktuálky byly z min. 80% v prdeli, prcat v tomto případě klidně může....
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Původně jsem se vám do toho nechtěl plést, ale když už reagoval i ygg. Můj názor je Dougu, že to zbytečně moc hrotíš a děláš z housenky ještě větší housenku, přece se tolik nestalo, nehledě na to, že to nebylo myšleno vážně, což už mirio říkal. Přijde mi proto zbytečně útočné tvoje následné posty.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Navíc té dnešní zlaté mládeži .. Bazzymu .. trocha toho proprcání jedině prospěje , i když je to v jádru dobrej kluk
Douglas

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlovam se vsem utlocitnym a priste az se mi nebude neco pozdavat budu vam radsi mazat kolem huby med.
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem ve vankovce videl pana Hrona, chtel jsem se s nim vyfotit ale bal jsem se ze me da low kick

Mirio: zitra jedu koupit skutr nekam do Ostravy tak ti pochciju barak a motorku
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Padina tě neuveze:-)? Pro co jedeš?
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Padina tě neuveze:-)? Pro co jedeš?

pro dalsi padinu s kamosem ale je to piaggo mela byt to byt oproti te me potvore pecka, zakladme gang ale to je z jinyho soudku:)
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A říkat si budete Fichtlaři!
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
Mirio: zitra jedu koupit skutr nekam do Ostravy tak ti pochciju barak a motorku
Jestli nebude pršet, tak brnkni a já tě někde navštívím na mašině.

Doug: Serme na to, já nikoho neprcal a B-boy sám to dobře ví...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: