|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 16, 2009 9:00 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | K-1 max? Konecne dostojne zapasy pre Mirka s chlapcami co vazia 70 kg a menej | Superfight s někým o 40 kg lehčím je ideální pro návrat ... :-)
Nicméně si myslím, že ten superfight asi bude s někým v jeho váhové kategorii. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: čt duben 16, 2009 10:18 pm Předmět: |
|
|
Mirio, mene je nekdy vice, ja si toho ze tam startuje Kolmen s Bonnarem taky nevsiml.
Krom toho u vsech tech tvych zapasu je "* - Not officially announced", takze, nezlob se na me, informacni hodnota nula... Ja taky muzu napsat UFC xyz Fedor vs. Lesnar, DREAM x Fedor vs. Overeeem a hovno, ze... Kdo to tady cte a pamatuje si vsechno, no ne? Doufam, ze se neurazis, ale double postu je tu mrte a co ma byt?
Bonnar je taky spis zapasnik, treba nebude Mark cely zapas jen hulit... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 16, 2009 10:36 pm Předmět: |
|
|
To Mirio .....
nevšímej si jich, jsou to ignoranti _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 17, 2009 7:28 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | Mirio, mene je nekdy vice, ja si toho ze tam startuje Kolmen s Bonnarem taky nevsiml.
Krom toho u vsech tech tvych zapasu je "* - Not officially announced", takze, nezlob se na me, informacni hodnota nula... Ja taky muzu napsat UFC xyz Fedor vs. Lesnar, DREAM x Fedor vs. Overeeem a hovno, ze... Kdo to tady cte a pamatuje si vsechno, no ne? Doufam, ze se neurazis, ale double postu je tu mrte a co ma byt? | Špatná nálada? :-) Byl tam smajlík...
BTW Když tady něco postnu, tak je to z 99% ze zdroje, který je ověřený a téměř vždy to tak ve skutečnosti je. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá duben 17, 2009 9:41 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Douglas napsal: | Mirio, mene je nekdy vice, ja si toho ze tam startuje Kolmen s Bonnarem taky nevsiml.
Krom toho u vsech tech tvych zapasu je "* - Not officially announced", takze, nezlob se na me, informacni hodnota nula... Ja taky muzu napsat UFC xyz Fedor vs. Lesnar, DREAM x Fedor vs. Overeeem a hovno, ze... Kdo to tady cte a pamatuje si vsechno, no ne? Doufam, ze se neurazis, ale double postu je tu mrte a co ma byt? | Špatná nálada? :-) Byl tam smajlík...
BTW Když tady něco postnu, tak je to z 99% ze zdroje, který je ověřený a téměř vždy to tak ve skutečnosti je. :-) |
Hele dneska prcas Baze, zitra budes prcat me a pozitri budes prcat cely svet a je jsem strasne nerad prcanej chlapama...
Spatna nalada mozna, ale me to i tak stve, kdyz nekdo nekoho porad opravuje a o hovno jde, navic se nejaky patek zname a ty nejsi Freimen tak jsem to napsal jak to vidim.. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 17, 2009 10:46 am Předmět: |
|
|
S ohledem na to, že bez Miria by aktuálky byly z min. 80% v prdeli, prcat v tomto případě klidně může.... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 17, 2009 10:48 am Předmět: |
|
|
Původně jsem se vám do toho nechtěl plést, ale když už reagoval i ygg. Můj názor je Dougu, že to zbytečně moc hrotíš a děláš z housenky ještě větší housenku, přece se tolik nestalo, nehledě na to, že to nebylo myšleno vážně, což už mirio říkal. Přijde mi proto zbytečně útočné tvoje následné posty.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 17, 2009 10:58 am Předmět: |
|
|
Navíc té dnešní zlaté mládeži .. Bazzymu  .. trocha toho proprcání jedině prospěje  , i když je to v jádru dobrej kluk _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá duben 17, 2009 11:18 am Předmět: |
|
|
Omlovam se vsem utlocitnym a priste az se mi nebude neco pozdavat budu vam radsi mazat kolem huby med. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá duben 17, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem ve vankovce videl pana Hrona, chtel jsem se s nim vyfotit ale bal jsem se ze me da low kick
Mirio: zitra jedu koupit skutr nekam do Ostravy tak ti pochciju barak a motorku
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 17, 2009 1:05 pm Předmět: |
|
|
Padina tě neuveze:-)? Pro co jedeš? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá duben 17, 2009 1:06 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Padina tě neuveze:-)? Pro co jedeš? |
pro dalsi padinu s kamosem ale je to piaggo mela byt to byt oproti te me potvore pecka, zakladme gang ale to je z jinyho soudku:)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 17, 2009 4:06 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | Mirio: zitra jedu koupit skutr nekam do Ostravy tak ti pochciju barak a motorku | Jestli nebude pršet, tak brnkni a já tě někde navštívím na mašině.
Doug: Serme na to, já nikoho neprcal a B-boy sám to dobře ví...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|